ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 724
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Нина, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива. Весел празник!
И моят не се вълнува от бала. А това, че ще трябва отново да ходи по магазините за костюм тотално го отчая. Ако може онлайн да го купим и ако не му стане или не се хареса да сме поръчали друг. Представяте ли си, ще си играем на поръчване и на връщане.
Подарък за бала, няма да му купуваме. Понеже няма да събираме рода и приятели, парите които ще спестим от това събиране ще му ги дадем да отидат с приятелката му някъде.
Новото у нас е, че не иска да наемаме фотограф. Да не си правя илюзии, че ще се юрне по паркове и градинки официално облечен и някой да му казва обърни се насам, погледни натам и един куп любопитни минувачи да го зяпат. Разбира се, ще си направи снимки с нас, но само вкъщи и ако толкова държа да имаме и на хартия, ще ги извадим в някое фото.

# 466
Нинче, честита да си, жива и здрава.
Чета, че миналата година приблизително по това време СУ са обявили правилник, балообразуване и графици на изпитите от КСК, някой нещо да е чул за тази година кога да очакваме? Синът нещо за там се оглежда, но още е малко в мъгла. Както имаше ясна цел, така преди месеци се сдоби с гадже, ама най, най, най- неподходящото момиче и заради нея всичко тръгна надолу и кандидатстването мина на заден план.

# 467
  • София
До края на месеца вероятно ще излезе. Миналата година правилникът за прием беше приет на 25.01.

# 468
Няма по- бавен и кофти  сайт от сайта на СУ

# 469
  • Варна
Честит рожден ден на ninanb!
Нашето издирване на костюм продължава. Все още не знае какво иска да учи. Него ако го питаш май нищо не иска.
saffron, къде намери костюми с алтернативни цени?

# 470
Нинче, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и радости всеки ден!

Подарък ще има, още не знам какъв. Ще помислим за нещо символично за спомен.
За моя бал баба ми ми подари бижутата. Още си ги пазя като скъп спомен от нея.

# 471
ninanb честит рожден ден! Много здраве и хубави мигове с любимите хора пожелавам!

# 472
  • София
Честит рожден ден ninanb!
Здраве и сбъднати мечти ти желая!
Макар да съм с девойка,подготовка за бала все още няма.В момента,в който предложа нещо конкретно и няма време.Иначе ми обяснява как около нея вече обикалят и се сдобиват с тоалети.Досега и аз бях лежерна,но като ви чета,започвам лекинко да се притеснявам.
За подарък не съм мислила.Но навремето имах такъв за бала.
saffron страхотна идея за среща,на която да броим до 12.Дали наистина ще броим е друг въпрос,но важното е да отбележим този съществен момент от живота на децата ни.
И аз съм в очакване българските унита да пуснат срокове за кандидатстване,предварителни и същински изпити,както и класирания.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 14:15 от Ali97

# 473
saffron, къде намери костюми с алтернативни цени?

Е, алтернативни на тези на Ролман 😁 … 800; Аз писах по-напред в темата - в магазина на Реек & Cloppenburg, откъдето винаги  сме намирали хубави костюми по разни поводи… Естествено марките на Бос и Пиер К. са с цените на Ролман, но има алтернативи като S’Oliver , Christian Berg и др., които са по 400; хубавото на тези марки е, че има тройна номерация- за ниски и слаби, за средни; за високи и слаби, както и три модела: super slim/slim/normal , а и панталоните и саката могат да се избират по отделно. В нашия случай това си беше “три в едно”.  Я, вие с роклите да се похвалите; костюмите не са толкова интересни - има ли актуален цвят …? Тези, които вече са закупени ми харесаха много !

# 474
  • Пловдив
Нинче, честит рожден ден! Бъди здрава и само хубави неща да ти се случват!
За бала-никаква яснота, но от преди малко ми се пращат снимки на обувки...питам, не трябва ли първо да се купи костюм, все още нямам отговор. Та така и при нас-он лайн се случват нещата, поне обувките де за сега. Както нямаше да правим сбирка, изведнъж момичетата от компанията, които са 3 и ще правят големи балове, ги поканили момчетата на тези събирания. Та сега ме извести, че и те трябвало да ги поканят. Сега изведнъж заедно с бабите и леля, ще трябва някак си да има и 7 младежа...Променя се тотално първоначалната ни идея, и още не се е избистрила тази новата. Подарък точно определен за бала няма-има вече планирани 3 пътувания навън, едното е точно след бала, в Балселона и то ще е явно подарък. Организират си го сами.
По въпроса с унитата-ТУ има вече график на предварителни и на редовни. УАСГ от вчера само информация за балообразуване, за сега дати няма. И промяна няма-ДЗИ по МАТ-ама че от едната МАТ до другата има "два вагона книги", няма проблем.

# 475
  • Sofia
Нинка, здраве най вече и много щастие!!! Ти наистина растеш, а не старееш - с наборката сте си като сестрички Revolving Hearts
Аз толкова съм свикнала онлайн да пазарвам, че не искам да си представям обикаляне по магазини. Ще се наложи обаче.

# 476
  • София
Още един глас от мен за мъжките костюми, сака и панталони,предлагани от Peek&Cloppenburg.Там могат и ризи и вратовръзки/папионки да бъдат намерени т.е. цялостна визия без обувки.
Синът ми преди години беше облечен от глава до пети от Desizo Monni.Отне ни 2-3 часа.Сега мога само да си мечтая за толкова кратко време.

# 477
  • София
nina, бъди здрава, спокойна и щастлива!

# 478
  • София
Не знам за други университети, но СУ не пуска класирания. МУ пуска всяка година, но по някое време изчезват от сайта. От 2023-га ги има засега.

# 479
  • София
Честит рожден ден, Нинка! Здрава и щастлива бъди!
Моят младеж не се вълнува особено от костюми, но говорим. Ще започнем търсене след средата на февруари. Добре е, че няма особености в размерите. Стандартна височина е, не съм сигурна обаче дали е наясно с цвят. Вчера коментирахме, че не иска черно.
За университет също се лута, но пак си мисля, че след като започне втори срок ще се позамисли по-сериозно.
Изказа мнение, че вече му се иска да живее сам.
За подаръци не сме мислили.
Единствено по-сериозно говорихме за изпращането му. Тъй като имаме роднини извън СФ, най-вероятно ще направим две събития. Едното след бала в почивен ден. Мислехме преди бала, ама май не е много ок.

Общи условия

Активация на акаунт