💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 663
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 455
  • При семейството си
Въртенето на пояса си е съвсем легално - като те заболи пускаш. Не е като да ти извиват самата ръка.
Ритането в такава игра е съвсем нормално - плуването се състои в ритане в края на краищата и ако човек иска да изтегли другия трябва да рита силно. И винаги има риск да уцели противника. Това си е риск на играта.
За носа на Рълев - не го удари, а го бутна и понеже беше с ръкавица му одра кожата. Каза, че онзи нещо също го дърпал и той го бутнал. Не беше случайно, но и удар не беше.
Момчил не ми хареса, защото опитваше все с хвърляне, а това не минава всеки път. Много добра тактика избра първата синя участничка с извъртането. Според мен добър плувец с лекота можеше да печели така - тръгва в една посока и когато го затворят рязко сменя посоката с извъртане и печели метър. После пак, ако изобщо успеят да го застигнат.
Каза за Мартин, че го пипал, дърпал по ръцете, пък те с ръкавици.
Точно си го перна с ръка, за да не докопа пояса.

# 1 456
Да свършва тоя сезон, че като гледам и размера на обувките им ще започне да ни дразни, явно няма какво друго да се обсъжда /за всички, тегава работа/. Много куц сезон, много.
Днес ми хрумна, че дори последният, абсурден, бъгав Сървайвър ми беше по-интересен! Станилия, Снежана, Чефо, Тино, Павел, Едис, Цветелин и Ермина, Благо....къде-къде по-интересна игра и персонажи.

# 1 457
  • Другата България
Да свършва тоя сезон, че като гледам и размера на обувките им ще започне да ни дразни, явно няма какво друго да се обсъжда /за всички, тегава работа/. Много куц сезон, много.
Днес ми хрумна, че дори последният, абсурден, бъгав Сървайвър ми беше по-интересен! Станилия, Снежана, Чефо, Тино, Павел, Едис, Цветелин и Ермина, Благо....къде-къде по-интересна игра и персонажи.
Щом изобщо не се затормозих да мисля кой ще победи сега, значи наистина едва ги доглеждам.
Май писах, че битката утре ще е Мастагар/Оряшкова/Вики, значи остава Мартин - Оряшкова/Вики.
Ама и да не е така - все тая. И поредния опит за гавра с Момчил не ме вълнува, когато нещо е очаквано, а и втръснало вече до ....писване, просто минава ей така, между другото.

# 1 458
Kато е шмекерувал, защо продукцията не са взели отношение на момента? Значи сами са го толерирали, щом в последствие го ползват като аргумент, с което потвърждават, че е било така, били наясно и не са казали нищо.
В противен случай, ако не са го установеили сами, не могат да се опират само на твърдението на играчите, че е било така, защото значи приемат за вярна възможна клевета.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 19:56 от cool_style

# 1 459
  • Брюксел / София
Мартин и Виолета не се изтрайват! И ако от продукцията си мислят, че аудиторията иска да гледа подобни махленски разговори са в грешка!
Дунев е подлога на Момчил и е мн дразнещ! Мъж на години без грам достойнство!

# 1 460
  • Другата България
Прав беше Мартин за контузените.

Но пък само него и Вила да слушам ми дойде байгън.
Странна логика на Виолета - по-добре контузени на финала, отколкото лицемери. Ти да видиш!

# 1 461
  • Sunshine state
Аз пък се учудвам, че Мартин ще дава наклон на продукцията да чете конско на Момчил.. Те къде са бляли до сега, че разчитат на нечие субективно мнение???
Няма такъв отровен тип! До когото не се е докоснал, него не е очернил. 🙄
Мисля да я пропусна тази част от епизода.

# 1 462
  • Някъде там...
След всичките анонси за драматичен съвет, рев, разстроени участници и публично начукване на канчето на Момчил, с доводи, изсмукани от пръстите, май ще пропусна епизода. Засега гледам, но не е с голямо желание.

# 1 463
  • Другата България
Мен като жена ме е срам да ги слушам тези....жени.
Голям страх ги тресе като дойде време за съвет, а иначе претендират да са пълноправни участници с мъжете. Е, как да стане?

# 1 464
Мартин много ми кифлее.. ше кажеш, че цял живот е изкарал сред кифли.. Simple Smile

# 1 465
На всички играчи им се играе ама,,нямат мерак,,.Всеки иска да набута другия, жените здраво си пасуват , а после ами те мъжете имат грошове ние нищо нямаме, ами имат, ходят играят,  побеждават .вие си стоите на люлката и се чудите как да докретате до топ 8

# 1 466
Виктория много прилича  на външен вид на леля си Мая Илиева .

# 1 467
Елвиса,толкова инфантилен,че не се трае.Нон стоп празни приказки и изливане на помия.Да си ходи тоя калъф!

# 1 468
  • Другата България
На мен Виолета ми е по-противна в пъти от Мартин.
Хипер противна.
Та ние само нея и Мартин слушаме!

# 1 469
  • София
Иска само да кажа, че ужасно завиждам  на Мартин за краката му! Има невероятно красиви женски крака😎 Не е често да се паднат на мъж 😒

Общи условия

Активация на акаунт