💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 861
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 750
Миналата година на капитанска елимиционна даваха сабии, огърлици  и други сечива. 50 гроша си е подигравка.

# 751
...
Повечето пъти наградата е била малка, някой да припомни дали и за Алекса важеше.
...

За Алекса имаше цял арсенал. На една капитанска с него един от участниците попита каква ще е наградата и Димо каза, че ще им каже след края на битката.

# 752
На Теди и беше ясно какво я чака, ако се прави на интересна, а не е в “ранга” на Мартин, Виолета… Същото щеше да я сполети като сестра ѝ (чао,чао). Беше си добре физически подготвена и игра много добре. Аз като цяло харесвам по-тихи хора, някак по-симпатични ми остават като впечатление. Браво на нея! Абсолютно достойна игра и много хъс тази вечер.
Момчил с това абсолютно точно им го каза, няма смисъл да се повтарям и аз като го цитирам. Общо взето всеки го харесва, когато играе с него, защото получава изгода. Всеки вече го нарочва, когато играе срещу него и опитва да срине имиджа му. Хубаво е всяка жаба да си знае гьола, все пак Simple Smile

# 753
Чао, Теди! Достойно представяне в игрите - въобще не беше слаба там, противно на всички присмехулници. Винаги беше на ниво и не се е излагала. Вършеше си работата по постовете със старание и умения. Тиха, скромна и ненатрапчива, но степен да забравят, че е там. Един воин от армията воини! Успех в живота!

# 754
Миналата година на капитанска елимиционна даваха сабии, огърлици  и други сечива. 50 гроша си е подигравка.
Дадоха на Рълев каквото оставало от предните сезони цяло!

# 755
...
Повечето пъти наградата е била малка, някой да припомни дали и за Алекса важеше.
...

За Алекса имаше цял арсенал. На една капитанска с него един от участниците попита каква ще е наградата и Димо каза, че ще им кажат след края на битката.
Исках да напиша "след обезглавяване на капитан", обаче сетя ли се за Алекса, ме обзема гняв и забравям всичко Laughing Върти ми се, че точно след отпадането на Валери прибра томахОвката, някой да ме поправи, ако греша.

Не знам дали е коментирано, но Валери и Зорница коментираха в Чакалкаст, това, в което бяхме убедени миналата година - преди началото на битката не им е било съобщено, че последният ще отпадне.

# 756
  • SF
Аууу, Тета се прави на ударена: да не е станало нещо?? Да не се е ударила нещо?
Не, Тето, ти изобщо не знаеше, че може да елиминационна, да я пленяват и т.н.
Аууу, ама да не е станало нещо???

# 757
Скрит текст:
Като чуя за топчета и се изприщвам. Първо са ми много безинтересни, второ едно топче предимство реши миналогодишният финал. А бееее гадни са топчетата.😉😁

Браво и на двамата за респекта един към друг.

Успех в животаТеди !!! Аз лично ще те помня като една от подготвените жени в сезона и с много добро представяне. И една от малкото останали ,които не са лицемери, интриганти , мрънкачи, скандалджии и лъжци. Много достойно представяне за майка.👍👍👍  Дъщеря ти може да се гордее с теб.Мънинко не ти достигна за топ 8. И аз лично много съжалявам, че много малко от теб успяхме да чуем, благодарение на тъпата продукция.
Ми водеше се по Мудевица, Вилица и не можа да вземе думата! Дано научи дъщеря си да се заявява, а не да приглася!
Зависи от гледната точка. Може да се счете , че е лоялна на женското съсловие.😉😁 Поне не беше изтривалка на Мартин или някой подобен. Пък и ние няма как да бъдем сигурни на сто процента. Та те не дадоха какво точно си мисли, освен възторжени възхвали за Рълев и Момчи.😉

# 758
Много грозно поведение на Виолета и Рълев. Играта си е игра и ходовете са си ходове, но да се държат все едно нищо не се е случило е много грозно!

# 759
Аууу, Тета се прави на ударена: да не е станало нещо?? Да не се е ударила нещо?
Не, Тето, ти изобщо не знаеше, че може да елиминационна, да я пленяват и т.н.
Аууу, ама да не е станало нещо???

Хич не й пука, привлече жените в коалиция и ги изяде една по една !!

# 760
  • SF
Ама и тетинка добре му се мазни на Мартинчо. Ауууу, много му се мазни. Това, в което го обвинява него, всъщност тя си го прилага.

# 761
Охх и Рълев можеше да ми е от фаворитите ,ако не ми беше толкова мазен и хлъзгав.

# 762
Мълчанието на Теодора е ангелска песен пред всичките змии и гущери избълвани от Мартин и Виолета.

# 763
Мале, каква радост, че Теди я няма!
Казвате - скромна, тиха, като проговори /верно беше с гаден диалект, но и ние не сме безгрешни/, но реално не си каза своето, а все пригласяше!
Но това веселие! От Мартин - да, ама Вила можеше поне пак да полицемери, от кумова срама!

# 764
  • София
Охо, утре Мич Бюканън ще вършее Grinning

Общи условия

Активация на акаунт