ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 727
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Андрюс пускат аби колекция през март; сега имат по-плътни материи и не е богат асортимента; влязох в Лазарини да погледна от любопитство и нещо не ме грабнаха материи и линия - 400 лв е костюма, а номерацията им е стандартна като на българските марки: от 44 до към 60, т.е. нямат високо-слабата линия 94-98-102-106.     Костюм - все тая откъде …😁

# 436
Хубави костюми има и в Мони. Дъщерята купи на младежа с отстъпка. Имат намаления в момента.

# 437
Вчера влязох в три магазина на центъра(Варна), нещо не останах впечатлена.
Но пък ме уверяваха, че  е много рано и новите колекции ще са март.

# 438
  • нейде там, където ....
Благодаря за информацията за магазините за мъжка мода. Хванаха ми окото и на мен в Лазарини. С трима мъже около мен, в нас имаме 5 костюма, все от Андрюс. Тренира повечко, но ако му умалеят, може да разнообразим.

С университета имаме напредък. По собствено желание разгледа сроковете за кандидатстване от 2023-та за една от специалностите. Докато ги обсъждаме, някак стигнахме до С++ и някои безплатни ресурси за неговото научаване, а той искрено се учуди, че не бил попадал на тях. Сън не е спал после, за да рови и ... сега пак сме в съблекалните, преди старта.

# 439
Папийонка или вратовръзка? Какви са тенденциите и нагласите тази година?
А за аксесоарите какво мислите? Часовник, кърпичка на ревера ... Каква е модата?

# 440
Модата не знам каква е, но моят младеж каза, че твърдо иска папийонка, варианта с кърпичката не го е отхвърлил. В Андрюс мери едно сако, с прикрепено някакво синджирче към ревера, каза че и този вариант става, на мен не ми хареса. Вчера в Теодор бяхме, най- малкият размер панталон му е широк, сакото горе- долу беше добре. Мислих си, че ще стане бързо купуването на костюма, но май няма да е лесно, днеска след училище пак ще обикаляме.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 11:52 от Benast

# 441
  • Sofia
Само моят син ли все още въобще не се вълнува Thinking

# 442
  • София
не е само той....и моят.
Напомних отново вчера,като ходи с приятел из Мола да хръли едно око на костюмите
Реакцията- убийствен поглед/като на мама/ и изсумтяване/ като брат ми/ Laughing

# 443
И аз в тази група - интерес нулев, рано било още. Щял да ходи през април Scream

# 444
И моят също. От седмица подмятам да отскочим до МОЛ -а, обаче все не е удобно. Как все не налучках подходящия момент Rolling Eyes

# 445
Вчера в Теодор бяхме, най- малкият размер панталон му е широк, сакото горе- долу беше добре.
               Днес бях в Теодор да търся нещо от аксесоарите и хресах един костюм. Оказа се ,че не е костюм и към сакото предлагат два вида панталони. Двата модела в един и същ размер са различни. Единият  е значително по - тесен от другия. Така,че проверете и този вариант. Платът е един и същ. Казаха ми , че предлагат по този начин , защото в готов костюм много често сакото е точно , а панталоните - не или обратно.
              Ние ще сме с папийонка. Кърпичката мама я отказва , а той просто не се интересува от подробности. Каза , че костюма му харесва и пълен пас от тук нататък. Подсетихте ме за колан. Ще го питам когато се върне от тренировка.
             И да поискам съвет - какво да му купя , като подрък за бала. С внучката беше по-лесно , а за младежа се чудя какво да измисля.

# 446
  • София
И моя. И каза, че няма намерение да бъде  с костюм, ще търся официален анцуг Close

# 447
  • София
От мен също един син, който не се е развълнувал особено, но и майка му още е на неговата вълна. Ще го мисля към края на февруари или март.

И една молба имам. Да ми препоръчате козметичка, работеща качествено и внимателно, при която да го изпратя за почистване на лицето.

# 448
  • София
Buni, с официалния анцунг ще е звездата на випуска. С нетърпение чакам да го видя.

А ние и подарък за бала ли трябва да им купуваме? Нали ще им купим тоалет? И платихме кувертите? И ще платим образованието им? Защо и подарък? Не мога повече! Отказвам!!!!

# 449
Etomira, Didia e с внук - за внуците си трябва и подарък 😁… Кога и къде бала на испанската ?

Общи условия

Активация на акаунт