ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 692
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Зечова кажи ми, че всичко това е на едно място, тоест в един мол..Хич не обичам да обикалям мазини. С него пък последно съм била в 8-ми клас, дано и сега изяви желание сам да се оправя.
Третото верно е най-готино, ма и момчето също

# 541
  • Бг-мама
Зечова кажи ми, че всичко това е на едно място, тоест в един мол..Хич не обичам да обикалям мазини. С него пък последно съм била в 8-ми клас, дано и сега изяви желание сам да се оправя.
Третото верно е най-готино, ма и момчето също
Да всичко е в мол Plaza. И вие сте от Пловдив по спомен нали ?

# 542
  • София
Ей, веднъж и аз да видя. Много е доборо третото ансамбълче - харесва ми много. От костюмите първият по ми допада, основно защото на Лазарини тези копчета ми накъртват, може от светкавица така да светлеят.
Нямам никаква идея какви джобове и ревери са модерни в момента. Че се загледах в разликите: единият само с капаци, другият с пришото обли джобове. При първият по-високи ревери, не виждам хубаво изрязани ли са?
Тя и дъщеря ми като пробва в Андрюс и дадоха сако с две цепки отзад, а на други места пробва с една. На мен с една, като че повече ми допада, но не знам какви са тенденциите.
Може сега да ни се виждат незначителни тези разлики, но според мен те биха удължили срока на ползване на костюма, ако случайно нещо от гореописаните стане ужасно демоде.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:57 от Gorg0nzola

# 543
  • София
Точно третото и на мен най-много ми хареса. Браво на момчето....

# 544
На мен и първият официален ми харесва; тенденцията е с две “цепки” -ако ни чуе / чете някой моделиер-шивач ще се застреля ….🤣

# 545
  • В средата на времето
Много хубаво момче! 😊Първият костюм и на мен повече ми хареса като за официален. За изпращането сетът е идеален! Добра работа сте свършили. 😊

# 546
  • София
Зечова, много ти е хубав младежа. Първият костюм и на мен най ми хареса. За изпращането комплекта също е много добро решение.

# 547
Много хубав абитуриента!
Първият сет и на мен ми допада най- много за официалния повод, а сега за изпращането е много свеж и младежки.

# 548
Влизам да се похваля с приета студентка!

# 549
Влизам да се похваля с приета студентка!
Честито! Много успехи и вълнуващи студентски дни! Flowers Tulip

# 550
  • София
BoeL, честито! Пожелавам й много успех! А какво и къде ще учи?

# 551
Еха, страхотна новина, много се радвам! Честито!
Тя рисуваше, нали? В NABA щеше да кандидатства? Спомням си едни невероятни рисунки отпреди 2-3 години още.

# 552
Ееее, честито! Пожелавам на всички да споделят такава радост.

# 553
В Милано - между двата университета - NABA и IED - избра втория, Интериорен дизайн.

# 554
  • София
В Милано - между двата университета - NABA и IED - избра втория, Интериорен дизайн.
Честито и от мен на бъдещата дизайнерка Simple Smile
Моята девойка днес получи условен прием от Белгия и отрицателен от Нидерландия.
Тя е принципно доволна, майка й леко разочарована, но пък поне няма да се налага да се боря с безумния проблем с намирането на квартира в Нидерландия. Така че всяко зло за добро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт