💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 635
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 260
Хехе, Виолета ми напълни душата с речта за Мартин и "децата". Ами, права е, а и Марто си знае, че е права и само се подсмихваше хитрейски, както обикновено. Мастагарков, Марто и Вили са нещо като "Добрият, лошият и злият", голям троен бой си хвърлят. Но от двамата злодеи Вили и Марто, като цяло Вили е малко по-директна и по-груба през повечето време. Марто прави общо впечатление на една идея по-благ, но пък неговите груби избухвания са още по-груби и е една идея по-подмолен и въртелив.

# 1 261
За Мартин не съм съгласен. Може би един от най-интересните играчи от доста време насам.

Да, не е някакъв супер-атлет, но има воля да се дърпа във вълните с Дунев, Момчил, дет му извива ръцете, че иначе няма да бие, Мишо, дет го посритва, щот иначе няма да го преодолее.

Играе играта, както е направена, но никога, когато го питат, не се крие като мишок зад "чест" и "достойнство". Винаги си им казва нещата в лицето. За разлика от останалите наистина мисли няколко хода напред. Дори и днес, ако Благо не се беше превърнал в абсолютният жентълмен за пореден път Виолета щеше да е наиграна от перфектна за нея иначе ситуация.

За разлика от повечето в това предаване не се е крил през цялото време като Дунев примерно, когато трябваше да се покаже мъжество - отиде на елиминационна по собствено желание.

Двуличен също не е, това е кака Вили. Защото за разлика от нея, която прати Теди на заколение, докато й обясняваше за "жена да спечели игрите", Мартин си пазеше всички дами от племето.

Като цяло Мартин допринася доста повече за гледаемоста на предаването от Виолета, която просто я бутат до безобразие. Дунев, който се кри цял сезон. Мишо, който е буквално като тапет, дори не се забелязва, че е там.

# 1 262
От думите на Ралица на съвета от промото ми се струва, че сините утре са на съвет.

# 1 263
  • софия
И чудото се случи. Мадагаскарков най-накрая, почти на финала спечели един + от мен. Не мога да повярвам, че не се подхлъзна, че устоя и се изправи. И в битката беше чудесен.
 Благо, пожелавам ти до финала да задържиш този плюс.
 Мартин е опасна маймуна. И в битката беше мноооого добър и в опитите си да спаси кожата. С кеф гледам гладиаторите в момента. Там е играта и голямото надцакване. И четиримата трябва задължително да добутат до финал. Ей това е воля. Пребити,  очукани,  без почти никаква надежда, но не се отказват. Всички драпат със зъби и нокти.
 Браво, Гладиатори!

# 1 264
  • София
От думите на Ралица на съвета от промото ми се струва, че сините утре са на съвет.

И аз така мисля. Тонът не беше достатъчно драматичен, за да са червените.

# 1 265
Защо Рълев се оплака от Мишо, че му е съсипал нослето?
Че той си я имаше деругата още като гледаха Теди.
От ден първи Simple Smile  чак тази вечер ми хареса шоуто.
Утре ще гледам подробностите, че днес се вихрих и във Ф Simple Smile

# 1 266
  • При семейството си
Това промо е супер измамно, като всяко едно Grinning Мастагарков е казал на съвета какво са си говорили с Марто и го е думнал Grinning
Ако Благо думне Мартин, директно ми става трети фаворит.
Едит: Личи си, че не гледам епизода. Става ми.

# 1 267
  • Берлин
Аз съм втрещена аг Денка. Тя реши,че е реабилитирана ли? Беше залепнала като потни г@щи за з@дника на Мартин, но не можело той така да се държи с хората. А тя дори го надвикваше, не само му пригласяше в историите с Мастагар и Дунев.
...
Оливпийците пък не били на СПА, ти да видиш.
...
Утре очаквам победа на червените. Не знам как и защо. Някак ми се иска кака Мими да спре да се чеше като въшлясала и да иде да се поизпоти на арената.
...
За пръв път тази вечер ми беше интересно-не знаех какво да очаквам от Благо

# 1 268
Днес Мишо че си измами е така, но ако срещу него беше Крум (ясно ми е, че не може да плува, но ви давам пример) ако бяха така се сборили и ако Мишо му беше лепнал един, той какъвто е нервак, можеше да му отвърне и да го разреве.

# 1 269
  • софия
Моменти, които ме впечатлиха в тази прожекция.
Дунев : Миминка, не сме на спа процедури, нали? GrinningFlushed

Ралица перифразира Дж.Ф.К. Rolling Eyes

И Благо успява да се измъкне от паяжините на Мартин! Чак даже се съмнявам дали сам е стигнал до това решение, или са го подбутнали. Grinning Но всъщност много се радвам, че останалите номинираха Мартин, така поне за малко Мастагарчето ще се почувства приет от коалицията им! Hug

И надви Мишо във воден двубой... Еха!
И Момчил Grinning

Марто Хиената е разкрит от Гладиаторите...Grinning харесаха ми с разговора на масата  забавно беше Grinning
"Най- тъпия ход евър" вика Рълев Joy
И никой не се съгласи, че на Мастагарков ще ме е по- лесно срещу Вили, хахахххх Joy

Само Момчил го признава Марто. Joy
И не за първи път - след въпросната капитанска, разказа, че Марто му е дишал във врата.

Обръщението.на Теди беше право в десятката с всяка една дума! Браво, момиче!
HeartHeartHeart

# 1 270
  • София
Егати тъпия сценарий,
Мишо ги преби(в буквалния смисъл) на битката преди малко и вместо да обсъждат него, точно пък Вили ще почне да обяснява пак как Момчил това, как онова. Ей няма да му простят за онова кубче на Рубик
Колкото и да харесвам Момчил, това кубче на Рубик си беше много долен номер, който няма как да остане незабелязан от всички.

Мастагарков най-накрая се откъсна от Мартин.

Какво кубче на Рубик? Какво е направил с него Момчил?

# 1 271
  • Буркина Фасо

И аз така мисля. Тонът не беше достатъчно драматичен, за да са червените.
и аз. Smiley
и вечерта сигурно Оряшкова ще го отнесе на номинацията.

# 1 272
  • Stockholm
Егати тъпия сценарий,
Мишо ги преби(в буквалния смисъл) на битката преди малко и вместо да обсъждат него, точно пък Вили ще почне да обяснява пак как Момчил това, как онова. Ей няма да му простят за онова кубче на Рубик
Колкото и да харесвам Момчил, това кубче на Рубик си беше много долен номер, който няма как да остане незабелязан от всички.

Мастагарков най-накрая се откъсна от Мартин.

Какво кубче на Рубик? Какво е направил с него Момчил?
И аз само чета за това кубче на Рубик, какво е станало всъщност?

# 1 273
Включвам се с предположение за ранения нос на Рълев. Възможно е поради лошото време и при вида на бурното море да са направили битката по-рано, преди да се е разбушувало съвсем и едва после да са заснети кадрите с видеото от Теодора.
Също може някое от падащите кубчета на териториалната битка да е паднало на носа на Рълев. Не оправдавам Мишо, но по-скоро ми се видя че ръката му мина през челото и назад по главата на Рълев.

# 1 274
A eто и анкетата за  качество на  епизод 65,   сряда, 15-ти

Кликнете картинката.

Общи условия

Активация на акаунт