ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 758
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ау, точно твоето ли дете изпуснах да видя, Славенче? Кога си го показала?
Не съм активна напоследък, но ме вълнуват същите неща като вас. Рокля нямаме. Университет нямаме. Аз искам и  искам много, както винаги, но тя се съпротивлява.  Много изискваща съм била, все не съм била доволна, много съм я притискала, та я оставих да си решава  сама. Все ми се иска повече, но трябва да се кротна вече, явно.
Иначе мерихме някакви рокли, уж хубави, но все нещо не ги харесва, та чакаме идеалната сама да ни потърси.
Хубавото е, че изпитът по немски мина, дето все с него се оправдаваше. Не че и много зор си даде де, но засега поне устния го взе и аз не знам как. Три пъти гледах в Школо дали няма да получим писмо и даже й казах, че може нейното да е отишло в спам, че само на тези с по-малко от C1 пратили известие. Тя пак ме обвини, че грам доверие й нямам и постоянно се съмнявам. Ама което си е, си е.
Та така при нас. Аз много се ядосвам, тя живот си живее, защото сега й било времето. Опитвам се да свиквам с мисълта, че вече е на 18 и сама си “преценя”.
Коледен дух ме беше обвзел, имаме план да прекараме Коледа на вилата, но тя пак се смърънгяса, че ще я водим на заточение 4 дни, та ми спихна и на мен  Коледния дух.
Малкото и то мрънка, че имало много домашни, че много съм го юркала все да учи, има някакви планове и очаквания да го приемат в Испанската, но си мисли явно, че ще го молят да се запише и само него ще чакат с опънат червен килим.
А аз имам нужда от почивка изключително много.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 10:01 от jenap

# 286
  • Варна
И аз изтървах Sad

# 287
Аз на вилата го мъкна само за работа, конкретно 😁 като не иска да ходи с нас някъде - не ходи от 15 годишен. Като иска - идва. Само си скапваме взаимно времето иначе.
Ей на, цяла седмица айляк, има навес за правене. Да събира гаджето, ако иска, и тука.
После мрънкоти кога щяло да е свободно за купон 😜 така че ще твори и още как.
Само коли са му в главата, имам още няколко месеца до 18 да му избия тия инфлуенсърски марки 🤣

# 288
  • София
Моята вчера беше на обяд с класа и класната, после с част от класа на барче и вечерта на рожден ден. Та за рождения ден (в съседен квартал) се бяхме еазбрали да звънне и в 2.00 да отида да я прибера.....НО...събуждам се в 6.00 тази сутрин, тя се прибрала сама в 0.30, гледам на приложението било е с кола, явно с някое друго дете...Борбата за свобода е жестока, но така трябва да бъде...

# 289
  • София
Ех, докато правя вчера сладки съм изпуснала девойката на Boel.
И аз съм навита за една разходка до Асеновград, че след 2 години и мен ме чака този ужасен ужас да избираме рокля. Като знам малкото какъв каприз е и от сега ми е лошо.
Ох, и аз имах конфликт с моя младеж тези дни и то за една супа. Така се изпокарахме, че ако той не ми проговори вчера, сигурно и по празниците щях да съм му сърдита. Като стана на 18 и изведнъж много взе да знае и да разбира. Сега до 02.01. всички сме си вкъщи и ще бъде цяло чудо ако ваканцията ни завърши в добри отношения. На него може и да не му видя много очите, защото тази вечер е на РД, след Коледа е пак на някакво парти, после заминава с гаджето за 3 дни за Велинград, връща се на 30.12. След това ще празнува НГ пак някъде и почивката свърши. Обаче сестра му освен някъде с приятелка, до някой МОЛ да отиде, си е плътно 10 дни вкъщи 🤪

# 290
  • София
Е не ви ли беше срам....половин ден да не вляза и да качите снимка на абитуриентка!
Много ме е яд че изтървах.
Ще си сложа звуково сигнализиране на телефона за темата .....ех
Confused
Моето синче все по- нетърпимо става....или просто към мен има непоносимост. ММ каза че много му се впрягам, ама ме дразни постоянно бре хора!
Вчеря цял ден вършал с колата из София...с гаджето ,в Мола, до Драгалевци.....задръстване с изнасящите се от София индивиди.....прибра се към 20ч. остави колата и заплаши на бар с приятели!
Кога се е прибрал  представа нямат....ММ каза че е било около 1ч....аз си спях ....
За празниците не го и питам....замъквам го първо при нашите...после сме с бащата и брата на ММ....няма право на мнение за това! Изтъкнала съм му доводите си още преди години ..дори не протестира.Празниците са за семейни събирания и си го знае.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:06 от vnd

# 291
Ами впрягаш му се... Мен не ме пускаха едно време никъде. Ама съвсем никъде. Даже бяхме женени с ММ и ме проверяваха кога съм се прибрала. Ужасно е.
А и както казва ММ - ти не си била тийнейджър момче ..
Така че дишам дълбоко и чакам да му светне след някоя година 😁
Довечера сме на вечеря у майка ми всички, но през деня си е където си иска... Такива замъкванкия не постигат нищо семейно. Напротив. Идват, чакат да мине и заминават. Ефектът е обратен.

# 292
  • София
Знам,че му се връзвам, но...
Никога за нищо не е спиран, защото мен много са ме ограничавали . Споделяла съм,че на море отиде сам на 16.Тази година само не го пуснах, заради раната на петата...
За семейните замъквания той не протестира- разбира доводите ми и няма нищо против.( Тук няма драма)

# 293
Весело посрещане на Бъдни вечер и празниците!
Да ни донесат мир, уют и щастие!

# 294
Здраве, мир и благоденствие ви пожелавам, мили дами! Christmas Tree
Светли празници!

# 295
  • София
Весела Коледа и от мен!
Нека бъдем здрави, усмихнати и с лекота да посрещнем предизвикателствата тази година!

# 296
  • В средата на времето
Честито Рождество Христово! Щастливи празнични дни пожелавам на всички!

# 297
  • София
Честита Коледа, дами! Бъдете здрави, спокойни и много щастливи!

# 298
  • Пловдив
Честита Коледа, момичета! Радвам се, че съм сред вас!

# 299
  • София
Честита Коледа!
Нека здравето, щастието и късмета бъдат във всеки дом. Уютни и спокойни празници ви желая 🌲

Общи условия

Активация на акаунт