💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 992
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Странно, че няма да реди Виолета пъзела, а Мартин. А пък и Мастагарков, нали твърдеше, че е пъзелист ама го криел - и сега ли крие

Скатаха яко. Вили я достраша. Дени също.
Няма сърцати и смели участници този сезон с изключение на тези на корицата и такива, които вече не са в играта.
Цецо, който нямаше кой да го бие на Арената. И Крум.

# 211
въртими,въртими

# 212
Марто май е обсебен от Мастагарков. Завист ли има заради външния вид Rolling Eyes
Не спря да нарежда това злобно гнусно човече, бе. За какво да е набрал на Благо.. То на него колко са му набрали...
Виолета колкото е пряма, толкова е и лицемерна. Разбира се, по лицемерие не може да стъпи и на малкия пръст на Марто.

Просто Мартин е свикнал другите да правят каквото той заповяда и ако не слушкат и изпълняват безропотно и издивява. Трябва да слушкат, както слушка Денислава и тогава ще са бели и добри. 😄

# 213
Да бе да, нищо и няма на Виолета, лъже като дърта ц*ка

# 214
Дунев рязко стана разговорлив баси мазната физиономия......🤮повръща ми се от него вече ай да си ходи.

# 215
  • При семейството си
Виолета уж щеше да пазеше Теди а сега я прати капитан срещу Момчи ако е елиминация тя пада....
Не гледам епизода, само чета в темата.
Те знаеха ли кой ще е капитан на Старейшините, имаха ли поне някакви предположения?

# 216
Мислите ли, че Мартин има чувства към Дени?

А той дали изобщо има чувства (изключвам злобата)))))

# 217
Да бе да, нищо и няма на Виолета, лъже като дърта ц*ка
Ама аз съм съгласна с Вас, просто не виждам също друг ход. Simple Smile

# 218
Не съм доволна от мадамите - нямаше нито бикини, прашки - съвсем,  нито атрактивни деколтета. Е, малко Мудева ходи с бюстие...Много облечени ходят, униформите ли са такива.....
Хаха и мъжът ми е възмутен, още споменава Елизабет с нейните прашки.

# 219
  • София
Elpis, очакваха да е Дени. Rolling Eyes

# 220
Димо не спря да се бъзика с Дунев ,как разцъфнал в племето без Елвиса.

# 221
  • Другата България
“Храбрата“ Денислава се спече, че Момчи ще я нарочи.
Мишо като храбрият рицар ще я пази, защото “се има с него“. Blush
И изведнъж рЕзко решиха, че АКО капитанската НЕ е елиминационна, ще иде Момчи.
Ама АКО е такава, Вики, нея може да жертват.
Пък после Рълев бил жертвал Теди....Рълев си играе играта, и като гледам, картите се подреждат по перфектния за него начин. До тук го “доведе“ Виолета, сега ще го поведе Мартин. Абсолютен късмет, или “късмет“ да играе с двамата стратези на сезона, и като се вземе предвид колко е силен физически, тоест комплексен - неочаквано добра комбинация.

# 222
Димо не спря да се бъзика с Дунев ,как разцъфнал в племето без Елвиса.

ДуДнев стана направо латерна

# 223
  • София
Каквото и да става (днес и занапред), не мога да спра да си мисля, че (и) в червеното племе взимат недалновидни решения - които/каквито и герои да се застъпват там.
Поне е по-интересно - и от Ф, и от МШ, където даже котерийните борби (наречени "социална игра") са на инфантилно ниво.
Пиша принципно, заради впечатленията си. Не вярвам до края Бога на продукцията да успее да ме изненада кой знае колко - освен ако вкарат някоя от МШ да сервира на Дунев; или един възедричък и толкова "първичен" от Ф - да тегли варели...

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 21:50 от EmBrother

# 224
  • София
Зори:
''Не мога да мисля'' 😂😉

Общи условия

Активация на акаунт