💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 713
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 440
Виждам супер негативни коментари за Сития Лъв и  за мотивационните скандирания на Сините. Май забравяте, че това са 25 годишни младежи. Що за високи критерии имате, простете им младостта, бе! 

На 25 не може да ми минават с подобни "младежки" истории.
Живота на никой нищо не прощава!
С нетърпение чакам Момчил да излезе в битка с по-качествените кандидати, до тогава - лъвчето тихо в клетката.

# 1 441
Сит лъв не ме дразни изобщо.
НО врещенето на Дени по време не битка... леле майко. Побърква ме

# 1 442
  • Варна
То туй Дени явно много дразни - клюкарските сайтове яко са я метнали. На всички са посвещава ли туй-онуй, ама тоя дни с нея се ядат, грозно просто.

# 1 443
  • Sofia
Момчил досега все с некачествени противници казвате... Smile
Хора, разбирам че ви дразни, но няма нужда да му омаловажавате играта. Малко обективност не вреди.
Ето, аз ще кажа, че лозунгите са в повече наистина (и това като супер фен на Лъвчето ни, както знаете), просто омръзват и доскучават най-малкото. Обаче тук вина има и продукцията, защото ги кара да скандират.
Animal Lion Heart
Не знам какво ще става довечера, но ми се иска малко почивка за Момчил. Контузията му още е налице, макар да се чува в пъти по-рядко.
И да, има спойлери, дразнещо е, нали си има отделна тема Rolling Eyes
Не визирам последното от фб, а коментари за сценарии, финалисти и т.н. Не е трудно да се събере 2 с 2.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 17:57 от Сиена М.

# 1 444
# 1 445
  • España
😂😂😂 хахаха … това горе , който го е измислил е велик !!!! И на Вили изражението идеално се намъква в идейния замисъл !
Всъщност може и за малкото му име да и се зададе въпрос : Благомир ; Благой; Благослав; Благовест….

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 18:18 от Воден пъпеш

# 1 446
  • София
Е то Рълев къде по напред. Няма как да се възстанови. Но ако има съюзници не виждам Мартин кой друг ще избере. Пък и ще трябва предимство да му се осигури. Но Рълев не може
Може пък да вземе Мастагарков. И Мастагарков да му осигури предимство с обиколка, две
Може и някой от старейшините да избере.Момчил,Дунев,Мишо.
То без друго е останала само една амазонка и един гладиатор,който се пази за финала и ходят на пръсти около него.

# 1 447
Искам да се поправя - Мартин го боли ръката не заради наритването на Мишо, а заради въртенето на пояса от страна на Момчил. Може да не е нечестно, но... ми направи лошо впечатление. Вярно е обаче, че идеята беше на Рълев.
Колкото до Мишо - не, не удари Рълев "загребвайки", ръката му въобще не докосна водата. Цапардоса си го директно, за да го отблъсне.

# 1 448
Въртенето на пояса си е съвсем легално - като те заболи пускаш. Не е като да ти извиват самата ръка.
Ритането в такава игра е съвсем нормално - плуването се състои в ритане в края на краищата и ако човек иска да изтегли другия трябва да рита силно. И винаги има риск да уцели противника. Това си е риск на играта.
За носа на Рълев - не го удари, а го бутна и понеже беше с ръкавица му одра кожата. Каза, че онзи нещо също го дърпал и той го бутнал. Не беше случайно, но и удар не беше.
Момчил не ми хареса, защото опитваше все с хвърляне, а това не минава всеки път. Много добра тактика избра първата синя участничка с извъртането. Според мен добър плувец с лекота можеше да печели така - тръгва в една посока и когато го затворят рязко сменя посоката с извъртане и печели метър. После пак, ако изобщо успеят да го застигнат.

# 1 449
  • Берлин
Пенелова беше класа в тази игра

# 1 450
То, че е преекспонирано, е ясно. Но дали продукцията не го кара? Малко ми идва в повече и не му пасва на профила да се взема за чак такъв войн...

# 1 451
  • София
"Сит лъв" не ме дразни, но - "Как бием?" - "С разлика" ме е супер досадно вече. Освен това много са ми лигави сините напоследък и едни такива мазни, мазни. Гледката на кълчещия се Краси пред хладилника ще ме следва в кошмарите дълго.

# 1 452
  • Другата България
Ама те врещят всички, не врещи само Момчил!
Денислава и Дунев врещят дори повече от него, нека сме обективни.
Който от тях е капитан, задава тон и другите врещят. И на мен не ми харесва, особено това за “сини, сини, сини“ /Дяволо, къде изчезна?/, щото съм върл ЦеСеКар, ама пък изобщо не се впечатлявам и от подобни дреболийки /за мен/.
Да свършва тоя сезон, че като гледам и размера на обувките им ще започне да ни дразни, явно няма какво друго да се обсъжда /за всички, тегава работа/. Много куц сезон, много.

# 1 453
Той се озлоби към нея заради коментара с "давенето в реката", а и веднага поиска да заеме нейното коалиционно място.

Аз съм сигурен, че за даването Мартин разбра чак когато гледа епизода по телевизора.Ако знаеше когато отиде при гладиаторите щеше надълго и широко да го обсъжда.

# 1 454
Излезе ми някакво промо за довечера във Фейсбук. Ралица намила на Момчил за "шмекеруването". Да минава вече, че аман с глупостите им.

Общи условия

Активация на акаунт