💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 012
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 105
За Изабела само да кажа, че днес я слушах при моите любимци Неделчо+Туджаров, и  говори много интелигентно и подготвено, дори съжалява за заяждането със Зори при Чакала. Все още там не съм я видяла, но й дайте втори шанс, със сигурност ще е силен играч.
Дяволо, и от мен благодаря за темата и корицата!!!

заяждане Smile те само дето не се хванаха за косите първите 10 минути и после до края на каста  беше супер неудобно отношението между двете, режеше се с нож.
Интересно е, че Изабела тръгна директно с рогата напред, явно се беше засегнала от леко арогантното поведение на Зори на битката или по точно при разговора с Димо преди битката.

# 106
  • При семейството си
И ква стана тя - в двете племена останаха по един оригинален, дето не са ги местили  - Рълев при Гладиаторите и Дунев при Старейшините.
Да, само те двамата са непобутнати от ден ЕДНО. Виктория също не е сменяла племена, но и нея я видяхме с друг екип 😁
От оригиналните племена имаме:
1 гладиатор
1 резерва
2 амазонки
2 изгубени
5 старейшини

Да видим кои най-бързо ще занулят.
Аз “залагам” на Амазонките или Резервата.
Старейшините са достатъчно многобройни, за да не стигнат нулата.
Гладиаторът да не го пипат.
При Старейшините сега ще стане интересно, Дунев вече не мож го мръдна да отиде на друга битка, Момчил и Мишо сигурно ще се въртят, Момчил ще пази жените.
При Гладиаторите се събраха много стратези, та ще стрелят по “ненужните”.

# 107
Относно Момчи, мисля че не искаше да губи човек от племето, но беше пределно ясно , че това така или иначе ще се случи. Няма как да продължат 7 на 4. И му беше все тая кой ще победи в двубоя и в двата случая е на печалба. За мен той си заложи на Зори , защото очакваше че тя ще победи и че така ще си спечели храна, а пък продукцията да се оправят как и кой ще местят. Не е негов проблем.Предполагам, че му е минало през главата възможна кражба на капитан, ако Зори победи и така пак щеше да му е разрешен проблема и то по - много по- комфортен за него начин.Момчи е достатъчно интелигентен и на 101% знае , че Марто е връзкарче и е варден. И  обединението предстои всеки момент , не му се искаше да направи Мартин с още по- голяма коалиция , а и евентуално да си  сложи още по- голяма мишена от него и неговите хора.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 23:04 от Joy 05

# 108
  • София
Благодаря за поредната страхотно оформена тема!
Лично очаквам Тета и Покерман да се съешат по някакъв начин в полза на Дени. Сега двамата направо ми се виждат като свадливи сватове, които обаче искат най-доброто за своето си наследниче.
Не ме е яд за Крум - яд ме е, че "допусна грешки, които доведоха" до отпадането на бая читави хора.
Фентъзириъл Играта на Продукцията си върви и (с вс. хубаво/лошо) предизвиква поне интерес, който преодолява други слаби кастове, нагласистики и подходящо обновяване - в останалите шоа тази есен.
Подкрепям Рълев и Момчил (повече него), вече нямам останала дама, на която да дам точка.

# 109
  • España
Да се запиша и аз в новата тема , за която благодаря на Дяволчето !!!!!

В спора : Рълев срещу Момчи съм с една идея повече за първия ! Иван , освен , че е изключително добре подготвен физически : силен; ловък; гъвкав ….е и доста умен и умерен откъм емоции ! Има в него нещо мускетарско , което ми допада доста ….пък е и хубаво момче !
Момчил от своя страна също е доста силен , умен и смел , но чак такова венцехвалене във форума ми е непонятно ! И миналата година Гого-манията не я разбрах съвсем , ама…..карай …..
Момчи ми е като богът с двете лица Янус , зависи кое ще обърне към събеседника си : дали това на хрисимия и смирения , или другото с (леко) агресивните изблици ( най-вече на терена) .

# 110
  • София
Време не остана вече.
Не казаха колко седмици ще трае одисеята.Сега започва 11-та.
Време е и продукцията да се обособи с избора си за победител.
Вече му пратиха пореден бушон,осигуриха му да не гладува,към рога да му нанижат и някой друг гердан,сатърче.
Грижовни са много.
Е,има там един Момчил,който не могат да бутнат още.Той изглежда е подготвен и за играта с продукцията,костелив орех...Трудно им е,съчувствам им Simple Smile
Че и хората отвън го харесват повече и води в анкети Simple Smile
Дяволо,последното е само намигване към теб.Благодаря ти за труда,който влагаш! И за корицата с краварката ...знаеш в кой ъгъл е Simple Smile
Искам и очаквам старейшини да победят!
Очаквам от Мартин брилянтна игра.Тук е време да се обособя-аз много го харесвам.Той ми е на второ място.
Пред него е само и единствено Момчил!

# 111
  • в моя гьол
Скрит текст:
Още от предишната сглобка на Старейшините имам усещането, че Мартин и Виолета всъщност си имат приказка и конфликта м/у тях е изсмукан от пръстите. Представям си как се е зарадвал, когато Момчил реши него да изпрати в резиденцията..Екстрааа, освен че ще си хапне, ще си пийне и ще си пушат на воля с леля ви.. Пушачите винаги намират път един към друг, социалният елемент е много застъпен..тези, които пушат ще ме разберат.
Той затова и с Дени се сдуши. 
И въпреки, че тепърва ще трябва да влиза в коалиция, ще измисли вариант ..гъвкав и комбинативен е.
Откога го говоря аз това....
Благодаря за темата и за корицата.
Съвсем ви изпуснах последните дни.
[/spoiler]
Аз също отдавна смятам, че Виолета и Мартин играят заедно. И нищо, че Марто блъфира с Рълев, че ще се пробва и при Виолета. В крайна сметка, ще оформят тройката преди обединението. Теди, не я броя, тя е вече бита карта. Мастагарков, завалията, пак ще е под прицел, че тоя път от две страни.

# 112
  • Bayern
Още от предишната сглобка на Старейшините имам усещането, че Мартин и Виолета всъщност си имат приказка и конфликта м/у тях е изсмукан от пръстите.
И въпреки, че тепърва ще трябва да влиза в коалиция, ще измисли вариант ..гъвкав и комбинативен е.

И аз имам такова усещане ...

# 113
  • София
Охоо и постове ли се трият вече. Ужас!

Ама защо изобщо има спор Рълев-Момчи? Не разбирам наистина.  И двамата са сладурчета, спор няма, чакайте да ви постна една снимка от профила на Ръльо, тя обяснява всичко.
Hard to choose one Wink

# 114
  • Stockholm
Няма как и аз да не благодаря за корицата и за новата тема. Снимката е направена миг преди Момчи да намигне, ахаха, шегувам се. Интересна седмица предстои. Хайде, стягайте се да анализирате.

# 115
Очаквам Старейшините днес да спечелят резиденцията, защото не мисля че продукцията би позволила едно племе повече от една седмица на реката. Капитан на Старейшини според мен няма да е Денислава, сякаш след като го няма Мартин всички ще тръгнат срещу нея. Предполагам Мишо или Момчил капитан, а за Гладиаторите от промото мисля че Теодора ще е капитан за тази седмица. Жалко че Рълев още не се е възстановил и най-вероятно ще гледаме само силни качества на Момчил - то на кого друг освен той и Рълев? Така че очаквам Момчил да изпъкне още повече тази седмица. Мартин го виждам като номиниран в племето на Гладиаторите, евентуално ако Гладиаторите са на съвет съответно, ако Старейшините са на съвет може би ще се гласува за Денислава? Определено ни очаква интересна седмица!

# 116
Никой няма да скочи на Денислава, тя има силна коалиция с Мишо, Вики и Оряшкова.

# 117
  • Другата България
Скрит текст:
Още от предишната сглобка на Старейшините имам усещането, че Мартин и Виолета всъщност си имат приказка и конфликта м/у тях е изсмукан от пръстите. Представям си как се е зарадвал, когато Момчил реши него да изпрати в резиденцията..Екстрааа, освен че ще си хапне, ще си пийне и ще си пушат на воля с леля ви.. Пушачите винаги намират път един към друг, социалният елемент е много застъпен..тези, които пушат ще ме разберат.
Откога го говоря аз това....
Благодаря за темата и за корицата.
Съвсем ви изпуснах последните дни.
[/spoiler]
Аз също отдавна смятам, че Виолета и Мартин играят заедно. И нищо, че Марто блъфира с Рълев, че ще се пробва и при Виолета. В крайна сметка, ще оформят тройката преди обединението. Теди, не я броя, тя е вече бита карта. Мастагарков, завалията, пак ще е под прицел, че тоя път от две страни.
Същото мисля и аз.
И отдавна съм го писала. Blush

# 118
Искам да видя какво ще стане между Виолета и Елвиса🤣тая ще го хване за гушата още във визитката се закани. А и Дунев днес май ще е много доволен..😒
Честно казано, не очаквах Елвиса да избута толкова напред в играта. 🙃

# 119
Оффф не може ли Момчил и Рълев да си разделят наградата и да се приключва

Общи условия

Активация на акаунт