🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 38 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Жълтък от пащърнак 😂😂

# 466
  • София
Радвам се на коментарите по време на предаването Hug Благодаря ви Flowers Hibiscus
Ще мога да го гледам утре на запис.

# 467
Майката на Мелят е голяма сладурана, че и името и много благозвучно.😃
Марианна и разказа играта на тази риба. Мен щеше да ме хване срам особено, ако съм от морски град.🫣 Майка и определено щеше да я изпляска с тигана.😉
А изненада майката на Биляна- професионален готвач. Крушата не пада по далеч от дървото.😁
Охххх Лорчето пак с тарт.🫣

# 468
Марианна е доста зле всъщност, не е за този етап и като цяло не е показала нищо досега. Само Биляна и Осман, никой друг не е за финал.
Петя ми идва твърде лигавка, не мога да я слушам. Джукестата пак с обичайното.
Осман много се старае, предполагам, че готви много вкусно, но не може да изкара фина и елегантна презентация. Бива, но е някакси недодялано при него.

# 469
Много зле изглежда чинията на Мариана.

# 470
Много зле изглежда чинията на Мариана.

Два пъти ядено. Отврат.
И на Петя не е красива, също е зле

# 471
  • София
Всички чинии изглеждат ужасно тази вечер.

# 472
Абсолютно. На Биляна изглежда вкусно, но презентацията е зле.

# 473
Мале, мале и това са топ 6 ??? УжасТ. Нито една добра чиния. Поне аз лично нищо не бих хапнала. Може би само на Мелят ми звучеше като продукти добре, ама визията и чудоооо.🫣 Ако не бях гледала до сега сезона нямаше да позная, че МШ съм си пуснала. Дали нарочно не се лигавят, защото знаят какъв е крайният резултат !? Друго обяснение нямам.🙄

# 474
Визуално отвън на Лора изглежда най-добре, вътре не. Подозирам на вкус не е добре. И все едно и също.

# 475
Много ми харесва рецептата на МК и точно почнах да си я записвам и хоп сифонче .😔 Амии сега трябва да търся да си купувам ли ? Еее жалко, пак ще я преправям.😉😁
Този шеф е голям сладур. Много ми харесва как им обяснява, че и майтапи пуска.🫠 Кап- кап - кап...62.🤪

# 476
  • София
Давам моя бонус (засега, дотук) на Осман - понеже приятелчето му разказа играта с донесените продукти. Помислих си даже (и заради някаква полуреплика при появата му до Осман), че го прави нарочно - че не се понасят, а продукцията се гаври с участника.
Зле е положението като средно-статистично. Тия 6-мата в сезоните до 3-ти вероятно нямаше да са и в 10-ката...

# 477
Странно дърпане на кори, не му се получи много.
Много тъп краен резултат и тотално абсурдните розови листенца. Не ми хареса.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:10 от zenata

# 478
Този десерт как се яде - трошиш с лъжицата кората и загребваш. Не, мерси.

# 479
И от мен не за баницата.

Общи условия

Активация на акаунт