💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 874
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 375
Теди ще си иде с достойнство ,представи се страхотно, не предаде никой ,не игра мръсно . Няма от какво да се срамува.

# 376

Ами, нагласено, ти пък! Joy Затова така внимателно НЕ гледам....Joy
Я виж колко истинско е всичко, такова напрежение, до последно не знаеш какво ще се случи!
А сега сериозно - смятам, че целта не е Момчил, а Теди. Така или иначе щяха да я разкарат, сега им идва дюшеш. Писахме защо - заради Веси. Дири и Дени да беше срещу нея, пак вероятно Теди щеше да отпадне. В случая Момчи няма нищо общо.
Но не смятам, че някой го “пази“. Много пъти съм писала - за мен пазят Дунев, ама много го пазят, пазят Вила, Марто, защото им правят сеира и шоуто. Това ги вълнува продуцентите, рейтинг. Надали когато са мислили сценария и монтирали епизодите са очаквали Момчил да е любимец на такава част от зрителите, че чак да го “облагодетелстват“. Което не значи, че и ти не си права, и не казвам, че го е страх - напротив. И знам, че и ти не го мислиш. Но сме на едно мнение, че играчите са просто пионки на таблата на продукцията, и ги местят както им е угодно на тях с цел “пазенето“ на наши хора.
Дори Мастагар го направиха на маймуна заради тях. Дано поне му дадат бронзовия медал, все пак съм заложила на него.
Е хайде сега, не знаят ,че Момчил ще е любимеца на публиката, сефте я виждат публиката и тревичка пасат, не ни знаят психологията , трудна е за разгадаване  . А за "страха" на Момчил , точно обратното твърдя. Той обича да се показва като герой, да се натиска за битки, има самочувствие . Абе вре се сам между шамарите, и горката продукция се чуди как да го озапти. Ей го на - пак капитан, вместо да се мръдне , да направи някоя социална врътка (сам не се пази и се налага на продукцията , я да мести враговете му , я него да мести в по безопасни племена) Та , Сеир-мейкърите (Виолета, Мартин , Дунев - също ги пазят , но до определен етап. Най-интересното и важното за зрителя, все пак си остава крайната битка да е най-зрелищната ., с най- оспорваните играчи

# 377
  • София
Виждам, че пак сте ме изтрили, няма проблем, в епизода днес и без това нямаше кой знае какво да се коментира. Освен може би съобщението на Крум - поредният отпаднал Гладиатор с хубаво послание. Не много хора биха признали победата на опонента, особено ако този опонент е Виолета. А думите му към Рълев са поредното доказателство за неговата игра: две враждуващи коалиции, едната вече победена, но играчите уважават и разбират играта на другия. Всякакви спорове относно това кой е най-достоен, кой е комплексен, кой е играч на седмицата, остават на заден план.

Страхотно отиграване на капитанството от страна на Виолета, така поне има шанс да видим на битка Мартин или Мастагарков тази седмица, макар че е логично сините също да загубят веднъж, и вероятно отпаднал да се окаже някой като Виктория.

# 378
Сбирщайн от мижитурки, това остана на този етап от играта.  Настъпан и мачкан, Дунев днес като феникс, ти да видиш. Денка с жални очи при Мишето, Мимето и то накъдето и както...мъка ми е да ги гледам. Всички, без изключение

Съгласна съм, те за това Момчи и Рълев толкова изпъкват...не съм гледала други сезони, но за Гого много съм слушала.Интересно ми е как тези двамата биха били до по-силни играчи от предни сезони?

# 379
  • España
Съсипаха я тази игра , съсипаха го това племе Гладиаторско !!! Ау ау ау и накрая Виолета и Мартин се разпищолили в червени екипи и бистрят тактиките и стратегиите … А какво племе бяха само в началото , племе-легенда : ПичУвитИ ! Язък ! Представям си на Гатьо какво му е като гледа сега “Новите Гладиатори” !!!

# 380
Ето  анкетата за  качество на  епизод 63,   понеделник

Кликнете картинката.

# 381
Мастагарката го видяха, че е добряк и му се качиха на главата тези двукраки животни. Като някаква глутница са - побеснелите хиени на първа линия да ръфат жива плът, а безгласните малодушковци скрити отзад на завет да крепят неправдата, за да прокопсат ръка за ръка с нея.
Нямаше да ме подразни толкова, ако не разпознавам този отвратителен модел и в полуразложеното ни общество. Накъдето се обърнеш, навсякъде накацали безгръбначни комформисти - нищо не ги интересува, нищо не ги засяга, сакън някой да не им развали спокойствието. Аз съм неконфликтен - вика - не ме занимавайте. Не, ти си жалък мишок. И колкото и да се снишаваш, по-нисък от тревата да бъдеш, рано или късно опира и до твоя кокал и тогава изведнъж започва истерясването, целият свят ти крив, всички ти длъжни... Отвратително!!!

# 382
Тц . От Гого и Фифо, май няма по-комплексни. Като че ли само Андрей може да се мери с тях. И Цецо , ако няма изометрия. Ама там Гогича всите ги е бил.  А да и вечният Юли забравих и Жорката.👍 И пак Гогича да се свети името му 😉 е една идея по напред заради специфичните си качества, в подходяща игра за него малко ще му се опрат. Тук нейде се нареждат Момчи , Рълев и Крум. Но с предходните шестима огромен зор ще видят и минимален шанс за победа.

# 383
Гледах още един път битката. И трите пъти, в които паднаха кубчетата, Марто беше виновен. Първите два пъти вдигна рязко пръта, а третия път стъпи на земята преди да е стъпил на последната гъбка.
Предполагам, че с тета Вила са се договорили тайничко да саботират, за да може Дени да се подсили в резиденцията, ако я пратят на капитанска. Освен това ѝ избраха най-слабия съперник - Теди.

Хах, в роботиката ротациите(завъртанията) се правят по осите x, y и z. Момчи явно се занимава с роботи Simple Smile.

# 384
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен дори не ми се коментира вече, и страници с мнения прескачам (а до преди седмица,две четях всичко наред). Големи обиди и заплахи цял сезон между Виолета и Мартин,а сега - първи дружки.Противняци са ми и двамата.
Фермата: Всички срещу Петър
ИВ: Всички срещу Мастагарков

Сал един Мастършеф ми остана,защото там нагласеното повече се търпи.
Ай сиктир.

# 385
  • София
Миналата година не съм следила темата, но си представям какъв култ към личността е имало тук..Щом още го споменавате с такава любов Гогата..истински фенки сте 😍 Той го заслужава де, това което съм виждала от него е, че той е олицетворение на това как трябва да изглежда победителят от ИВ..
А за хейта към реалният победител, хич не ми се мисли..

# 386
Мастагарката го видяха, че е добряк и му се качиха на главата тези двукраки животни. Като някаква глутница са - побеснелите хиени на първа линия да ръфат жива плът, а безгласните малодушковци скрити отзад на завет да крепят неправдата, за да прокопсат ръка за ръка с нея.
Нямаше да ме подразни толкова, ако не разпознавам този отвратителен модел и в полуразложеното ни общество. Накъдето се обърнеш, навсякъде накацали безгръбначни комформисти - нищо не ги интересува, нищо не ги засяга, сакън някой да не им развали спокойствието. Аз съм неконфликтен - вика - не ме занимавайте. Не, ти си жалък мишок. И колкото и да се снишаваш, по-нисък от тревата да бъдеш, рано или късно опира и до твоя кокал и тогава изведнъж започва истерясването, целият свят ти крив, всички ти длъжни... Отвратително!!!

За огромно съжаление , на мен точно това ми е горчилката от предаването . А най- лошото е , остави , как на никой не му пука, и не се намесва - на жертвата се гледа с едно такова отвращение , сякаш повече омраза има към нея отколкото към агресора .

# 387
Ех, тоя Гого вместо да се забие мъжествено в някоя кръчма, той се занимава с деца Simple Smile.

# 388
Изобщо не съм чела. Не от неуважение към вас. Но все пак трябва да се спи. Ето едно хапче за сън.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 09:14 от victoria vassileva

# 389
  • София
Момчил в директна елиминация до момента е отстранил Туньо и русото Вики или бъркам?
Дяволо, помагай.

Да, това са.

Общи условия

Активация на акаунт