ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 723
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не знам за други университети, но СУ не пуска класирания. МУ пуска всяка година, но по някое време изчезват от сайта. От 2023-га ги има засега.
Какво означава не пускат класирания?Не пускат ли датите,на които излиза/т класиарането/ията?

# 481
  • София
Датите пускат. Мислех, че имаш предвид самите класирания.

# 482
  • София
Нинка, здраве най вече и много щастие!!! Ти наистина растеш, а не старееш - с наборката сте си като сестрички Revolving Hearts
Аз толкова съм свикнала онлайн да пазарвам, че не искам да си представям обикаляне по магазини. Ще се наложи обаче.
И аз така и затова поръчах за проба на моята щерка този костюм днес. С код за остъпка излезе 349 лв
https://m.aboutyou.bg/p/hugo-red/kostyum-arti-hesten-13512675?ut … _campaign=product

# 483
Страхотен е костюмът! В качеството не се съмнявам, а цветът е разкошен; цената му - без коментар.  Изобщо няма място за сравнение между този и тъмносиния на Лазарини. Дано да й стане! Аз не мога и не пазарувам онлайн за съжаление - с много малки изключения.

# 484
Нинче, честит ти празник!
Здраве, спокойствие и късмет от мен! Flowers Hibiscus

Нито оранизация, нито тоалети имаме, но в училище е такъв зор в момента, че не можахме да се спретнем дори за кратка обиколка по магазините. Щерката иска да коригира и някакви невидими килограми, та въобще не бърза.
Намери една чанта на баба ми в гардероба и май по нея ще избира рокля.
Аз също се чудя за подарък - мисля за някакъв хубав часовник, но първо трябва да поразпитам дали би носила въобще такова нещо.

# 485
Понеже една приятелка отваря бутик за дизайнерски абитуриентски рокли имаме запазен час за проби на 25-ти. Да започнем от някъде.
Иначе да се почерпите, че помъдрявам.

Честит празник!

# 486
  • В средата на времето
Нинче, жива, здрава и щастлива да си! 😊Да ти се случват само хубави неща и късметът да не те изоставя! 🎉💐
Два пъти споменах вече за обикаляне по магазини, само се отговаря "Добре" и "Ще видя кога" За университет, специалност нещо.. нищо не споменава. Ударил го е на живот и любов. Почти не му виждам очите, а когато е вкъщи е постоянно със слушалки, което адски ме изнервя, ако трябва да съм честна. Повтарям по два пъти всяко нещо.
За подарък вероятно ще мине колата, която ще му вземем.

# 487
  • някъде ... тук ...
Нинка, здрава да си! Весел празник!

Аз писах вече, че абитуриентът е сгласен. От първия магазин за костюми в Чанаккале. Вкл. вратовръзка, риза, колан и обувки.
Събирането се очертава малка сватба. В почивен ден преди датата ще е.
Не знам дали го броим за подарък, но на 25.05 сме на Рамщайн в Белград, ама семейно всички Simple Smile

В мом е зает да си прави дипломната работа - чертае и ходи на консултации. Упражнява си и задобрява с аутокад-а.
УАСГ е целта после, но не архитектура.
Май и гадже е завъдил, но не казва. Батко му го издаде.
Отделно и тренировките си вървят, а първенството почва в края на февруари.
Не знам как и дали му стига времето, но не се е оплаквал.

# 488
  • София
Бъди честита, Нинка! Най-доброто предстои!

ЕлиТ, а каква специалност се е ориентирал? Любопитно ми е, защото съпругът ми казва, че няма инженери ПГС и било много перспективно.

# 489
  • някъде ... тук ...
То не само ПГС (сега ССС) няма, а и другите. Хидрото е и защитена специалност.
За моят - обсъждали сме урбанизъм или ССС, но не съм сигурна дали урб. стои още на дневен ред. Вероятно ще пише и др. специалности в списъка.

# 490
  • София
Леле, момичета, даже и не съм сигурна, че съм писала в тази година. Нещо пак много работи, чудесии, както и да е.
На вас и семействата ви да е чудесна новата година, абитуриентите ни да завършат доволни и щастливи и там, където отидат да са още по-щастливи.

kassii, къде ходихте на ски? Ние успяхме сефте да отидем на Боровец половин ден - чудно беше, но си има нужда от сняг. Обаче много неприятни цени. Иска ни се за няколко дни да избягаме нанякъде - може би пак до Копаоник, много си го обичаме. Но ми се ходи на ски в Италия, безумно много.

Нинка, здрава, доволна и щастлива винаги бъди, честит рожден ден!

За роклята помрънках в другата тема - мойта госпожица не иска да пробва рокли, иска да си поръча онлайн. Не и се занимава с досадни консултантки. А ми се иска поне някаква представа за визия и цвят да придобие с рокля на живо, пък после да поръчваме онлайн.. а време няма.., но съм дзен..

Имам още пет страници да чета Simple Smile

# 491
  • Бургас
Сънчо и моята отказва да обикаляме магазини. Та поръчах две рокли и се хареса и с двете, но ще имат нужда от корекции: най-вече дължината. За обувки и чанта явно пак ще е същото. Прическа и грим същата история. Нави се само за маникюр.

# 492
Къде поръчате рокли, аз за себе си питам. Досега не съм поръчвала нищо, освен спортни дрехи, при тях няма особен риск става ми, не ми става, а не ми се занимава с връщане.

Аз не мога да си харесам нищо, а ако харесам с компромис, мъжете у дома правят физиономии. Не че много ще ги слушам, де.

# 493
Честита да си, Нинка! Жива, здрава и много дзен.
И аз съм напълно спокойна за роклите - надали ще остане без. Иска ми се да видим изложението за абитуриенти в края на месеца.
Днес поръчах 2 рокли в стил малка черна рокля със съвсем друга идея, просто да има, а и бяха много сладки. Но не съм поръчвала дрехи от този сайт и не мога да го препоръчам, докато не дойдат.

# 494
  • Бургас
Поръчах от AboutYou. Разбира се рисковано е, но връщането е лесно/надявам се, не съм връщала нищо засега/. За себе си също поръчах рокля..

Общи условия

Активация на акаунт