💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 709
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 320
  • SF
нямаше смисъл от участието и защото сините печелят и без последната битка

Да, знам.
То по принцип няма смисъл от участието й.

# 1 321
Ралица като почна да перифразира J.F.Kennedy се залях от смях - "Не питай какво може да направи племето за теб..." Алоу сценаристчетата, ма много сте плоски бе!

Денка:
- Гледам - майка ми - една разярена акула!

Момчи:
Мартин не е професионален спортист, Мартин въобще не е спортист, но е един сърцат шибаняк!

# 1 322
  • SF
И Момчил добре си играе с думите! Simple Smile
Той също притежава някои пресметливи качества, както и Мартин.

# 1 323
  • София
Участва Оряшкова, как да не участва, кланяше се доземи на отбора след победата, а малко след това Дунев блесна с изказването за спа-процедурите. Grinning

Нелепо е вече.

# 1 324
  • SF
Ами не гледам внимателно значи.

# 1 325
  • София
То, ако отклониш поглед за малко, и може да изпуснеш участието ѝ.

# 1 326
Участва Оряшкова, как да не участва, кланяше се доземи на отбора след победата, а малко след това Дунев блесна с изказването за спа-процедурите. Grinning

Нелепо е вече.

О, цитирам, защото това ми припомни друго нещо.
Абе Дунев е все с чашка на масата, или греша?
И вчера каза-сега ще си приготвим хапванИтУ (може би и ще си сипнем).
И се сетих за неприятното му намилане как някой трябва да му сложи/сипе. Ужасно мразя такъв тип мъжовИ.

# 1 327
  • София
Ако и днес загубят на номинациите, то Гладиаторите остават с 3 човека. Обединението трябва да е след това с общо 9 играчи. Не виждам как 6 vs 3 цяла седмица.

# 1 328
И сега гледайте как, ако Мартин се върне след елиминационната битка ще се върне сигурно с брадви, огърлици, корони+500 гроша, ей така за по-сигурно.🤣🤣🤣

Как ще се върне, като трябва някой да му спечели предимство...

# 1 329
  • София
Какво е това кубче, забравила съм, разкажете?

# 1 330
# 1 331
  • София
Всъщност много интересно, наистина, кого ще вземе за съюзник Мартин? Благо, когото не може да го диша, но е силен, или Рълев - също силен, но пусто контузен, пък и гласува срещу него?

# 1 332
Кубчето на Рубик - "големия въпрос"от началото на сезона. Joy
Защо Момчил, който е по- малкия брат е в отбора на Старейшините, а не батко му Васко.

Отговор- защото Момчил беше в отбора победител  защот, само той можел да го реди. Демек, ако можеше друг да го нареди, Момчил щеше да е при изгубените. Hands V

А Момчил нищо не е направил, споко, просто го нареди Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

Вальо също можеше да го реди, така, че тоя довод не е много точен. Поне така каза Вальо, че го знае.
Няма значение дали Вальо може да реди кубчето, ако ще всички други да могат, само в племето на младоците не е трябвало да има някой, дето може.

# 1 333
А да!  На 65-тия епизод гледахме 4-тата игра за сезона!
До финала ако има още една - ще черпя!

# 1 334
Страхотна битка между Мартин и Дунев - първо подминаха синия стълб, след това подминаха червения.

Жалко, че именно в тази игра го няма Радо.

Радо няма шанс на тази игра, особено срещу Момчил и Мишо, направо го мятат на гръб барабар с пояса и си го носят до стълба.

Аз все още не знам откъде тръгна,че той бил най-добрият плувец в този сезон? Не мисля че имаше възможност да го покаже, нямаше толкова битки в морето или единоборства срещу други плувци, та да се вадят такива заключения.

Рекордът му, постиженията и успехите извън шоуто не ги коментирам, камо ли да ги поставяме под въпрос, но лично на мен в играта не ми прави впечатление като цяло с представянето.

До другия сезон няма и да го помня, просто си остана сянката на Рълев, която по детински се инатеше и тропаше с краче.

Общи условия

Активация на акаунт