💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 740
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 975
  • Другата България
Като ви чета, и ми става още по-мъчно за Теди.....

# 976
Думите на Мартин спрямо Теодора бяха абсолютно ненужно жестоки и груби. Тя не му беше конкурент, не са имали сблъсъци и дори стратегически да е полезно да настрои останалите срещу нея просто беше наистина ужасно грозно. Този човек е абсолютно дъно.

# 977
Той се озлоби към нея заради коментара с "давенето в реката", а и веднага поиска да заеме нейното коалиционно място.

# 978
Мартин имаше огромен прогрес в началото и когато се върна от чистилището. Жертва се за една елиминационна, когато беше капитан и доста добре си играеше стратегическата роля, но впоследствие, когато се съюзи с Дени започна неговото падение и поведението му стана много противно. Виолета го напада, ама не вижда, че тя е същата като него. Този сезон повече гледаме сеир вместо достойни участници. Радо например беше такъв. Не влизаше в интриги и искаше да е на арената и там да се доказва. Жалко че отпадна. Дано в края на сезона продуцентите видят грешките си и от следващия да са по-малко тези играчи. Поведението на Дунев също е смешно, когато не беше под прицел на Мартин и Дени ги харесваше и дори им клюкареше какво е говорил с Мастагарков. Много му било тъжно за него, уж топ 3, а се скъса да го прецаква. Причината заради, която го избра за капитан беше толкова смешна. Заради единия медал го бутат и него. Племето на Старейшените е може би най-противното племе, като изключим Момчил който за мен си е най-достоен от всички, заедно с Рълев от останалите участници.

# 979
  • София
Ето от къде идва избликът на Емануела срещу Мартин 🙃.  (the real игри на волята)
Скрит текст:
Охх, колко малоумен пиар Satisfied Щом тя ги е издържала, откъде е имал пари за тежките си зависимости..или тя и за тях му е давала пари и ги е толерирала..Смешна женица..

# 980
Той Мартин е ясен, от това живее, да сипе жлъч. Ама Рълев защо се съгласи с него,че без Теодора е по-добре ,защо беше нужно това Rolling Eyes Много се свлече Рълев, не виждам как ще се реабилитира, колкото и да е добър играч, е леке като човек.

# 981
  • Другата България
И Рълев ли се е обърнал срещу Теди? Това май съм го пропуснала.

# 982
Ами да. Той безропотно се съгласи да изберат Теди за капитан, с ясното съзнание, че най-вероятно битката ще е елиминационна.
После, когато Мартин я оплю едно хубаво, Рълев само седеше и си чоплеше нещо по ръката. Ни дума в нейна защита. Реално, само Мастагарков я защити.

# 983
Elpis много точно казано.Мастагарков , добронамерено се опита да даде съвет , и Мартин захапа и половин час лаене слушах. Смешното в тази ситуация бяха , вмъкнатите с монтажа кадри . Значи, седят си всички по шезлонгите, след малко влиза екипа и хайде да заснемем как Момчил обяснява пред всички методите и тъностите , на "незабранените " кръшвания в спорта. Голяма тайна . Сега и Момчил да го изненадаме с тези "разкрития" от предателя Мастагарков и злия Мартин , сякаш първият не е участвал в заснемането, а са го щракнали изненадващо.
И ето хвърлят няколко безобидни "прегрешения " на Момчи, от които едва ли някой ще се разочарова  . Следват един два вели коментара -въх той не е баш идеален - после лавина от защита Joy
На последък , се хващам, че не ме забавляват особено нито игрите, нито дъвканите интриги - а забавните ходове на продукцията, тъничките и манипулацийки , успехите които имат - в постигането на желания резултат , въпреки хейта. По начало целта е ясна, забавно е как я постигат - ако не стане на първото кръстовище, на второто ще ви глобят .
За миг вчера не съм си помислила, че има евентуален варинат Момчи да отпадне. Дори артистичните викове на Димо на моменти (понеже и шетам ) - и сега Теди изпревари, какъв обрат , не ме накараха да седна . Димо става за Кеч коментатор. А играта с топчето - не е имало жена която да бие мъж точно на нея , поне аз не съм била свидетел. Както и онази с дракона и топчето - мъжовете са по-добри, факт

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 15:40 от AuroraBB

# 984
  • тук и там
Aз пък смятах и винаги съм смятала,че Теодора е силен участник.Само плуването и беше слабо, но с другото беше добра, да не говорим че халките винаги си ги минаваше като маймунка-без никакъв зор. Очаквах да падне от Момчил с малко-както и стана. Иронията е,че можеше да бие на терен и Виолета и Мартин, и   Мастагарков, ама  Вила и Мартин я обявиха за най-слабият играч.Е, там където има сила-няма да е силна, просто щото е слабичка и малко килограми, но както се видя в снощната битка-ако дават такива битки, дето не се иска само  физическа сила-си ги бие всички от племето, без Рълев .

# 985
Той се озлоби към нея заради коментара с "давенето в реката", а и веднага поиска да заеме нейното коалиционно място.

Точно, а както видяхме някой като не му играе по свирката или му каже нещо напреки и той озверява.

# 986
С родители като Петко Николов ( бивш председател на КЗК)  и Мариета Николова  ( известен столичен нотариус) , нали никой не мисли , че няма жълти стотинки да почерпи Емануела? Явно е деградирал последните години и на нея й е писнало, но да бъде 6 години с такъв прошляк пак не върви нещо. Всичките карата по протокол-и Златка издържала Благо, и Джулиана Гани онзи бившия, всички са много онеправдани като не получават за подаръци нови джипове от 200 к нагоре.
По-скоро той е хазартно зависим и пропилява всичко заради това, а не че няма доходи.
Но че и той не е точно за каквото се представя във визитката, е ясно.

# 987
  • Берлин
И Рълев ли се е обърнал срещу Теди? Това май съм го пропуснала.
Мери, не знам дали успя да изгледаш,но...
Първо за Мастагар- не е нагнетявал псевдоисторията с измамите. Идеята му беше да подскаже на Теди,ако има възможности в играта,да се възползва.Не нечестни възможности. И хайванът отново беше употребен /писала съм 100 пъти,че не умее да се изразява,а и никак не е умен и съобразителен.
По отношение на Теди- единствен Мастагар прояви някаква човещина. Колкото до думите за качествата й в играта-единодушно приеха казаното от белозъбеца. А Рълев с всяко изражение + езика на тялото показва колко е съгласен с белозъбеца.
Мисля,че единствено у Мастагар има някаква човещинка. Нищо,че го определиха тук като маргарин и безгръбначно. Аз не съм съгласна с това.

# 988
Аз продължавам да харесвам Мастагарков, въпреки вчерашната му изцепка. Наистина, показва се като човечен, привързва се, емоционален е. Не таи злоба, не иска умишлено да обижда и наранява, не е отмъстителен.
Това, че не блести с акъл и е мекушав не го прави лош човек.

# 989
  • тук и там
Мартин е типично чедо на богати и известни родители и въобще хора постигнали нещо. Интересно-има ли сестра,или е само дете? Щото този егоизъм, изполването на хората , тропането с краче и избухванията , когато не стане на неговата са си типични за разглезено хлапе, свикнало да му огаждат и да става на неговата . Няма да се очудя, ако и участието му в това заведение, е пак благодарение на връзките на баща му, или финансирано от родителите му. Ми глезльо, дето си мисли че всички са му длъжни и всичко му се полага по право.

Общи условия

Активация на акаунт