💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 733
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Ако сините паднат довечера, което нямам идея как е възможно, Оряшковица е чаЛ. Нейните приятелчета ще я номинират, а тя от един месец се чуди как да се отърве от Момчи. "Преди" вика, това беше "преди".

Сетих се как може да паднат - служебно, за да накажат измамника, който им е капитан.

# 1 351
На мен не ми се иска Виктория да е номинирана днес, ако сините са на съвет, защото е пределно ясно, че ще отпадне от Мартин.

Но не защото е слаба, а защото Елвиса е пазен за топ 5 ( не е спойлер, лично мнение).

Наистина й направих лоша услуга с това късно влизане, да не говорим че на никой друг не дадоха тази възможност, нямаше обяснение за зрителя защо е взето това решение.
Абе гласят си ги както им дойде, а може и таткото да е ударил едно рамо, но поне момичето е подготвено и сама можеше да си извоюва влизането в сезон 6 ( така или иначе със сигурност щяха да я вкарат с или без кастинг), ама явно не й се чакало 😂

Та, харесвам я как се раздава в игрите, единствената останала жена тази година, която плува и то разкошно, на повечето елементи в игрите си е екстра, ама мал шанс с този сбъркан концептуално сезон😵

# 1 352
Ясно е, че лаптопът е след първата номинационна битка. Ясно е, че няма как да скрият ранения нос на Рълев. Но... можеха да не излъчват въпроса на Мастагарков за това как е ръката на Мартин. Нали се предполага, че Мартин все още не е наритан от Мишо. 🤪🤣🤣🤣

А защо? Защото Мастагарков е добър и загрижен! Blue Heart
Не може да не запита другарите добре ли са, плачат ли? Smiley

# 1 353
И на мен много ми допада Вики. Съжалявам, че не се стори достатъчно интересна на Продукцията, че да я гледаме повече. При подходящи леко прокарани от продукцията провокации, Викито можеше да реагира доста интересно. Но нашите хора се ограничават в това да бутат тези, които правят сеир и да експлоатират образа им хилядократно, а не да създават ситуации, в които и по-пасивните образи биха избухнали.

# 1 354
  • София
Много бях смешни червените, кой повече ще се оплаче как и къде го боли. Мартин вложи особено старание, явно с надеждата да им е неудобно да го номинират, но ядец. Благо трябваше да се сети и той за рамото, че да е пълна картинката. Grinning

# 1 355
Чудя се и аз как ще завъртят нещата, че да остане Мартин.

Ако червените са на съвет, втори номиниран ще е Мастагарков. А Мартин няма шанс срещу него.

От сините кой да е? Оряшкова, Виктория? На тях може да им се опъне, но ако Момчил им спечели предимство пак не е сигурно.

Не е така то. Ако дадат игра за минаване на хималайска стълба, подскачане по гъбки и целене с прашка или елемент с късмет, ще гледаме още злодейщини. Разчитам на здравия разум на продукцията да допусне тази добра душа Мастагарков до финалната осмица, а дай Боже и до истинския финал.
Тези приказки за нечестна игра на Момчил не отиват на добре. Ще видим дали са камъни в неговата градина или в градината на Марто.
Освен това се притеснявам за Рълев дали ще може да издържи до края. Дано да стане чудо и да го видим във финалната тройка.

# 1 356
И спят ли добре, завиват ли ги ))). Оряшкова е лош съперник за Мартин . Но  той ще е един от малкото , които ще са нужни на последния съвет където ще се вадят саби , ножове - абе карти Ю-ги -о ще се разиграят, а той е добър в това . Дали ще имаме три лагера а не два

# 1 357
Защо изобщо сравнявате Оряшкова с русото Вики или Никол? Последните две отдавна не са в Игрите, а Оряшкова е на път да влезе в обединеното племе. Не бих казала, че го заслужава.

Снощи и аз бях за Мартин във всичките му двубои. Много хъс, много борбеност показа, знаейки че е няма шанс. Как да не му се радва човек?!

Надявам се Мишо да се е видял снощи по телевизора и да се е сетил, че съвсем не е било без да иска това, което направи. Още на капитанската с Рълев не ми хареса поведението му, после пак в племенна битка имаше двубой с Рълев и някак злобееше, че загуби. Рълев в първия момент снощи го защити, но по-късно на масата призна, че има злоба у Мишо.

Мастагарков се събужда. Дано да има топки и да се разсъни.

Виктория отдавна ми е любимката сред жените. Може би най-комплексна от жените, позитивна. нН успя сякаш да изгради много здрави отношения с някого, за което причина е по-късното ѝ влизане, но пък спечели уважението на съплеменниците си и отдавна не е в позицията на бушон, както когато влезе в племето.

# 1 358
Чудя се и аз как ще завъртят нещата, че да остане Мартин.

Ако червените са на съвет, втори номиниран ще е Мастагарков. А Мартин няма шанс срещу него.

От сините кой да е? Оряшкова, Виктория? На тях може да им се опъне, но ако Момчил им спечели предимство пак не е сигурно.

Не е така то. Ако дадат игра за минаване на хималайска стълба, подскачане по гъбки и целене с прашка или елемент с късмет, ще гледаме още злодейщини. Разчитам на здравия разум на продукцията да допусне тази добра душа Мастагарков до финалната осмица, а дай Боже и до истинския финал.
Тези приказки за нечестна игра на Момчил не отиват на добре. Ще видим дали са камъни в неговата градина или в градината на Марто.
Освен това се притеснявам за Рълев дали ще може да издържи до края. Дано да стане чудо и да го видим във финалната тройка.

Ааа, Лейди, недей така Grinning
На мен топ 3 са ми Момчил, Рълев и Мастагарков.
Ако сготвят Благо заради Мартин, ако наистина точат сабите на Момчил, а Рълев не се възстанови здравословно - че то кой остана Grinning

Мартин и Виолета на финал? Ами всъщност, подходящо за сезона, да Grinning

# 1 359
Аз мисля, че точно Момчи или Благо ще бъдат прецакани преди обединението и ще си тръгнат. За да им е по-гадно. Както и на феновете. Продукцията обича такива неща.

# 1 360
Жорката и Калоян в “На кафе”. Гала не спря да повтаря, че всички хора си мислели, че са братя. Ми аз не съм си мислел това.

# 1 361
Аз не сравнявам Оряшкова с Никол или русото Вики. Дадох за пример други жени, не ми се изреждаха всички други. Мудева, Цвети т.н. За мен е странно да се оплюва някой въз основа на неконфликтност и кои са ти приятелите .Аргументите ,че е скатавка в игрите и не искала да ходи по елиминации са ми леко смешни. Кой точно се натиска да ходи по елиминации ? Едни ги  хвалят , че са голяма работа защото всякакси се опитват да стигнат до финална седмица и в същото време други са оплювани за същото. А реално погледнато в играта има само четири човека, които си заслужиха мястото си в последните 8 с битки на терена. И нито един от хвалените не е в тази бройка.

# 1 362
В резултат на откровенията на бившата на Марто излиза, че той няма как да е спонсор на предаването, а и родителите му сигурно са вдигнали ръце от него. Явно продуцентите са преценили, че е златна мина за този формат, заради злия му гений. От вчерашния епизод разбрахме, че не е трябвало толкова да го пазят – оказа се, че когато е притиснат, е много атрактивен играч.

# 1 363
Аз не вярвам подхвърлянето за "нечестната" игра на Момчил да има някакви страшни последици за него или племето. Маменето се прави с цел да не те хванат, това което показват при Момчил се коментира още откакто се случи. Не се е скрил, не е излъгал. Помага си с крак на въртележката пред очите на всички, да са му направили забележка. А за хващането на ръкохватката с две ръце е просто инстинктивно и там трябваше да го отстранят, не Димо да измисля правила в движение и да разрешава на Вики и тя да си наместила един път хвата.

# 1 364
Само исках да споделя, за Теди, че освен че за мен беше най-комплексната жена от амазонките и това племе би се справило много по-добре ако първоначално при тях бяха Вики и Дени, вместо русото Вики и Радосвета. Тогава може би щяха да имат шансове.
Друго е, че за мен Теодора е най-красивата жена тази година. Просто прилича на порцеланова кукличка, толкова е нежна и ефирна. Никаква Мудева или Ива не могат да и стъпнат на малкия пръст, а и тяло има.

Общи условия

Активация на акаунт