💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 799
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 795
  • Stockholm
Цитат на: bat link=topic=1605065.msg47206979#msg47206979 date=1699989560

[/quote
Не , че нещо, твърдо съм че Фифо е по- добър от Момчи ( макар и с пъзелите да не е много ясно), ама и Мани победи Фифо на същата игра.😉😁
Имах предвид не само физически качества, а и като поведение. За мен, фифо се държеше много по-умерено и достойно. Докато Момчил се държи като непобедим, а никой не е такъв. Арогантен е! Хубаво е, човек да има самочувствие, но арогантността е излишна!
Арогантен е единствено когато се надъхва преди игра. Натрапчив, когато мотивира себе си, пък и другите. Иначе е чувствително момче и идеалист. Не ми хареса, че лесно може да бъде разконцентриран от подмятания от водещите например.

# 796
  • София
Теодора, прекрасно представяне, достойно излизане! Малката ти дъщеричка ще има какво да види и да се гордее с майка си! Благодаря ти, че беше на екрана за нас и се раздаваше избягвайки злословия, интриги и скатаване.
 Сит лъв! 💙

С едно уточнение - Теди още при Амазонките беше първата, която се скатаваше. Ред беше да е тя капитан, уж го бяха решили и тя в последния момент гласува за друг - мисля за Оряшкова.
Иначе за другото съм съгласна - игра добре като цяло и отпадна от един от най-добрите на терен, ако не друго и при това с не особено голяма разлика. А, това не е малко ☺️

# 797
  • София
Значи страниците на, примерно, световни музиканти, екипите им са поискали от уикипедия права само те да редактират?
Как доказват, че те са истинското лице, за което се пише, а не някои див фен 🙄
Имат си начини за потвърждение и верификация. Това все пак е голям бизнес с достатъчно хора. Да възможно е е изолирани случаи някой да успее да получи права върху друга страница, но това са по скоро изключения

# 798
Избягвам ФБ и Инстаграм.
Ще съм много благодарна, ако някой пише, дали има включване  от Момчил във връзка с обвиненията тази вечер.
Благодаря!

Теди се представи достойно. Попътен вятър в живота, момиче!

Сещате ли се за друг играч, който е победил и така подробно и точно да си каже, колко близко е бил до провал?
Но  Момчи вече ще внимава. Темпо още в началото. Сега го караше спокойно и когато видя какво се случва, се разбърза. И друго. Тази вечер няколко пъти се споменава за проблем с коляното му. Дано няма изненади и там.  Желая му успех. А успешни са хората, които вярват в себе си и във възможностите си.

# 799
  • Някъде там...
На утрешната битка мисля, че ще победят сините. Имат двама плувци, от които единият тренира и боен спорт. Тази битка никак не я харесвам аз, много ми е неприятна всяка година...
На втората номинационна може да дадат някоя битка като за червените, за равновесие, че много малко останаха там.

Реакции за обвиненията няма засега в ИГ от страна на Момчил.
Мисля си, че като трениращ боен спорт, всички тези заявления, че ще победи, че е най-силният, са част от надъхването и мотивацията преди битка. Практикуват го много борци, боксьори.

# 800
  • София
Сигурно с код за достъп или парола. Да питаме някое ай ти с достъп.
Цялата Мара втасала, само уикипедия не сме попълнили с бъдещи играчи.
За сега ще участва само Изабела за сезон 6 - запишете си на листче, защото друг източник няма. За Ал Старс - всички поканени, без Зори.

Е, а този от когото изгуби Милен? Не би ли трябвало и той да е с директно участие. Извинявам се, но не му помня името на човека.

# 801
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Скрит текст:
Нали е свободна енциклопедия, най-вероятно просто трябва да имаш профил за да редактираш статии. Няма как да ти забранят като не нарушаваш правилата, статиите не са лични страници.
Може би да има само някакви модератори, които да следят дали се добавят източници на инфото.

Не е за тази тема но все пак:
Значи има страници със т.нар "обществена значимост", които не всеки може да редактира с цел избягване на дезинформнация. И съответно след искане на субекта, Уикипедия може да заключи дадена страница/и.
Конкретно за тази седмица миналато година покрай финала сума ти глупости (и цинизми) бяха успели да вкарат там. Така че от Нова са си поискали да защитят тази конкретна страница. От тогава на сетне само определени потребители могат да сменят/добавят неща
Значи страниците на, примерно, световни музиканти, екипите им са поискали от уикипедия права само те да редактират?
Как доказват, че те са истинското лице, за което се пише, а не някои див фен 🙄
с КЕП Smiley

# 802
  • София
Денислава се отрича от Мартин ли 😄
Изкара го че е било нейна стратегия. Божеее жертвала се, търпяла го.
Лъже като дърта циганка. На тясно е и се чуди как да обърне палачинката за да не я погнат нея.

Кой тук ни обясняваше, че Денислава била дърпала конците в коалицията, м? Или стратега Неделчо да е бил, знам ли? Разбирачи Joy

# 803
  • София
Е, а този от когото изгуби Милен? Не би ли трябвало и той да е с директно участие. Извинявам се, но не му помня името на човека.
Георги се казва

# 804
Битката с кошовете с тобички, в която Фифо разби Алекса не са я давали тази година и онази, в която един се държи за стъб, а другите го дърпат (дано не я дадат).

# 805
  • София
Битката с кошовете с тобички, в която Фифо разби Алекса не са я давали тази година и онази, в която един се държи за стъб, а другите го дърпат (дано не я дадат).
Много други битки също ги няма този сезон: аз сега се сещам за тази дето си прехвърлят вода с кофи и накрая да редят кубчета върху клатеща се платформа. Съща така тъпата игра дето само държат едни торбички над главата си. Сигурно има и още, други могат да се сетят какво друго липсва

# 806
Това ли били измамите ?!? Нямам думи, доста обидно отношение към зрителя! Нещо трябваше да се съчини и за Момчил и видиш ли той заради измамите ще се окаже,че е стигнал до тук...Другите са сълза...даже съм сигурна,че ми се е привидяло,че и друг се оттласкваше с крак. Пък продукцията даже не е забелязала, добре че Мартин и Благо и отвориха очите!
Мартин - честен и все по- благ. Грам не лавира и не драпа във всички посоки само и само да докрета напред. Няма неочернен от него човек, сигурна съм,че и в живота е такъв. Огледало на качествата които той сам изреждаше за Вила, Дунев, Мастагара и Момчил. Винаги способен да се извърне на 180*.
Рълев - безхарактерен нагаждач. Ами имаш качества- разчитай на тях. Какво мънкаш и опипваш почвата непрестанно. Безкрупулен....не се трогна, нито за ,,брат" си, още по- малко за Теодора.
Вила - зла, агресивна и пошла. Готова всекиго да купи и продаде!
Теодора - имаше качества в битките. Не е най- силната жена, но интелекта и я потопи.  Сготвиха си я ,,близките".
Дунев - в който и момент да беше излязъл все щеше да му е късно.
Благо- има качества за играта, но слаб психически, боязлив и нагаждач. Има някаква причина, да иска все да се хареса на другите и все да ,,търси и дава дума".
Момчил - единственият достоен за победител. Качества, интелект, поведение. Малко думи и на място. Не мисля, че е арогантен - просто знае добре качествата си. Както каза - трябва да си готов да излезеш и биеш всеки в играта. Усеща се, че ще го ,,сготви" продукцията.
Останалите залагат много повече на схемаджийство и подкрепа, отколкото на пряка битка с конкурент.

# 807
После ще ви чета!
Отново адмирации за Момчил, разказа битката както си беше! Теди не е най-слабата  жена!!!
На Деница(знам й името) й светнаха крушките, ама тя няма как да определи  поведение на хора, с които за пръв път се среща в живота.
Адмирации и за Мартин-в прав текст и образно ни показва какъв е нашият свят.
Съжалявам, но ще призная продукцията-100на 100 попадение!
Домино, не мога да отговоря на твоя пост отделно но +10000...

# 808
Много ме дразнят Димо и Ралица, когато не използват обръщения, а карат като в разказно изречение.
МомчилЕ, РалицЕ и т.н.
Би трябвало актьорите поне да го знаят, това са елементарни правила в българския език!

ПС Не е оригинално. Трябва да ги върнат в училище, да  си наваксат ненаученото.

Абсолютно! Хубаво е, че и на други хора им прави впечатление тази немарливост към българския език от водещите и Продукцията като цяло. Бих допълнил към възмущението си и това, че Продукцията систематично допуска дебилни англицизми в речите на играчите като "фейлне", "суичне" и прочие тъпотворения от ограничен и опростачен речник. Ама иначе на Теди ѝ сложили субтитри, все едно е някой чужденец. Пълен потрес!

# 809
На мен ми се искаше да сложат субтитри за "лузъри" - то на Ралица 😄, когато казваше, че едните били победители и шампиони, а другите лузъри (вместо просто победени) 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт