💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 970
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 390
Писали сте сигурно - за "оста" XZ -- беше "объркване пред камера".  Имал е предвид въртене около оста Z.  

Но хрумването за пред играчи дето не са на "ти" с геометрията - "въртиш капачка" си е гениално.

Айде утре ще гледаме битка на най-комплексната амазонка и най-комплексния амазон.  (и двамата бивши де).
Hands V

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:19 от Soney

# 391
Така изглежда дистанционно на робот – за тези, на които им е интересно откъде дойде това за осите x и z

Скрит текст:

# 392
Миналия сезон Фейгин и Мани бяха линчувани за саботажа ,от всички -играчи,продукция,водещи.Макар да беше при самозащита .Тоя сезон това си е обичайна практика с цел лична изгода и мръсни номера ,от Гатю, Виолета за кой ли път, Мартин, и никой не повдига въпроса ,не вярвам и сега Ралица да ги зачекне пред строя. Не че на тях им пука де и няма да се измъкнат.

# 393
А какъв интерес има Мартин да саботира играта за територия ?!
Той си го каза, че няма против да иде в стопанството.
В един от синхроните. Аз не гледам внимателно, но слушам.

Ако е вярно, то единственото обяснение за мен е това да “натопи“ Мастагар за загубата, което и стана.
Точно така,каза че няма против да захрани бившето си племе или нещо подобно.
🤣🤣🤣Ама както го връткат насам натам , може и той да захлеби пак.
За мен играта беше саботирана от него и от Виолета,но този път го направиха по-умно. Жалко, че ще го внесе Благо.
И ме е яд за Теди.

# 394
Фифо и Гого са машини физически, но интелектуално са много далеч от Момчи. На тях пъзелите хич не им се отдаваха.
За сабогажите на Виолета, наистина много грозна игра, особено като другите се раздават на макс.
Продукцията не може да я пипне, защото набързо се пише с травми.  Голяма е актриса в това отношение.

# 395
Снимки от 12.11.2023- остатъците от шоуто...no comment
Скрит текст:

Минало е толкова много време и те не са са събрали боклуците??? Flushed Много безотговорно!
Заслужават една много голяма глоба.

Показваха снимки от плажа, че всичко е изчистено. Това явно е довлечено от наводнението. Все пак е странно че никой не е "приватизирал" дървенията.

# 396
За сабогажите на Виолета, наистина много грозна игра, особено като другите се раздават на макс.
Продукцията не може да я пипне, защото набързо се пише с травми.  Голяма е актриса в това отношение.
Виолета наистина го играе като махленска тарикатка. Хубава работа, ама ...Няма човек там, който повече от нея да не е на мястото си. След играта с дънерите тя просто е излишна и рине дъното.
С лупа търся и не мога да видя с какво точно допринася за играта. Само като я видя и ми се гаси телевизора.
Нито Рълев, нито Крум, нито Радо, Калоян, Цвети, Мастагарков или който и да било друг не заслужаваха това нещо в племето си - да им дава тон, да им определя играта, да коли и беси. Защо продукцията? Мигар младите симпатични хора нямаше да се справят по-добре без нея? Грозна история!

# 397
Дотука с "великия стратег" Виолета и "борбата" ѝ за женски финал. След Моника, Вики1 и Цвети, сега изпържи и лоялната Теди. От другата страна "умната" ѝ дъщеря крои шапките на Вики 2 и Оряшкова. Накрая в осмицата вероятно ще имаме "плътното"  женско присъствие на майка и щерка и куп яки мъжаги с повече грошовИ.

# 398
А какъв интерес има Мартин да саботира играта за територия ?!
Той си го каза, че няма против да иде в стопанството.
В един от синхроните. Аз не гледам внимателно, но слушам.

Ако е вярно, то единственото обяснение за мен е това да “натопи“ Мастагар за загубата, което и стана.
Точно така,каза че няма против да захрани бившето си племе или нещо подобно.
🤣🤣🤣Ама както го връткат насам натам , може и той да захлеби пак.
За мен играта беше саботирана от него и от Виолета,но този път го направиха по-умно. Жалко, че ще го внесе Благо.
И ме е яд за Теди.

Тук вече са на прага на събиране на племената. Стратегически, Мартин поддържа поддръжниците си от старейшините, защото скоро ще се обединят в едно племе и ще се съберат отново. Да, в едно племе всеки е за себе си вече, но все още са достатъчно много, за да има лагери и коалиции, които те добутват до финала. Мартин+Вили+Рълев+Дени+Мишо, ако оцелее и Оряшковата и Вики са в един кюп.Теди като отпадне, другия лагер остават Дунев, Момчи и Мастагара.

# 399
  • София
Другата седмица ли е обединението? След тази ще останат 9, колко беше нужната бройка?

# 400
Не ви четох внимателно, отгоре- отгоре, та ако е споменавано се извинявам.
Направи ми впечатление, че Виолета като вътрешен човек знаеше, че капитанската ще е елиминационна. И съответно сега жертвеното агънце е Теди.
А не искаше тя да реди пъзел за да може дъщеря ѝ да е на вилата.
Също и Дуньо го дондурка продукцията, а Елвиса имам усещане, че е подписал договор все да е хубаво и луксозно място.
И така по остта х - Z ще изпързялат много стойностни хора.
Круела вече ми трудна за слушане и гледане.

# 401
  • При семейството си
Миналия сезон Фейгин и Мани бяха линчувани за саботажа ,от всички -играчи,продукция,водещи.Макар да беше при самозащита .Тоя сезон това си е обичайна практика с цел лична изгода и мръсни номера ,от Гатю, Виолета за кой ли път, Мартин, и никой не повдига въпроса ,не вярвам и сега Ралица да ги зачекне пред строя. Не че на тях им пука де и няма да се измъкнат.
Ами зависи дали объркваш или припокриваш  нечии сметки, план.
Единият евентуален саботаж на Виолета и тази година го коментираха, но я наказаха за друго.
В тази връзка, миналата година не си спомням имаше ли толкова и изобщо “наказания”.

# 402
Нека си го кажем и по-директно и направо. Нали постоянно се говори за това кой бил лицемер. Ох, забравих, то не било лицемерие. Наричало се стратегия. Та, още Денислава първа нарочи Мастагарков с мотиви, изсмукани от пръстите. Реално обаче го нарочи просто защото е силен и добродушен играч. На тази комбинация и в живота никой не прощава. Затова се кефя на Момчи, че само изглежда наивен и че започна да доказва, че всъщност не е. Мастагарков, за мое съжаление, не гледа много напред в ходовете и затова пак ще си пати. Защо му трябваше да се мести от Момчил, като пак с него ще трябва да играе?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:06 от Mama2288

# 403
  • София
Добро утро, не съм ви чела още, снощи гледах на запис късно. Може и да сте коментирали, но ми се струва, че готвят капан на Момчил.  Прекалено комплексен е, Рълев е болен и няма кой друг да му е равен. А сините няма да го пуснат лесно. Поне до обединението им е от полза.

# 404
Гледам вече сте го коментирали. Като изключим, че х-z не е ос, обяснение с въртене по осите е много по-разбираемо, отколкото "капачки", "часовници", "към дупето" и подобни. Жалко, че Момчил нямаше кой да го разбере ...

Общи условия

Активация на акаунт