💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 843
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 570
  • На Изток от Рая
Ехее, колко синхрона на Теди, решили са като за последно да ни покажат малко повече от нея🙂

# 571
  • София
На Рълев малко трудно му разбирам, мърмори под носа си, няма добра дикция и трябва да го гледам за да го разбера.. Ако е синхрон се старае и не мърмори..
На Мишо и гласът и дикцията му са супер..

# 572
Много позьорство в Денислава, бе.. направо непоносимо..

# 573
Денислава се уплаши, да не я погнат съплеменниците като наследник на Мартин и побърза да обяснява, че било стратегия.
Само че ние слушахме синхроните ѝ тези седмици и там му се кланяше ва Мартин, говореше за "нас", "ние" , а не обясняваше нищо за стратегии. Даже на майка си се похвали, че играе с Мартин, когато тя би Никол и влезе в племената.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 21:17 от cool_style

# 574
Аз нали гледам без звук до битката. Общо взето всички се хранят вече 20тина минути- като кулинарно предаване става.😜 Горките продуцентчета няма с какво да си запълнят епизодите. Почнах да им съчувствам.😉 Все едно и също задължителните  Мартин и корделата,  тук таме някой друг в случая Мишо ( сигурно за храна е ставало въпрос ) а иначе  този път и Теди ,ЖДНБ, като за последно , че и със субтитри.😁

# 575
Теодора днес като за последно ли я пускат да говори?! По-симпатична е като мълчи.

# 576
Теди много я харесвам, отлично се справяше при амазонките, за мен най-силната амазонка, но има ужасен диалект, направо не и се разбира какво говори, не случайно и слагат субситри. Жалко, че днес ще загуби от Момчил, двамата можеше да са страхотен екип, ако бяха останали в едно и също племе.

# 577
Ей тоя Мартин и тук успя да се вклини и да им запали чергата, как му се връзват , не знам .Даже си мисля , че той умишлено създаваше предпоставки Мастагарков да е нестабилен на срещуположната страна на лоста, после ни лук ял ни лук мирисал ,че даже и го обвини .

# 578
Денислава се отрича от Мартин ли 😄

# 579
Денката много бързо се отрече от шефа. 😅 Голяма лицемерка е!

# 580

Хах, в роботиката ротациите(завъртанията) се правят по осите x, y и z. Момчи явно се занимава с роботи Simple Smile.

Не само в роботиката се използват оси на въртене. Това си е математика и се използва на много места.

# 581
Хахаха, Денка смени плочата Joy Вече Мартин е злодей. Joy
Голямо геройство е направила да играе с Мартин. Joy

# 582
Тази Оряшкова вчера се тюхка какво ще правят без Мартин, кой щял да ги пази, днес вече им е много добре без него Joy а Денислава какви глупости говори..

# 583
Ама пък майка ѝ се сдуши с него Simple Smile Голяма забава е. После говорят за лицемерие.

# 584
Денислава, а защо рева като тръгваше Мартин?

Общи условия

Активация на акаунт