ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 726
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • София
saffron, благодаря! Че се притесних. Балът ще е на 29ти, в Милениум. Да се съберем да видим сина на Бъни с анцунга, нали?

# 451
  • София
Никакъв подарък няма да му купувам. На 29.05. в Милениум. Официален обаче Grinning

# 452
Подарък от нас Фтомобил, съчетано с 18 РД (5 дни след бала), от него 25%, от нас и бабите останалото...
Бал-сватба няма да правим, ние обичаме чевермета май месец да въртим.... Та с няколко таквиз ще е джамбурето ☺️

# 453

И една молба имам. Да ми препоръчате козметичка, работеща качествено и внимателно, при която да го изпратя за почистване на лицето.
Имам много добра козметичка, с допълнителни квалификации във Франция, но е във Варна. Мога да я питам за София става въпрос,  нали? Друго-преди време често посещавахме Старозагорски минерални бани. В хотела двукратно младежът е правил процедури за почистване, различен подход, никакво стискане. Първият път направо блестеше кожата му, като фин порцелан, направо ахнах, никакво петънце, свежа, здрава кожа, а той доволен, че няма "мъчения". Като го записвах ми обясниха процедурата, но отдавна беше и не помня.

За бала май писах и преди, вълнува се, очаква го, но след като от първи до 12клас е зор един анцунг за физическо да купим заедно, не знам, не знам .

За подарък-достатъчно получи около 18 ЧРД, нищо специално няма да има. Но покрай не помня коя тема, видях символичен подарък за бъдещ инженер(какъвто вероятно се очертава да е) - химикал с нивел, линийка и още нещо, не помня какво. Лошото е, че не записах и не помня сайта, но не е нещо съществено.

# 454
  • София
Аз съм спокойна засега, синът ми грам интерес не проявява към бала,  но аз си поръчах желана рокля. В крайна сметка, поне аз да съм на ниво, че моят пуска коса, брада , не мога да разбера защо точно сега…Сватба няма да правим, както беше и при сестра му - в тесен семеен кръг, така си го разбираме ние. Относно почистване на лице/ гръб - моят син ходи редовно от две години насам поради необходимост и е доволен ( мога да дам контакти на лс), има още какво да се желае, но на фона на това, което измазахме/ изпи преди, сега направо разликата е осезаема.

# 455
  • София
jabanka, моля за контакти на лично!

# 456
  • Sofia
Момичета, пробвайте го това почистване отрано, че наборът го отведох за първи път малко преди 15.септември в новото училище (8.клас) и точно на първи учебен ден в лицето беше като след дребна шарка Confounded

О, небеса, вчера ми беше на път и го прибрах след училище, та поговорихме за дрешката за бала  - костюм от 2 части, широк панталон, а не тесен до глезена, вратовръзка, а не папийонка, цвят - различен от черен.
Ще гледам скоро пак да намина вечер край училището, дано и нещо за университет стане дума - по тънък лед ходя с тази тема.

# 457
Ами ето, човекът има ясна визия, Ани…
Аз и тук се наложих: един ден се разхождахме - щяхме да ходим на кафе някъде (чиста случайност!) и пътят ни отведе право пред един магазин, който помнех от младежките си години още. Влязохме, мери, и аз реших ..😂    Е, не купихме оттам, че са много скъпи, но на следващия ден намерих точно такава алтернатива, извиках го, мери и воала… Ако не си свърши човек работата, щях да го чакам  да се/ме размотава до май… А, то и неговият бал ще е по-импровизиран, ама пак щели да са официални. Аз тоалети имам за 5-6 бала, та ако кажете да спретнем една среща да броим до 12 - може и официална да се явя.

# 458
  • На топло в неговото сърце.
Моят син все едно няма да е абитуриент!
Въобще е на Мелмак. Нищо не сме гледали, само шофьорските курсове вървят.

# 459
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Понеже една приятелка отваря бутик за дизайнерски абитуриентски рокли имаме запазен час за проби на 25-ти. Да започнем от някъде.
Иначе да се почерпите, че помъдрявам.

# 460
Честито Ninab - само хубави събития и новини през новата година от живота! Много радост с наборчето!

# 461
ninanb, да си жива и здрава! Много положителни емоции и само хубави неща занапред Flowers Sunflower

# 462
  • На топло в неговото сърце.
Честит празник, много здраве и търпение, че с тия абитуриенти...

# 463
Честита да си, Нинка! Крепко здраве ти пожелавам и щастие за семейството!

# 464
Честита да си ninanbЗдрава, обичана, успешна и с много поводи за гордост и радост!  Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт