💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 587
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 275
  • SF
Да го питам Рълев за какво му е тета Виоуета на този етап?? Да гласува така, че да не го пращат на битки ли? Че то не остана. Мартин и Мастагарков са вътре. Никой от тях няма да се иска да прати Рълев на елиминация, а напротив - да играят заедно.
Като разкарат тета, вече следва обединението и на  Рълев хич не му е притрябвала тази ранена жена. Какво има да я пази, или да я държи, за да може тя него да го пази. Нали си има 2 гласа. Останалите двама са с по 1.
Да беше разкарал Тета, да беше оставил Теди.

А пък Мастагарков колко е мощен!!! Браво, Мастагарков!
Но много се е кротнал, за да не ги дразни.
На тета й е скучно и само чака някой да каже Гък и тя веднага: Млък!

# 1 276
  • София
Утре най-вероятно сините са на съвет. И което е по-лошо Мартин ще спечели елиминацията, защото иначе не виждам как ще са 3 на 6.
Дени много долна. До вчера колеше и бесеше заедно с Мартин, пък сега чак негова жертва ще се изкара.

# 1 277
  • софия
Кубчето на Рубик - "големия въпрос"от началото на сезона. Joy
Защо Момчил, който е по- малкия брат е в отбора на Старейшините, а не батко му Васко.

Отговор- защото Момчил беше в отбора победител  защот, само той можел да го реди. Демек, ако можеше друг да го нареди, Момчил щеше да е при изгубените. Hands V

А Момчил нищо не е направил, споко, просто го нареди Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 1 278
От думите на Ралица на съвета от промото ми се струва, че сините утре са на съвет.

И аз така мисля. Тонът не беше достатъчно драматичен, за да са червените.

Мхм. А и като цяло речта ѝ не ми се стори като за пред племе, с което се е виждала и предния ден Simple Smile

# 1 279
  • София
freespirit, да, допълних и Момчил. Grinning Двоен подвиг!

# 1 280
  • София
Сега и Мишо му виновен....еееех, Мартинчо, Мартинчо.......понякога не е зле човек да загуби с достойнство.

Рълев изобщо не се напъва, той дори е предупредил Дунев да внимава, че е контузен.
Ами, и Момчи го боли коляното от самото начало на играта, ама играе, и нито веднъж не се оплака. А кой поред епизод вече слушаме за Рълев и колко го боли....ами, защо не се отказа тогава?
Виолета е същата. Контузени, ако може друг да изнася битките, те тяхната сигурност са си осигурили. То и това е майсторлък, и заради това заслужават уважение.
Абсолютно подкрепям!
И преди го писах.Рълев му треперят,като е капитанска-задължително не е елиминационна,дават му истински награди,че и свободен коридор да си ги скрие,мога дълго да продължа.След онова вдигане на ръка да се извини по време на телефонгейт,а Момчил да окуражи единствен Ситнилска,ги наблюдавам под лупа Simple Smile
И седнали двама старейшини и се стрелят помежду си.
Казвам двама,защото Виолета е друга бира,тя играе за дъщеря си.Тя какъв куц кон е,а седнала и ми говори за Момчил.
Докато Рълев поне е страхотен на арената,то Виолета отдавна,отдавна трябваше да им сипва от лаптопа.

# 1 281
Наистина от няколко епизода шоуто е при Гладиаторите. Там ги събраха все "Куку и Пипи", без Благо всички останали пребити, но борещи се със зъби и нокти да докопат финала. 😄

# 1 282
Днешният епизод много ми хареса. Няколко човека изпъкнаха. Стратегията на Дунев срещу Мартин. Самият отпор на Мартин. Момчил с победата над Марто, Виктория със страхотно спечелената точка и разбира се двете победи на Мастагарков.
Това извън конкретните ми симпатии и антипатии към горните участници.

# 1 283
  • София
Ясно, но това кой участник в кой отбор да бъде не го ли решава Продукцията?

# 1 284
  • SF
Тази година пъзелите са малко. Не помня от кога не е имало пъзел.
Може би защото ги няма пъзелистите Касим и Неделчо.

Нищо не работят на стопанството. Всеки ден вали, а те се разхождат с едни празни лейки.

Забелязахте ли, когато бяха четиримата на масата в Стопанството, как редакторите казаха на тета Виоуета и на Мастагарков да се разкарат, за да може Мартин и Рълев да се наговорят.
Когато му говорят на Рълев, сякаш го няма там. Блуждае с празен поглед и гледа през Мартин.

# 1 285
А Мимето отново отърва кожата. Пардон, водата.
Така де, тя си има стратегия. Мъжете на битка. Момчи и Мишо се раздадоха, Мимето ....ръкопляскаше.
Ами тя Мудева си го каза, пък ние решихме, че се е объркала - "Оряшкова намери на хляба мекото."

# 1 286
  • софия
Ясно, но това кой участник в кой отбор да бъде не го ли решава Продукцията?
без съмнение Grinning

# 1 287
Аз пък мисля, че стратегията на Мартин беше по- правилната за Благо, но той се поддаде на нуждата да отмъсти.

Вили да не се прави на много хрисима, защото преди един ден си изгони дружката Теди и се хилеше докато я чака. 

За мен Вили и Рълев саботираха тази битка и на утрешната ще направят същото, за да пратят Благо срещу Мартин.
Напротив, стратегията на Мартин не беше по-правилната за Благо.

Защото ако Благо се беше подвел да си изхарчи грошовете да стреля по Виолета, щеше да се спаси на този съвет може би, но на следващия евентуално ще е номиниран със сигурност от Рълев и Виолета, няма да има грошове, плюс това, че Виолета не прощава.

А сега е номиниран Мартин, а Мастагарков има шанс на евентуален следващ да си купи гласове със запазените грошове, а защо не и имунитет, тоест да се спаси. 

И Рълев нищо не е саботирал, нито пък Виолета.

# 1 288
Сега ще ме "хапнете", но да си напиша и аз мнението.
И какво се очаква във водна битка? Мишо гребе с едната болна ръка, с другата държи пояса. Рълев зад него се бута и съответно побада  под мощната дясна ръка на Мишо. Представям си в този момент с каква сила гребе Мишо, защото действа само с тази ръка.
Самичък не се ли пазиш от нараняване, не може да очакваш друг да те пази. То е като във футбола. Добрият играч е длъжен да може да пази първо себе си от набезите на другите на терена. В противен случай си вън от играта. А може би Рълев очакваше да го пазят, както Дунев го направи.
За разлика от Радо, Мишо не ми е любимец, но в тази битка Рълев сам не се опази.

Казах го Simple Smile Simple Smile

# 1 289
Ей, тоя Мастагарич как ми се издигна в очите!

Общи условия

Активация на акаунт