💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 043
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 90
Аз не съм гледала под/надкасти и т.н с Изабела и Зори, но чувам, че Изабела се държала зле, подценявала успехите в спорта на Зори.
Ми работата е, каквото повикало, такова се обадило. На терена в началото Зорница го даваше надувка
Невиждан панаир спретнаха тези двечките! Вземи едната, та я удари в другата. А Чакала, Жоро и Валери ги оставиха да се вихрят и гледаха сигурно пет минути сеир. Голяма излагация!

Между другото попаднах случайно на някакво интервю на Крум след излизането. По някакво Радио Войс ли беше, нещо подобно. Та Крум освен всичко останало потвърди моето впечетление, че се е зарадвал много след шегата на Рълев, че го мести в отбора на Старейшините. Почувствал се е като окрилен и пред ново начало, в момент от играта, в който се е чувствал обречен при Гладиаторите.

# 91
Ако Мартин прикотка Рълев, няма начин да не заиграе с него и Виолета. И първо явно ще стрелят по Теодора, защото Мастагарков им е нужен за подкрепа в още някоя отборна битка срещу Старейшините.

# 92
Дяволо, който е един от най-пристрастните потребители скръцна със зъби и всички започнаха вкупом да се обясняват за кого са гласували и как са гласували и изведнъж процента за Рълев се вдигна тройно, все едно дължим обяснение за гласа в анкетата си. Ами като не ти харесва пиши си Рълев победител в анкетата и изобщо не я пускай. Да не говорим за "насърчаващите епитети" в анкетата, които случайно акцентират върху Рълев.
В една обективна анкета не трябва да им скоби (все едно срещу името Герб да се обяснява как Бойко е построил магистрали и колко детски градини и площадки е отворил) Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 16:54 от ТикТак

# 93
Хайде да използваме зъбките вместо за хапане за усмихване 😁:

СЪбота не мина ли?! 👀🤪

# 94
Дяволо, който е един от най-пристрастните потребители скръцна със зъби и всички започнаха вкупом да се обясняват за кого са гласували и как са гласували и изведнъж процента за Рълев се вдигна тройно, все едно дължим обяснение за гласа в анкетата си. Ами като не ти харесва пиши си Рълев победител в анкетата и изобщо не я пускай. Да не говорим за "насърчаващите епитете" в анкетата които случайно акцентират въврху Рълев.
В една обектована анкета не трябва да им скоби (все едно срещу името Герб да се обяснява как Бойко е построил магистрали и колко детски градини и площадки е отворил) Simple Smile

Ааа, на такива като мен скобите са им много полезни. Аз успешно забравям кой как се е проявил в игрите и написаното от Дяволо ми помага да взема по-обективно решение.Иначе бих гласувала по чувство. Освен това е забавно да се преброим колко от нас харесват нашия любимец и колко са за другите. Ако анкетата се прави по всички правила ще е егати скуката.

# 95
  • София
Даммм, дяволчето като един виден стратег ни нахока и зададе правилния тон на аудиторията, та половината се почувстваха длъжни да се обясняват. Почувствах се като в игрите Scream
Аз пък, като един виден интроверт ще пасувам, ще се надувам и ще лицемернича.

Време е да се изпишат няколко страници суперлативи за лъвчето, че да се възстанови вселенското равновесие Misc Alien

# 96
Още един съботянин....щял да съботира....ех, интелигенцийо...

# 97
Аз не се отчитам как съм гласувала никога Simple Smile Това кому е нужно?
Анкета на анкетата ли е?
Момчи е топа, за протокола!

# 98
  • Берлин
Дяволо, благодарско за труда.
Лежа си вкъщи /не минава тъпата корона този път/ и за първи път изчетох и бисерите, и всичко. Много се кисках.
Нямам големи очаквания за "битка" между тета и белозъбеца. То и никакви очаквания нямам, в темата е по-забавно

# 99
  • Sofia
Записвам се и аз в новата тема,да не изпусна.😉
Благодаря,Дяволче!🤗
Корицата е топ!

По анкетата:
Смятам,че Старейшините ще победят,но за пръв път съм за Гладиаторите.

Чак днес сколасах да си пусна Чакалкаст,но не издържах много,30-40 мин. някъде.
Тази новата девойка,дето беше със Зори/забравих ѝ името/ доста неприятна.
Чакалчето през цялото време си ровеше по краката.Жорето пък изобщо не се чуваше.Хилеха се като тикви.
Нещо не ме изкефи,малко непрофесионално ми дойде.
Само не разбрах как Зори се издъни на пъзела.За 2 минути разгадала "готви се за война","Ако искаш" им било изписано /ама го развалила😁/, един "мир" ѝ остана само да познае.Талант си е това. Mr. Green

Пожелавам ни интересна седмица!

п.п.Слабе,нещо следобедно кафенце,м?
Или да изчакам довечера по-силната партида?😁

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 16:33 от avi10

# 100
И ква стана тя - в двете племена останаха по един оригинален, дето не са ги местили  - Рълев при Гладиаторите и Дунев при Старейшините.

# 101
И ква стана тя - в двете племена останаха по един оригинален, дето не са ги местили  - Рълев при Гладиаторите и Дунев при Старейшините.
Да, само те двамата са непобутнати от ден ЕДНО. Виктория също не е сменяла племена, но и нея я видяхме с друг екип 😁
От оригиналните племена имаме:
1 гладиатор
1 резерва
2 амазонки
2 изгубени
5 старейшини

Да видим кои най-бързо ще занулят.

# 102
  • София
Още от предишната сглобка на Старейшините имам усещането, че Мартин и Виолета всъщност си имат приказка и конфликта м/у тях е изсмукан от пръстите. Представям си как се е зарадвал, когато Момчил реши него да изпрати в резиденцията..Екстрааа, освен че ще си хапне, ще си пийне и ще си пушат на воля с леля ви.. Пушачите винаги намират път един към друг, социалният елемент е много застъпен..тези, които пушат ще ме разберат.
Той затова и с Дени се сдуши. 
И въпреки, че тепърва ще трябва да влиза в коалиция, ще измисли вариант ..гъвкав и комбинативен е.

# 103
За Изабела само да кажа, че днес я слушах при моите любимци Неделчо+Туджаров, и  говори много интелигентно и подготвено, дори съжалява за заяждането със Зори при Чакала. Все още там не съм я видяла, но й дайте втори шанс, със сигурност ще е силен играч.
Дяволо, и от мен благодаря за темата и корицата!!!

# 104
Благодаря за новата тема Дяволче.🍺 И аз да се наредя тук за тази седмица. Иии да си постна чаршафа ( сорииии ), че много впечатления за цяла седмица са ми се насъбрали.😜

Изгледах вече всички пропуснати битки. Социалната игра, т.е. режисираните сценки и измислените скандали ги превъртах и там не съм напълно наясно как са се завъртяли нещата, ама определено тази година са ми скучни и негативни и много ме напрягат. Иначе за битките - интересни такива имаше. Отличи ми се Рълев със страхотно представяне през  последната седмица. Иначе съм малко повече фен на Момчи до тук.
Териториалната : Определено много грешна стратегия на старейшини. Защо за Бога спокойната Оряшкова  беше махната от топчетата ? Голяма грешка. С влакчетата много се смях. Влакчето на гладиатори вървеше в два коловоза по диагонал, а това на старейшини начело с Дунев излезе от коловоза изцяло.😅 Изпилиха ми се нервите със сценките с топчетата. Ако някой си търси тренировка за слаби нерви да гледа всеки ден тези сценки и за месец ще е железен войн.😁 Иначе и планетарни антирекорди и рекорди се видяха 40 метра за 25 минути на синята гъсеница и 5 микроинфаркта за 1 минута на Крум.😜 Много добри гладиатори, блестящ Рълев с най- много постове и почти без грешка.
Играта с Колелото ме разочарова. През две минути Мартин и Мастагара, еееее ами лош послевкус ми остана.Трябваше капитаните да си играят тези битки- много по- хубава гледка са и по интересен развой мисля , че щеше да има. Поне Крум си взе малък предварителен реванш за битката в петък.
Втората номинационна осезателна липса на плувците Радо и Калоян.😔 Неизненадваща победа за сини. Отново страхотно плуване на Вики, Мишо и Момчи. Яд ме е само, че много малко показаха от плуването на Мишо. Огромно браво за Рълев, който дори и с ужасна болка успя да си завърши курса по стълбичката, ако беше влезнал и да плува направо да му връчват чека не само за този сезон , ами и за следващият. 😉 Истинска воля показа. Но най-любимият ми момент в тази битка е с близначката. Теди блесна като слънце направо, репликата за сезона доставила ми най- много удоволствие : Този нервак трябва да го удавите в реката направо.🤣 Подкрепям !!! 😉😁
Капитанската : многокомпонентно и тежко трасе и нулева интрига. Мишо си заби на въжето и всичко свърши. И двамата бяха много добри, но Рълев имаше един елемент блестящ и това му спечели битката. Феноменално бързо плуване на Мишо и изключително добра ловкост и точност на Рълев. Малшанс ,ласото реши играта. Определено след тази битка Мишо ми се завърна в играта, бях го поизгубила. Но изобщо не го виждам да стигне далеч, все му случва да забие на някой елемент , а има ли пъзел и е загубил, каквото и да е трасето. Браво на  Рълев, че си забра сабите, макар и с тази силна коалиция много, много да не му трябват. Очаквах за повече грошове да преговаря , те са доста по - ценни . Два гласа с грошове винаги можеш да си купиш.
Елиминационната направо не ми се гледаше след като Ви изчетох. Зверски жестока битка с тези шейни. Отново огромно предимството, почти решен изход. Не знам дали Крум щеше да реши пъзела, но със сигурност без предимството щеше да има много повече време да я мисли тази сентенция и да пробва.Жалко за Крум, но като се буташ между шамарите нормално да отнесеш и ти някой. Но поне е един от малкото ,който успя да нулира предимството и дори изпревари Дунев. За Крум, заличителят на гладиатори най -голямото наказание е не загубата, а отпадането последен от неговата коалиция. Кофти тръпка. Прецака цяло племе и собствената си игра за да ги спаси и поне да си струваше, а точно едни от най- неблестящите участници във втора фаза бяха в неговата коалиция. Шматка. Пропилян потенциал и глупави решения. Но едно мога да му призная голям боец е на арената. За жалост се изправи срещу  един от най- големите връзкари в предаването, а и обърка втора фаза , продуцентчетата нямаше да му простят.
Успех в живота Крумчо и ако случаЕно влезеш в All stars внимателно си подбирай коалицията.
Браво на Дунев, че си призна че без предимство щеше да го бие Крум и че неколкократно благодари на Момчи. Но пък спор няма едни от най - тежките битки в този сезон (без първата елиминационна) до тук ги изигра 50 годишен мъж. Какъвто ще и да е поне това не може да се отрече.
В същата битка Зори доминираше по трасето, по- добра на всеки компонент иииии накрая пъзелче с думи. Ееее жалко, определено по - добрата по трасето, ноооо логичните задачки са проблем.🤪 Ако беше с картинка, щеше и да го е  наредила, ама с буквичките зор. Ееее кофти, ама съм почти убедена че ще я извикат за All stars, разбира се ако сезона въобще ще го има иии ще е само със стари участници. Че то като гледам, май по- добре сезон "Втори шанс" да направят. Половината участници са прецакани от продукцията : отпаднали след огромно предимство на противника, отпаднали с контузия или заради болест, отпаднали за да се разчисти пътя на любимецът на продукцията, отпаднали след съвет и т.н.... Но все пак, ако  All stars e само със стари муцуни, за мен Зори е задължителна. Тя е в топ 3 за плувкини и топ 10 на всички жени участвали в ИВ. Пък и е страшно забавен и естествен образ, определено такива участници осезателно ми липсват този сезон след отпадането на Гатенце.😔

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 18:27 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт