💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 329
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 520
  • На Изток от Рая
Интересно ми в понеделник Ралица дали ще обяви на всеослушание, че Момчи е загубил половината си грошове. Ще има да бръмчат машинки и да щракат мозъци...

# 2 521
Ооо, ще обяви и още как!
Аз умишлено си спестих стъкмистиката тази вечер...Въпреки,че съм изпуснала реакцията на Момчил съм убедена, че той отлично е разбрал какво му готвят. Така както съм сигурна,че не би влязал в all stars.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 22:40 от domino56

# 2 522
А пък Фифо тренира с Георги (влезлия в сезон 6 претендент) на снежения Белмекен. ❄️

# 2 523
По-добре да не беше печелил предимство

# 2 524
  • Някъде там...
Привет, банда! Епизода не гледах, реших, че ще бойкотирам поредната гавра. Виждам, че сценарият си върви с пълна сила, няма да се учудя ако загубата е била и предварително планирана. То беше ясно на кого ще заложи Момчил.
Явно освен с останалите претенденти, ще трябва да се бори и с продукцията Момчил. И контузия има, трудна задача му предстои. Ясно е, че победител няма да е, стискам палци за второто място. И най-вече да им покаже какво означава наистина воля. Тази седмица му беше много трудна, но се надявам Дидо да е прав и да не са успели да го прекършат.
В последната фаза явно ще играе сам, вече и без да разчита на предимството на грошовете. Мишо очаквам скоро да му резнат главата, защото го подкрепи. На Дунев не знам колко може да разчита, на Мастагарков също.
Някак претръпнах и желание да гледам нямам вече. Връщам се да ви изчета, за да "изгледам" епизода с вас.

# 2 525
Ето, че се събрали любимците:

Ех, тоя Гого, бе! Много стойностен млад човек!  Винаги усмихнат и излъчващ някаква добра енергия!

# 2 526
Гого така и не каза кого е подготвял. Щял да го направи в последствие. чух го в един от подкаст/надкаст.... Поне аз си помислих, че са Мудеви /нали Мудев е от Сливен/. След това дойде ред на Рълев.
Сега си мисля дали не са тренирали с Момчил.

# 2 527
  • София
Гого така и не каза кого е подготвял. Щял да го направи в последствие. чух го в един от подкаст/надкаст.... Поне аз си помислих, че са Мудеви /нали Мудев е от Сливен/. След това дойде ред на Рълев.
Сега си мисля дали не са тренирали с Момчил.
С Рълев май е имал занимания.

# 2 528
  • Sofia
Гогича е подготвял Рълев.

# 2 529
  • Другата България
А пък Фифо тренира с Георги (влезлия в сезон 6 претендент) на снежения Белмекен. ❄️
Фифо още в Чакалкаста, последния, в който беше гост, се изказа много ласкаво за този Георги.
Доколкото разбрах, и тримата го харесват.

# 2 530
Ясно. Благодаря.

# 2 531
  • София
По анкетата -играч на седмицата-Момчил!

# 2 532
Тая седмица явно целяха да изкарат Момчи черен и да му вземат малко от грошовете, само че не разбраха феновете коя страна ще вземат. Много ще се изкефя, ако спечели сезона и им затвори устите на тези измислили целия този цирк.

# 2 533
  • София
Фифо още в Чакалкаста, последния, в който беше гост, се изказа много ласкаво за този Георги.
Доколкото разбрах, и тримата го харесват.
Нека тренират - продукцията харесва това.
Калоян, който беше тренирал с Жорето видя отблизо.
Цецо, който беше тренирал с Фифо - се изгавриха с него.

# 2 534
  • София
Аз мисля, че ако не беше се контузил така глупаво Васил, можеше да се позадържи и да е  доста по-интересен сезон с братя Василеви.

Общи условия

Активация на акаунт