💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 719
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 080
Не мога да не призная на Мартин, че е адски борбен тип! Браво!

# 1 081
Екстра си е с вълните. То на гладко море всеки може.
Много ми харесва играта.

# 1 082
  • Другата България
Гадна битка с тези вълни дано не се удавят.
Момчил беше по добър от Рълев.
Имам чувството, че Рълев не се напъна изобщо
Той си го каза - “опъва го“. Контузията.
Затова не се напъва. А и защо да го прави, не е застрашен, спокойно може да не си дава зор. Пази се за финалната седмица.

Мартин какво сега - ще обвини Момчи, че ще го контузи ли? Joy
Само преди малко, когато Димо редеше победите на Момчи предположих, че ще има втори рунд, май май ще се окажа права отново. Как така ще ранява златната кокошка, къде си мисли, че се намира тоз интроверт?

# 1 083
  • София
От къде пък Димо разбра, че Мартин казвал, че Дунев го рита? И на битката с Момчил в промото пак нещо вика. Няма да се учудя да има някаква уговорка и да използват това все едно Момчил го ритал. То и преди от Мартин тръгна, че Момчил мами.

# 1 084
  • През девет планини в десета...
Не мога да не призная на Мартин, че е адски борбен тип! Браво!
. В нашия край му викат пролетния и инат не борбеност.

# 1 085
  • На Изток от Рая
Мартин сега да не каже, че е контузен, та Гладиаторите да се смилят и да не го номинират, нали си масажираше ръката по-рано.

# 1 086
Опасен е Мартин – успя да преметне тета, че Дени ще е номинирана, а сега надхитри и Дунев. Сече му пипето на тоя.

# 1 087
Страхотна битка между Мартин и Дунев - първо подминаха синия стълб, след това подминаха червения.

Жалко, че именно в тази игра го няма Радо.

# 1 088
Споко няма как да се удавят има спасители, лекари.😀 Иначе морето е епично днес..🫣
Виолета сега не мрънка, че неможе да плува в това море.🤣🤣🤣

# 1 089
Един път да ме изкефи нахалството на Мартин - казал на Дунев вече да пусне пояса 😀

# 1 090
  • Sofia
Интересна ми е играта. Има много мегдан за тактики. И с това бурно море – още по-драматично.

На Момчил му одобрявам всички оси, равнини и грешчици Blush
Иначе да, разбрахме кое какво е.

# 1 091
Ох...много ме избива на злост от този Мартин...нека го понариткат малко Flushed

# 1 092
  • София
На Виолета ще и вземат здравето в тази битка.

# 1 093
Миналата година доста се ритаха под водата. Спомням си, че Джаферката бая викаше, че я ритат. Зори ли я риташе, не помня вече.
Но стилът на игра на Момчил предполага да прилага и такива похвати. Ако се налага. За победата, де.

# 1 094
  • Някъде там...
Много ми е противен Мартин, но не мога да не му призная стратегическото мислене. Амнайсет сценария разигра, 3 въдици пусна. И където клъвне.
Браво на Момчил, успя да изиграе хубаво Рълев.
Обаче на Рълев идеално му идват вчерашната и днешната битка, да се щади заради контузията. Все едно са му ги подбрали. Ако и утрешната е подобна, ще се зачудя дали е случайност.

Общи условия

Активация на акаунт