ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 719
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • София
При нас никога не е стояла дилема онлайн или от реален магазин.Дъщеря ми е категорична,че иска да пробва и да види как и стои.Заради това не иска и да и се шие.Това не означава,че сме тръгнали да обикаляме по магазините.
galia_m би ли споделила,къде и кога е това изложение?

# 496
Сънчо, ние ходим на ски в Австрия точно заради снега. Там има сняг колкото искаш по Коледа. Тази година бяхме в Зьолден - 3000м. надморска височина и сняг до колене Wink
Запазваме си къща през юли, август, че тогава цените са за българи. Нашата беше 1200 евро за 7 дни за 4 души.
Сега се оглеждаме за  БГ курорти, ама първо трябва да падне сняг (изкуственият е отврат)

# 497
  • София
Честита да си, Нинка! Само хубави неща да ти се случват оттук нататък!
За бала съм в драма (само аз, тя е спокойна, че мама всичко ще уреди...)
Иска костюм в три части, мъжки, ама с дамска кройка Anguished , каквото и да значи това). Та издирвам шивач, че с нейните/нашите габарити готова дреха НЯМАМ шанс да открия...
За университети пак аз кОпам. Тя си седи и чака да я поканят с пита и бъклица.
Напрежението ми расте с всеки ден и не знам кога ще избухна.
Мислете за среща, момичета. Gift Heart

# 498
  • София
Fair lady, да ги сложим на един диван да чакат покана????? Аз си мислех, че само моята е така.

Хайде среща, че ми писна да пия сама...

# 499
galia_m би ли споделила,къде и кога е това изложение?
24-28 Януари в Музея на земята и хората.

# 500
  • София
Fair lady, да ги сложим на един диван да чакат покана????? Аз си мислех, че само моята е така.

Хайде среща, че ми писна да пия сама...
Ох, etomira, и диван съм подсигулрила, и геймърски комп с пълно оборудване, и курсове по квот се сетиш.
Само Дядо Коледа под ръка с баба Марта още не съм, ама то до март месец има още време, сигурно и с това ще успея. Как пък това дете не хвана 1/100 от амбициозността на майка си, пфууу.
Да си дойдем на думата  - дайте да мислим за среща, че тоя битов алкохолизъм с кока кола не се издържа!!!

# 501
  • София
Fair Lady тези дни се бях сетила за теб,че не съм те засичала скоро в темата.
За среща съм ЗА,стига да разбера,че ще има такава.Че понякога такива съществени моменти ми убягват.
Със шивач не мога да помогна.Затова и онлайн поръчка не е вариант при нас.Ако се налага корекция няма кой да я направи.
galia_m благодаря!Уведомих девойката за изложението,надявам се да намери време да го посетим.

# 502
  • София
Аз да се оплача или да потърся съвет/кой както го разбира/ Disappointed
Синчето вчера ме уведоми ,че е решил да работи като барман на морето,при бащата на някакъв приятел лятото.....
Като го попитах,какво мисли за кандидатстването, ме сюрпризира,че мислел да учи нещо с психология
Flushed
Няма такова ококорено човече да ви сложа, за да разберета как го погледнах. Незнам как не се задавих....
Психология?!?! Толкова е далечна от мен ,от баща му ....от това ,което мислех,че може да реши да учи, от това, което учи сега.....
Но ....избора си е негов,нали така....
Та търся от сутринта  информация по въпроса....
Направо не знам какво мисли,че ще работи занапред с тази психология?!?!  Weary

# 503
А защо да се оплачеш?
Доколкото се коментира, това е високо балова и желана специалност. Днес вече не е изключение, а правило при проблем да се обръщаме към психолог. Ще има достатъчно работа и възможности.

# 504
  • София
Светкавица - поуспокои ме малко.... Kissing Face
Както написах...много съм далече от това и не знам как да реагирам.

# 505
  • Sofia
E, то и на мен ми беше далечна и също не бях много ОК, че това иска, но той пък вече не го иска. Сега е още по-зле положението, защото вече няма идея Laughing За психолози има много работа, но самата специалност иска доста учене, после специализация и много търпение за хората - все неща, които не са за моя син.

# 506
  • София
За психолозите има и доста добро кариерно развитие и в областта на подбор на персонала.

# 507

Психология?!?! Толкова е далечна от мен ,от баща му ....

важното е на него да му е близо.

Тъкмо щях да пиша това, което Санака е писала - психологията не се изразява само във възможност за практикуване на индивидуална психотерапия, прилага се добре в HR областта.

# 508
E то щото да си HR е върха на сладоледа …🤣

# 509
  • София
Зависи. В големи международни компании стигат до високи и мнооого добре платени длъжности.

Общи условия

Активация на акаунт