💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 874
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 405
Аз като никога заспивам на последните няколко битки. А беше време, когато ги гледах по няколко пъти.

Снощи ми се счу, че Момчил едва ли не планира да ходи на елиминации. Възможно ли е да приложи най-умния ход и да си пази племето по този начин, за да се обединят около него тези, които биха го направили? (Мартин едва ли ще го очаква... Ще е любопитно кой би се върнал към него при евентуално попадане в обединението) Ако е така, то Мастагарков трябва да вади грошове на съвета.

# 406
Здравейте. Не ми се пише в темата за спойлери, ненавиждам да влизам там, но имам нещо като минимален спойлер, тъй като лятото бях на почивка в Арапя и ходихме до сета на Игрите. За съжаление тогава не познавах никого от участниците, но мога да споделя на лични, ако някой го интересува, какво/кого видях Simple Smile

Иначе, за промото за тази вечер съм със смесен чувства и малко ме е страх да не отпадне Момчи.

# 407
Снощи ми направи впечатление Рълев как и след финала се пънеше да вдига очевидно нелеките елементи на куба-ребус. Ако има сериозно нараняване, това което прави е много опасно. Аз не бих го правила.
А отношеният на Вили, Дени и Мартин вече на някакво кръвосмешателство отиват. Не че имат много варианти, но не е ли най-логичното Мартин да отиде на елиминации, за да отцепят сравително силни играчи? Или поне Мастагарков- но той по-лесно ще се върне. Теди не пречи на никого и можеже да си я заведат на финал. Режисура, сценарий, тъпотия?

# 408
Гледайки до тук, ми се иска на Мартин да му свият малко перките и да стартира като бушон, за да се поизпоти. Рълев и Виолета за сега уж твърдят, че не искат с него. Виолета пък замазва на Мастагарков очите и му дава надежди, пък на синхроните си казва, че си му е вдигнала мерника и не може да се надява не нея.

Виолета, подобно на Мартин, гледа какво/кой й е от полза в момента и се извърта в движение.
И за двамата не е проблем да направят обратното на това,което са говорили преди един час или цял сезон.

Промото за днес потвърждава, че съюз и примирие между тях (дари и само за изгода) предстои, не са глупави, та да се хабят в смешни заяждания, играта е почти накрая и сега му е времето всеки да се опитва да бетонира позицията си и да се стреми да върви напред.

Дени беше много смешна, до вчера голямото Добро утро покрай Мартин, тя дърпала конците, а днес мрънка пред Мишо да ходи да уговаря Момчил да не я нарочва. 🤣🤣
Е, това ли ти е женската сила,бе Дени? Или женска сила всъщност е кодово наименование за " Мъжете да ме пазят, мен силната и независима!" ? 🤦🤦🤦

Оряшкова и тя - той Мартин ни пазеше,не даваше да ни намират и аз за това избрах него онзи ден, когато имах шанса да направя the move of the week и с нещо да се откроя, ама защо ми е да го правя и да си нарушавам спокойствието? 😤😤
И хайде пак, опряхме до Момчил да ни даде указания какво да правим, че сами ни е трудно..

Еми, как да има жена победител при такива обстоятелства?

# 409
Въобще не мисля, че би отпаднал Момчил. Едно, че е по-добър от Теодора. Второ, ще спихне цялата интрига и съспенс, интереса ще отиде на кино без един от основните двама претенденти.

За Виолета и Мартин хич не ми се пише. Ни желание, ни достатъчно богат речник да изразя отношението си.

# 410
Много силно стискам палци на Мастагарков и ги отхлабвам за Рълев. Него Тета Виолета ще си го придружи до финала. С Марто под ръчичка, няма нужда от моята подкрепа. И без това ми бяха малко множко фаворитите. Време е и аз да се ориентирам с кого ще играя.
Избирам хубавия, възпитания, предания, добрия и силния. Е, не е самото съвършенство по бели гащи - неуспешен в социалната игра, насметен.
Сам си отиде в Червените - искаха го и тези, и онези и той се присламчи към онези, дето вече ги няма. А Рълев го молеше да играят заедно. Идва ми да му шибна един шамар на този Мастагарков.

Есме, и аз съм така! Рълев така и не успя да ми стане симпатичен, да си ходи при маман да си го дондурка. Видял той нарочване. Аз не знам какъв е проблемът с "мъжката дума". Ами започва играта, сформират си коалиция, какво толкова странно има. Малшанс за Ръбчо и Роботчо, ама поне не е лично срещу тях. Мастагара какво да каже, като го нападат и обиждат по най-грозен начин, на личностна основа?

# 411
  • Sofia
Всяка година като виждам какви злобни жени влизат направо ми става лошо и гадно

а и между другото някой продължава да ми изтрива публикациите без причина?
ако ме уведомите каква е причината може да се поправя??

# 412
Заразно зло са и двамата.
Жалко, че Рълев се асоциира с тях.
Добре, че е Момчил да ми оправя вкуса.

# 413
Аз искам да се върна към съботния епизод и да изкажа една моя теория на конспирацията Grinning
Та ... миналата събота, когато пак Момчил залагаше, Алекса после си призна, че е искал да пусне накрая на опонента си, за да може да натрие носа на Момчил, като последния загуби залога си. Имайки в предвид, че Алекса и Зорница бяха в една коалиция и се бяха сдушили, дали това, което той не успя да приложи, не го направи Зорница? Тя за себе си си показа, че е по-добрата на терен, но накрая падна, като по този начин Момчил загуби залога си, т.е. Алекса чрез Зорница направи каквото искаше.

# 414
Аз искам да се върна към съботния епизод и да изкажа една моя теория на конспирацията Grinning
Та ... миналата събота, когато пак Момчил залагаше, Алекса после си призна, че е искал да пусне накрая на опонента си, за да може да натрие носа на Момчил, като последния загуби залога си. Имайки в предвид, че Алекса и Зорница бяха в една коалиция и се бяха сдушили, дали това, което той не успя да приложи, не го направи Зорница? Тя за себе си си показа, че е по-добрата на терен, но накрая падна, като по този начин Момчил загуби залога си, т.е. Алекса чрез Зорница направи каквото искаше.
Ами може Simple Smile Ама за мен и двете опции са си положителни отвсякъде. 1. Да си винаги нахранен +++ 2. Да разкараш Мартин от главата си +++++++++

# 415
Мастагарков е най-тормозеният, да. То е психически тормоз, то обиди, то изпращане по битки. Разсипаха го, че и срещу силни противници беше.
Сега предстои пореден епизод от тормоза. Че и двамата наведнъж, как ще ги понесе, не знам.

Наистина, ама наистина полагам усилия да харесам Рълев. Все си казвам, че явно има причина други да го харесват. Ами не, не мога, сори. Всеки път като си помисля, че ми се е получило и той се издънва. Било с Виолета, било с Мартин, било някакви други нюанси в поведението и играта му. Отказвам се да се насилвам и се оставям на първоначалното си отношение към него.

# 416
  • София
Да ви кажа, почнах да съмнявам, че сеирът, за който точим лапки, ще бъде оправдан Sad Белият зъб вече го е измислил, шА сА разберат с Виолета набързо. Жалко Cry

Добро утро, банда!
За съжаление познах... ех, продукцийо...

# 417
За мен снощи това си беше саботаж. И то имам чувството, че в него участваха и тримата (Мартин, Виолета и Рълев). Рълев непрекъснато навикваше Мастагарков, а се виждаше, че той не е виновен. Опитите за внушение пред зрителите, че Благо греши постоянно, бяха много неприятни за гледане, навикваха го всички, без Теди, като малко пале.

# 418
Joy
Мама и щерка как избягаха от отговорност за пъзела....

И пак да подчертаем - тях не ги е страх от битки, пъзели, елиминации, неееее, абсурд, просто от племето не настояваха достатъчно да са те на този пост 😂😂

Племето е виновно да не покажат какви амазонки са и как са най-подготвените жени този сезон?

Лоши племена, лош Момчил, мазен Благо 🤣🤣🤣

# 419
Нека си го кажеш и по-директно и направо. Нали постоянно се говори за това кой бил лицемер. Ох, забравих, то не било лицемерие. Наричало се стратегия. Та, още Денислава първа нарочи Мастагарков с мотиви, изсмукани от пръстите. Реално обаче го нарочи просто защото е силен и добродушен играч. На тази комбинация и в живота никой не прощава. Затова се кефя на Момчи, че само изглежда наивен и че започна да доказва, че всъщност не е. Мастагарков, за мое съжаление, не гледа много напред в ходовете и затова пак ще си пати. Защо му трябваше да се мести от Момчил, като пак с него ще трябва да играе?
Ако свети Петър ви зададе въпросът така - Чадо , къде искаш  да прекараш Вечността - на екзотичен остров, в луксозна резиденция в компанията на Мартин и сие  или в пълна тъмнина , да се пържиш в казана ...Аз лично бих се замислила, колко пък да е горещ този казан Joy

Общи условия

Активация на акаунт