💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 912
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 420
Аз искам да се върна към съботния епизод и да изкажа една моя теория на конспирацията Grinning
Та ... миналата събота, когато пак Момчил залагаше, Алекса после си призна, че е искал да пусне накрая на опонента си, за да може да натрие носа на Момчил, като последния загуби залога си. Имайки в предвид, че Алекса и Зорница бяха в една коалиция и се бяха сдушили, дали това, което той не успя да приложи, не го направи Зорница? Тя за себе си си показа, че е по-добрата на терен, но накрая падна, като по този начин Момчил загуби залога си, т.е. Алекса чрез Зорница направи каквото искаше.

А сдушили се те...Едва я търпяха Зори, направо снизходително гледаха на нея. Сдушил се е Алекса с Мирка, че изгодата е извън Игрите.
Зори е толкова тренирана, откровена, пряма чак до глупост да няма цедка на устата. Тя си вярваше, че може да спечели формата, като излезе срещу Алекса му даде такъв отпор в жестока битка и накрая се разплака, че е победена. Може да не блести с ум, но излиза за победа и не мога да повярвам, че доброволно би се съгласила да загуби, просто ми е абсурдно. По-вероятно да са подшушнали сентенцията на Изабела, ако стигне да я нареди или пък момичето наистина я е знаело и щом додрапа до пъзела-ребус бързо го реши.

Залога при победа или загуба все си беше в полза на Момчил и отбора. Я след като разкара Мартин как всички започнаха да дишат.

# 421
  • София
Не ги разбирам аз тези превземки по Гого.
Дребен,пъргав,жилав, умен в игрите,ама чак пък Уау уау.. Rolling Eyes
Моя приятелка,която живее в Сливен го вижда често(явно живеят в един квартал или родителите му),каза че е винаги много усмихнат,снимал се с децата и ги тренирал в парка.

Ами това е, Гогича е такава душица, че не може да не го харесаш. Сладурче си е той и ми беше любимец миналия сезон. Обаче не блести интелектуално, което не е голяма беда. Докато "оста x z" е просто блестящ. Умрях от смях снощи като се изтърва с тази ос. Опитва да не се издава, но то си личи. Ако иска да обърка противника, може само да спомене някоя проста дефиниция от геометрията или не дай си Боже физиката и противника му ще блокира. Колко от участниците са чували за оста z? Добре, колко са чували за x и y Joy

# 422
Каква жена победител ??? 🤣Тази идея умря още с първата битка, когато почти целият женски каст не успя да мине халките. Най - близко до възможност за победа в ИВ си остава Ванчето в с 2. Ама дори и тя , ако беше в друг сезон щеше да е много далеч от победата.

# 423
И сега какво излиза? Следващите участници ще трябва да тренират яко по фитнесите, да понаучат пъзелите и да вземат някой и друг урок от психолог как да оцеляват в токсична среда.

# 424
Да кажа за Теди. Тя имаше предостатъчен шанс не просто да се обособи, а направо да разцъфти при Амазонките, но едва ли "мразещата я продукция" я е накарала да не пожелае капитанството което трябваше да поеме. Някъде там замря развитието на нейния образ. Превърна се в поддържащ играч, тих, мълчалив. Теди ми е като професионален килър - поема задачата, слива се с остановката, премахва обекта и тихо напуска местопрестъплението...утре(днес).

Но по оста Русе - Варна: Теди Blue Heart Wink

# 425
То голямата социална игра на Мартин и Вили. Обиди и нервен крак, псуване и каруцарски език. Няма нужда да ми се дават примери от американски Сървайвър. Ниско ниво са, колкото и да ги величаят в Надкаст.

# 426
Марто може да е всякакъв но не е толкова тъп, че да намекне за саботаж пред камера и после да го направи!
Единствените 2 възможности са:
А) продукцията му подшушва да го намекне.
Б) продукцията му подшушва и да го направи.
Няма други варианти.

# 427
Каквито и уроци да взимат участниците, пак ще се намери кой да не ги харесва, така че да не се мъчат ни с плуване, ни с фитнес, още по-малко с психолог Joy Вижда се, че за едни може едно, за други друго Wink

# 428
То голямата социална игра на Мартин и Вили. Обиди и нервен крак, псуване и каруцарски език. Няма нужда да ми се дават примери от американски Сървайвър. Ниско ниво са, колкото и да ги величаят в Надкаст.

Точно. На Виолета и Мартин им се получават интригите, защото останалите играчи са или добрички, или скатавки, или малко смотани. При Момчил защо не им минават номерцата, че Мартин даже не смее и да пробва там, защото Момчил ще го намести за две минути и то без да повиши тон. 😉

# 429
Тя Теди може и да е знаела, че ще я изпържат ако вземе капитанството и затова да не се е бутала там.😜

А относно интелигентноста на Гого, май не се е гледало предния сезон внимателно.А и има различни видове интелигентност. Гого определено е притежател на доста голяма емоционална такава.🤩❤️

# 430
А какво се случи с подкаста на предаването? Има ли го още?

# 431
Истинския стратег на сезона е Рълев. От човека в най-неблагоприятна ситуация се оказа този с най-сигурната. Не събра негативи от съотборници и конкуренти, вижда и анализира играта, взема най-добрите решения за себе си, намери хора, които да му обират негативите и нито за момент не се предаде. Независимо какво се случваше винаги се опитваше да намери изход. Дали през Цецо, през Николай, с Гатьо, с Цвети. Определено ми е любим играч, а когато добавим и наистина впечатляващото му представяне на арената (в една седмица изкара всички игри на гладиаторите) за мен е наистина най-заслужилият за победител.

# 432
Скрит текст:
Теди съзнателно е пропусната от продукцията. То това е очеизвадно. До сега не мисля , че е имало играч във втора фаза с толкова малко синхрони, че дори може и въобще от всички фази в цялата история на ИВ да е с най- малко синхрони. То пускането на неин синхрон се равнява на топ новина във всички подкастове го споменават. Туньо дори празнуваше с уиски в един от подкастовете си. Ееее трябва да си абсолютно голям фантазьор за да си мислиш нещо различно от това ,че продукцията не я харесва.

А аз като голям антифен на продукцията съм плътно зад такива играчи. 😁 Давай Теди.

Права си, аз го разбирам,защото и аз съм от хората,които предпочитат сами да направят нещо,ако знам че ще то направя по-бързо, по-лесно и по-добре.

Когато се стигне до обединение и всеки е сам за себе си, Рълев ще е още по-голямо торпедо, тогава няма да им за кой друг да мисли и от кого да зависи, то се вижда и сега,че ако може сам да минава на всички компоненти, ще го направи.

Нямам търпение да го видя в индивидуалните битки, пълен разкош 🔝

Един: грешен цитат, визирах мнението на Гарганела за Рълев и това,че не му е кеф да води другите, но от немай къде му се налага.

# 433
Да, Вила и Марто пробваха да захапят Момчи, но бъзро се отказаха. Иначе тета веднага разпозна опасността в негово лице и още в началото се опита да му скача.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 15:58 от LadyCharming

# 434
  • София
А относно интелигентноста на Гого, май не се е гледало предния сезон внимателно.А и има различни видове интелигентност. Гого определено е притежател на доста голяма емоционална такава.🤩❤️

Обичам го Гого, да се обособя. За каква интелигентност говоря, мисля е ясно, не е емоционална. Мернах в едно интервю, че е прекарал детството си по тренировки и състезания, което го е направило атлета, който е, но не му е направило услуга в интелектуално отношение. Което няма никакво значение, просто аз си падам по зубъри и блестящият ум ме печели. Мускулите са само подробност и евентуален бонус.

Общи условия

Активация на акаунт