💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 333
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 505
Скрит текст:
Не, по-скоро имах предвид, че повечето не са съгласни с тази гавра с Момчил, но заради продукцията не смеят да имат публични изяви в тази връзка.
Кой питаше с какво Момчил е влязъл /за първи път/ в полезрението на Вито с рога? Защото е изказал възмущение за тежките игри, на които са били подложени Амазонките, в началото, и то след продължителен престой на реката. И за обезопасяването. Тоест, липсата на такова.

Скрит текст:
Териториална в понеделник?
Явно все пак финалът наистина ще е на 2 декември.
Това коментирахме с Дяволо, май ще така.
Аз заради това отговорих. Wink
Както написа dido в другата тема, тази година голяма мистерия около края на формата. В първия пост на Дяволчето пише 28 ноември. Но другата коментирана дата (справка Неделчо) е 2 декември.

# 2 506
  • София
Ей така, миналата година ми тормозеха Жорката, сега Момчил😒 Сакън да няма повече грошове от Рълев!

# 2 507
Те хубаво ще ходят по чужбина да си сковават   нерендосани дъски и да си копаят мръсните ровове, но там дали ще им траят мизерията и боклукчарника, който остават след себе си!?

# 2 508
  • Sofia
След водевила, който гледах, само едно мога да кажа, искам да притежавам стоицизма,  хладнокръвието и щедростта на Момчил. Изключително полезни качества за нашите географски ширини!

# 2 509
Боже, това пък не разбрах, че се падало рождения му ден! Ей, гадове!!! Rage

# 2 510
  • Другата България
Ако обединението ще е през по-идната седмица, то ще е явно при 8 човека.
Значи идната седмица ще отпада още един, и другата ги обединяват. Или в края на идната.
В такъв случай вероятно /предвид болна Трена/или сетила се Мара да се побара/ гладиатори ще загубят и ще са на стопанството, отново. Вила естествено, няма да отпадне, а ще продължи да скатава, а нищо чудно заради нея да има битка между двама сини в петък и един от тях да отпадне. Виктория или Мишо. По-вероятно Виктория.
Голям смях, значи пак ще има съюзници. Дано не канят повече Момчил, въпреки, че повече кастинг излагации няма да има /май/, щото ако отново го поканят, той отиде, първо спечели, и отново загуби залога, горканчо отече и с останалите грошове, и тогава ще трябва ритуално сепуко да си направи Joy /със сабите на спасението на Ръльо/

# 2 511
Не знам вие какво мислите, ама поне за мен тези кастинг битки и въобще съботните епизоди се оказаха много неудачно нововъведение, да не кажа, че са пълна тъпотия.

В идеята за залозите може би има хляб, но не и в тази малоумна форма, при която някой е заставен да залага при предварително зададени неизгодни условия. Общо взето залагането е наказание. Аз се сещам само за един случай, в който да залагаш е било привилигия, но най-иронично тогава печалбата дойде от губещата опция (когато Момчи загуби залога и изпрати Марто в изгнание) Laughing

Епизод като днешния, в който има само битка, също е супер безинтересен. Превъртях го за около 4 минути. С една дума: скука.

# 2 512
Ето, че се събрали любимците:

# 2 513
Ето, че се събрали любимците:

Само двама. Не знам защо, Васил не ми харесва
Гогооооо

# 2 514
Според мен рожденият ден на Момчил е на следващия ден. Елиминация и кастинг битка се играят в един снимачен ден.

# 2 515
  • София
Боже, това пък не разбрах, че се падало рождения му ден! Ей, гадове!!! Rage

На следващия ден трябва да му е РД!
Нали елиминационната и съботната са в един и същи ден?! Нали Дунев все го търсеше като се върне от битка, а той е на залагания.

# 2 516
  • София
Васил на всяка снимка се плези, не знам защо.
Аз друго се замислих, май от всички "претенденти", както ги наричат мераклиите за сезон 6, се класираха не най-добрите.... просто остреща бяха по-слабите "ветерани".

# 2 517
  • Sofia
Ако обединението ще е през по-идната седмица, то ще е явно при 8 човека.
Значи идната седмица ще отпада още един, и другата ги обединяват. Или в края на идната.
В такъв случай вероятно /предвид болна Трена/или сетила се Мара да се побара/ гладиатори ще загубят и ще са на стопанството, отново. Вила естествено, няма да отпадне, а ще продължи да скатава, а нищо чудно заради нея да има битка между двама сини в петък и един от тях да отпадне. Виктория или Мишо. По-вероятно Виктория.
Голям смях, значи пак ще има съюзници. Дано не канят повече Момчил, въпреки, че повече кастинг излагации няма да има /май/, щото ако отново го поканят, той отиде, първо спечели, и отново загуби залога, горканчо отече и с останалите грошове, и тогава ще трябва ритуално сепуко да си направи Joy /със сабите на спасението на Ръльо/
За Ръльо или добро, или нищо! Сценарият си върви с пълна сила, злите гении са във възторг, опиянени от собствената си "значимост". От нас зрителите се изисква да гледаме и да приемаме безропотно това, което са ни подготвили. Вече дори не се чудя, как не ги е срам! Никога не са били "върха на борчето", но с този сезон удариха дъното!

# 2 518
  • Другата България
Според мен рожденият ден на Момчил е на следващия ден. Елиминация и кастинг битка се играят в един снимачен ден.
Така може, съгласна съм, ако са в един ден, значи РД е на следващия.
Което не променя нищо де, гаврата си е гавра.

Сега надеждата ми е в Мишо, и дори Дунев. Да натрият носа на Мартин, много му порасна самочувствието, определено не е добре за ушите и очите на зрителите. А крака му не спира да играе, привидно го раздава непукист, но вътрешно не спира да “щрака“ и да прехвърля варианти, с които да се запази.
Тета Виолета е развалина, не, че досега не беше, но след битката в понеделник още повече ще се “доразвали“. Добре е всички жени на тази възраст да гледат и да си правят изводи защо не е добра идея да се мяташ там наравно с младите и подготвени девойки, колкото и да имаш самочувствие на тренирана и на “куче“ по Денислава.
Та тя половин сезон го изкара контузена и скатаваща се под крилото на Рълев, би било редно да си тръгне тя, а не да има битка в петък. Но пак - “лекарите ще кажат“. Що да казват лекарите стрино, ти не се ли усещаш, че вече си като гротеска, дай път на младите, защо да отпада силен и подготвен човек, само за да останеш и да въртиш схемите за Дени? Като на първата битка, в която всеки ще е сам за себе си, ще си аут? Освен ако не е бод зад игла примерно. Ама, приоритети......

# 2 519
Васил на всяка снимка се плези, не знам защо.
Аз друго се замислих, май от всички "претенденти", както ги наричат мераклиите за сезон 6, се класираха не най-добрите.... просто остреща бяха по-слабите "ветерани".
Противен ми е на мен,груб,нагъл по "младежки "начин!Въобще не ме кефи,за разлика от Момчи,който излъчва респект.

Общи условия

Активация на акаунт