ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 683
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Честито на момичетата!

# 556
  • София
brayan, къде в Белгия?

# 557
  • София
Честита радост на приетите студенти и техните родители! 🍀
Видях и един прекрасен абитуриент.Честити да са новите му придобивки!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:28 от Ali97

# 558
  • София
Howest University, Kortrijk

# 559
В Милано - между двата университета - NABA и IED - избра втория, Интериорен дизайн.
Честито и от мен на бъдещата дизайнерка Simple Smile
Моята девойка днес получи условен прием от Белгия и отрицателен от Нидерландия.
Тя е принципно доволна, майка й леко разочарована, но пък поне няма да се налага да се боря с безумния проблем с намирането на квартира в Нидерландия. Така че всяко зло за добро Simple Smile
Ама вЕрно си се отървала от едно безумие. Аз сега се пака за втори път на този огън и се чувствам все по-долнопробна, че не съм холандка! Уффффф!
Честито за Белгия. Аз харесвам много повече Белгия, отделно, че на времето завърших там и имам страхотни студентски спомени, отделно, че хората са по-приветливи и съобразителни. Един пример: в Нидерландия, ако си в компания на местни, те ще си говорят на тяхната си жльокавица. В Белгия, в компания от 15 човека, само аз небелгийка, ами всички говореха на английски, само заради мен! Какво да говорим повече.
Успех!

# 560
  • София
Честито на всички момичета и момчета, вече отметнали кандидатстудентстването! Много се радвам на такива целеустремени, упорити и усърдни деца! Да им се отворят пътищата!

# 561
  • В средата на времето
Честито на приетите девойки! 😊 Много успехи им пожелавам! 🍀

# 562
  • София
Boel, brayan_, честито на девойките ви и поздравления за осъществените мечти 🌺Едно по едно децата започнаха да постигат целите си. Чакаме следващите 🙂

# 563
  • Sofia
Успешни и щастливи да бъдат и двете момичета в специалностите, които са избрали! Revolving Hearts

# 564
Поздравления за приетите!
Да почерпя вече е на 18.

# 565
  • Sofia
Жив, здрав, щастлив, успешен да е наборът, J_M_M! Blue HeartSparkling HeartHeartpulse

# 566
  • някъде ... тук ...
Поздравления за приемането!

J_M_M, здрав и успешен да е младежът! Да го приемат където иска!

# 567
  • Бургас
Boel, brayan поздравления!
Моята също вече прие в LUT University Финландия и вече платихме някаква задължителна такса. На мен ми се иска да е в Белгия/Howest/ но ще го мисли още. Като чета темата за Нидерландия направо ми се вижда страшно с тези квартири. Балът е на толкова заден план, че всичко ще стъкмим в последния момент предполагам.

J_M_M здраве и успех на младежа пожелавам!

# 568
  • Разпиляна във въображението
Честито на новите студенти! Да е жив и здрав рожденика!

Аз вчера изпаднах в "криза" опитвайки се да реша задача - да събирам ли роднините и малко приятели в деня на бала, или в друг ден. Повече клоня за втория вариант, за да ни е спокойно "изпращането". Но след това при събирането пак ли да я карам да се облича в роклята? Или в друг тоалет?

И друго се питам - да й подаря ли отделна фотосесия с фотограф заедно с нас? Или да разчитаме на снимките от фотографа, който са наели учениците?

# 569
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Иха колко хубави новини!

Boel, brayan_ честито на приетите девойки! Много успехи в новите начинания!

J_M_M здрав, щастив и успешен да е младежа!

Аз наистина не го разбирам това залитане за учене в Нидерландия. Най-вече заради климата де Grin Да си призная аз не бих го издържала, но това съм си аз. Успех на всичк деца, нека намерят мястото си.
Наборката също вчера коментира, че голяма част от съученичките й са приети нейде из Европа. Изключително е потресена как така може вече да знаят къде и как, а БГ университети още не са обявили своите приеми. Чакаме...Innocent

Miriel тук www.bg-mamma.comв последните страници много се коментира фотографа -- да или не. Можеш да прочетеш. Аз лично много държа на това и ще имаме фотосесия.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 09:23 от ninanb

Общи условия

Активация на акаунт