ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 739
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Подаръците на моите деца ще са маратонки, но и при тях няма да е изненада, защото девойката си е харесала някакви и тези дни ще ходят с баща й да ги взимат. Младежът пък понеже носи 48 номер и във физическите магазини няма неговия номер и ще трябва да си избере от онлайн магазина. Казах им, въпреки че знаят предварително какви ще са им подаръците, ще ги опаковам и ще ги сложа под елхата 😁
Младежът за РД, който е в четвъртък, ще получи така мечтания шофьорски курс, но ще кара курсове чак през февруари, защото сега е втора смяна и много трудно би намерил време и за кормуване. И вторият му подарък е СПА почивка за него и приятелката му, която се очертава отново да е през февруари (междусрочната ваканция).

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:54 от Марти

# 166
МС си събира подаръците за след бала, щото си чака колата 😁 (но ще има вноска и от него си)
Не ми е казал за сега нещо конкретно, а аз от 7-8 г. избягвам да правя изненади. Взимам каквото искат, на тях също така им е по-добре.
А и като цяло си получават нуждите когато им дойде времето, не чакам специални поводи и празници. Не ми харесва идеята задължително нещо да се вземе за под елхата. Хич даже. По празници си подаряваме пътувания обикновено.
Шофьорският курс си го получи за миналия РД.

# 167
  • Варна
Синът ми ще получи желан и скъп подарък - зимни гуми. Може и комплект учебници, още не си е купил!

# 168
  • София
Сиренце, синът ми има PS3 излишен, защото използва 4. Не зная дали ви е достатъчно ретро  освен, че е със счупен джойстик Blush
Всяка Коледа съм ентусиазирана да им избера нещо желано (изненада) към паричния подарък, не ми се получава.
ноември,  учебници за университета ли?

# 169
  • София
Моят не е споменавал за подарък, предполагам, че някакъв кеш ще го зарадва много.
Иначе гледах някакъв готин часовник да му вземем, но още не сме започнали да търсим нещо подходящо.

# 170
Ние решихме също подаръка да е в брой, те да си избират за какво да го похарчат. Часовник аз си мислех за завършването може би ще подходящо, от друга стана кой ги гледа тези часовници, освен ако не е смарт може би?

# 171
Моите искат пари. Отделно им купувам книга и някаква глезеща козметика от Бодишоп. Голямата се радва на книга (преди това се ослушвам за желания), на малката е по мой избор, защото не чете, но аз съм тъпа и упорита.

# 172
Аз съм купила комплект парфюм малък и голям. Скъпичък излезе - наскоро взехме изгодно стабилно пухено зимно яке на Boss за същата цена. Знам, че той щеше да се зарадва повече на поредните слушалки, които последните три години са традиционен коледен подарък, но тази година и аз реших да проявя характер!  Да си носи жичните, докато сам не си спечели пари за нови …. Иначе по-голям подарък обмислям за завършването: пътуване до дестинация по избор или по-луксозна лятна почивка - зависи какво ще си организира. Хубав часовник също е вариант, но той си харесва и пази още този, който нарочихме за седмокласното НВО.

# 173
И двамата ще получат нови телефони, имат нужда, разбира се ще има и по нещо дребно, но още не знам какво, слушалки само си купиха от спестяванията. Шофьорски курсове след като завърши да не се разпилява, а да си чете за изпита. От Коледа през имен и рожден ден са точно 30 дни та подаръци няколко трябва да измисля.Ще разпитам брат му.

# 174
  • София
Аз й купих парфюм. Но тази година се разбрахме подаръците да са символични заради новия ни дом. Получи шофьорски курс, има разходи за кандидатстване,  предстоящият бал.... А и сестра й е 7ми клас. Бедна ви е фантазията колко са поскъпнали курсовете там.

# 175
А и сестра й е 7ми клас. Бедна ви е фантазията колко са поскъпнали курсовете там.
Почти двойно. И ние сме на същото дередже...

# 176
Аз с големия не съм търсила учител, но сега със седмокласника... и това ще мине.

# 177
  • Sofia
Няма да е изненада, защото той трябва да си одобри подаръка - нова електро-акустична китара. Има 2 електрически, но за акустична ползва моята, която нашите ми купиха, когато бях на 9г. Много ми е мило да я виждам в активно ползване след толкова години, но той заслужава по-добър звук.

# 178
  • София
Няма да е изненада, защото той трябва да си одобри подаръка - нова електро-акустична китара. Има 2 електрически, но за акустична ползва моята, която нашите ми купиха, когато бях на 9г. Много ми е мило да я виждам в активно ползване след толкова години, но той заслужава по-добър звук.

Значи другият път на срещата, взимаш китарата и се почваме. Пеене, свирене, кеф!

# 179
  • нейде там, където ....
При нас пълнолетието предстои, така че големите подаръци ще са догодина, заедно с бала. Ще ми се да е билет за едно специално спортно събитие. План Б е компютър на части, за да си го сглоби.

За Коледа всеки ще получи книга и/или някаква изненада - нещо полезно, нещо отлагано, нещо радващо. Тази година са предимно инструменти за хобитата на всички ни. Миналата година аксесоар, свързан с любим филм - плакати със Средната земя, времевърти ... И нещо тематично - предимно чорапи, защото човек никога не може да има достатъчно. За Нова Година всеки носи по нещо ново. Отново е най-често нещо, от което имат нужда - тази година съм взела празнични тениски, защото ми омръзна да носят коледните пуловери до деня на детето почти. Останали са ми три книги, за които изчаквам панаира на книгата, 2 пратки и съм готова.

Общи условия

Активация на акаунт