💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 700
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 245
Мен Виолета ме кефи как ръфа Мартин. Много повече смелост и директност има в тази жена. Мартин е подляр, гледа да манипулира и настройва другите. Тя го изобличава и това го изкарва извън контрол.

# 1 246
Признавам си, че тази вечер за първи път харесах Мартин. Разбира се, той завърши като себе си с лафчето за "петдесетгодишната самотна жена" и се изплю на метеното! Simple Smile Голям проклетник, ей!

# 1 247
Много ми хареса момента, в който Мартин започна да ги разпитва дали ще номинират него. Същото, в което обвиняваше Мастагарков, когато бяха в старейшините. Дежавю Laughing
Хареса ми и на Рълев как му  писна след арената да му повтаря като латерна, как Мишо ги бил ударил нарочно. И Рълев  го пресече, че Мишо не е такъв човек.

# 1 248
  • Другата България
Мартин си намери майстора в лицето на Виолета. Не може да я надхитри.
Аз не мисля така, но не ми се влиза сега в разсъждения и писане по въпроса.
Всъщност, това не е толкова важно с оглед побутването и на двамата от продукцията, както и с другото - кой от двамата ще достигне по-напред в ТОП8.
Аз залагам на Мартин.

# 1 249
Дунев "Тука не сме дошлИ на почивка", е точно па той намери да го каже.. и каква му беше противна физиономията като ядоха диня с Дени...🤮🤣

# 1 250
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много искам утре Старейшините да паднат, да видим Дунев, злопаметното дребно човече, дали ще се самопредложи за номиниране, за да си "разреши проблемите" с Мартин, както предложи за Мастагарков. Защото нямало да е мъжко, ако Благо не го направи.
Душа давам да видя Дунев с какви доводи ще се опита да се измъкне в същата ситуация, като вече отдавна не чака Николчето. Joy

# 1 251
Рейна и аз ама едва ли тоя е страхливец...

# 1 252
  • София
Аз пък мисля, че стратегията на Мартин беше по- правилната за Благо, но той се поддаде на нуждата да отмъсти.

Вили да не се прави на много хрисима, защото преди един ден си изгони дружката Теди и се хилеше докато я чака. 

За мен Вили и Рълев саботираха тази битка и на утрешната ще направят същото, за да пратят Благо срещу Мартин.

# 1 253
Много ми хареса Мастагарков, как не се поддаде на поредната интрига на Мартин и не си изпука грошовете заради него. Но най-много ми хареса как преповтори доводите на Мартин за номиниране.

Жесток саркастичен миг и там трябваше да спре.Smiley Пак се увлече в обяснения, но добре, че се спря и не поддаде на глупоситите на Мартин.

Усещам се как стискам палци Благо да не изръси нещо мило, да си мълчи и да краси екрана.

# 1 254
Много искам утре Старейшините да паднат, да видим Дунев, злопаметното дребно човече, дали ще се самопредложи за номиниране, за да си "разреши проблемите" с Мартин, както предложи за Мастагарков. Защото нямало да е мъжко, ако Благо не го направи.
Душа давам да видя Дунев с какви доводи ще се опита да се измъкне в същата ситуация, като вече отдавна не чака Николчето. Joy

Ааа, той не я чака вече, но как очакваш да се предложи, като сега играе за нея.😜

# 1 255
Виолета е абсолютен пасив. Толкова противно е това вкопчване - в играта, в оцеляването. Някога Кеворкян, цитирайки друг, каза, че човек остарява по два начина - като цървул или като катедрала. Ако прехвърлим това в играта - човек може да си тръгне по два начина. Питам се какво печели Виолета, куцайки през предаването, за да излезе седмица по-късно например? Защото победител тя няма да бъде. Ами кажи" Момчета, дотук съм, не мога, да победи достойният". Вместо това то са стратегии, оценки, важничене - на какво отгоре и кому е нужно това? Един лош спомен... това ще остане от нея накрая. Иначе аз харесвам Мастагарков и всеки път съм изненадана, че този Кен преодолява скепсиса ми. Достойнството и добротата галят душата. Хиените я настървяват.

# 1 256
Марто победи ли в петък ,сигурно освен грошове ,ще му връчат или огърлицата или секирата.

# 1 257
Виолета може би я държат за сеир и рейтинг. Ако сте забелязали те двамата с Мартин говорят най - много пред камерата.

# 1 258
  • На Изток от Рая
Утре сигурно Старейшините ще падат и Вики или Оряшкова ще са на пангара. Надявам се на Оряшкова, защото тя досега не е имала елиминационна битка. Но пък Вики има по-голям шанс да победи Мартин. Май ще ми е все тая кой ще отпадне, ако това е сценарият - Мартин VS Оряшкова

# 1 259
  • София
Моменти, които ме впечатлиха в тази прожекция.
Дунев : Миминка, не сме на спа процедури, нали? GrinningFlushed

Ралица перифразира Дж.Ф.К. Rolling Eyes

И Благо успява да се измъкне от паяжините на Мартин! Чак даже се съмнявам дали сам е стигнал до това решение, или са го подбутнали. Grinning Но всъщност много се радвам, че останалите номинираха Мартин, така поне за малко Мастагарчето ще се почувства приет от коалицията им! Hug

И надви Мишо и Момчил във воден двубой... Еха!

Обръщението.на Теди беше право в десятката с всяка една дума! Браво, момиче!

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 22:46 от лято!

Общи условия

Активация на акаунт