💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 892
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 360
  • SF
Аз чак сега се сблъсквам с този диалект толкова директно. В главата ме удря. За пръв път в Биг Брадър Пипирудата ма сасипА, но нея съм я позабравила.
Мастагарков мънка на същия диалект.
Теодора по диалект никой не може да бие обаче. Там направо преводач ми трябва. Крилатата фраза за Мартин да бъде удавен НА реката или не съм я чула, или не съм я разбрала. Благодаря, че няма синхрони с нея! Утре в битката ще й пуснат 1-2, щото няма как и после си тръгва.

# 361
  • Другата България
А какъв интерес има Мартин да саботира играта за територия ?!
Той си го каза, че няма против да иде в стопанството.
В един от синхроните. Аз не гледам внимателно, но слушам.

Ако е вярно, то единственото обяснение за мен е това да “натопи“ Мастагар за загубата, което и стана.

# 362
  • София
Най-богатите хора са най-стиснати, в това число и душевно. Така и Мартин.
А Рълев кой точно отстрани на директна елиминация?
Тук топ терминаторът е Мастагарков - Гатьо, Радо, Румен Радев - всички бяха силни играчи или поне над средното ниво. Другият терминатор е Дунев, но той ги би само заради предимствата, докато Мастагарков нямаше предимство в нито един от случаите.
Ама защо пак обръщаме…а Рълев, ами Благо, Дунев….в момента Момчил отива на директна елиминация, питам колко и кои са му победите до момента.

Никакви, брат. Една победа няма тоя лицемер, зарежи Innocent

# 363
Саботираха и Виолета -заради дъщеря си, и Мартин -каза си го,че ще го направи,само да види каква е играта и ще бъде ли възможно.

# 364
  • Варна
Много е трудно да се справи,който и да е в едно племе с Вили и Мартин .

# 365
Смут в племето и нарочване на Мастагарков за виновен за загубата.
А какъв интерес има Мартин да саботира играта за територия ?!

# 366
  • София
Накрая да не се окаже, че Виолета, Корделка, Марто и Рълев се познават отпреди Шоото и са си били тандем. "Очаквай неочакваното."

# 367
  • SF
Мартин обясни на Рълев, че си е направил коалиция от куци коне, които при обединението първи ще излетят.
Според мен Мартин си тръгва заедно с тях или веднага след тях, ама се бара за силен играч. Simple Smile Но неговата коалиция да не би да е била с Дунев, Момчил и Мастагарков??? - Дени, Мени, Пени и Оряшкова. Да не би той, Денислава и Оряшкова да вижда на финала, отстранили всичко живо по  пътя си?
Неговата коалиция е също толкова силна, колкото и тази на Рълев с тета Виолета и Теди - банда гласоподаватели, които се крият около него, за да са на сянка.
Не, че нещо й разбрах на Оряшкова, но Мартин ги бил пазел, защото... не се разбира защо. Да поседят малко на Реката, малко в Стопанството, и в седмицата преди финала, да ги пратят вкъщи. Вместо циркът да приключи за 5 седмици, за опазените ще е за 10 или за 15. Но финалната седмица ще си я гледат от къщи.

# 368
Когато тръгваха Старейшините към рециденцията Денислава и Рълев май си махнаха да довиждане

Накрая да не се окаже, че Виолета, Корделка, Марто и Рълев се познават отпреди Шоото и са си били тандем. "Очаквай неочакваното."

# 369
Виолета я питаха какво мисли за Мастагарков и каза, че бил готин като човек, но не харесва играта му в предаването, защото не взимал категорични решения. Питаха я какво мисли за играта на Денислава с Мартин и каза, че според нея всеки има право да реши как и с кого да играе. Питаха я  какво мисли сега за Мартин и каза, че мнението й за него е същото каквото е било в предаването. Питаха я за промото тази вечер, относно играта им с Мартин, каза да сме гледали, щяло да е интересно. Толкова издържах да гледам.

# 370
  • SF
Тя на майка си махна, той отвърна механично.

# 371
  • Някъде там...
Дунев пък като в анимационно филмче се надупи и каза "Довиждане!". С тон като за пред Марто.

# 372
  • софия
Теди Heart ми е любимка и на мен.
Щом и е дошло времето да отпада, ок, радвам се, че ще е от Момчил. Някак достойно (не се сещам за друга дума) ми се вижда.
Теди я харесвам много на арената. Е,  има си и слабости,  но се надявам утре да имат хубава битка с Момчил и Тедката да може да си покаже силните качества. Hug

Започна се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да му мислят "Героите".
Рълев е пръв....
Дъ уинтър из къминг Stuck Out Tongue Winking Eye

П.п
И за предишни и за следващи сезони, сори , ама "Оста Z X"  Heart Joy няма кой да го  стигне Heart EyesHug

# 373
  • София
Снимки от 12.11.2023- остатъците от шоуто...no comment
Скрит текст:

Минало е толкова много време и те не са са събрали боклуците??? Flushed Много безотговорно!
Заслужават една много голяма глоба.

# 374
Започна се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да му мислят "Героите".
Рълев е пръв....
Дъ уинтър из къминг Stuck Out Tongue Winking Eye

П.п
И за предишни и за следващи сезони, сори , ама "Оста Z X"  Heart Joy няма кой да го  стигне Heart EyesHug

Точно. 😂

Общи условия

Активация на акаунт