💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 733
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 410
То и Рълев не е добре да се претоварва.

# 1 411
Е то Рълев къде по напред. Няма как да се възстанови. Но ако има съюзници не виждам Мартин кой друг ще избере. Пък и ще трябва предимство да му се осигури. Но Рълев не може
Може пък да вземе Мастагарков. И Мастагарков да му осигури предимство с обиколка, две

# 1 412
Надявам се Мастагарков да си продължи хубавата линия и да отсвири Мартин, ако той го поиска за съюзник.

# 1 413
Няма право да го отсвири.

# 1 414
Ако Рълев и Виолета са секунданти, ще им дадат игра от типа седнал на стол да стреля с фунийки и готово Simple Smile.

Но аз мисля, че Мартин ще е срещу Оряшкова или Виктория и ще бие.
Все пак и той и Мастагарков нали отиват на финалите

# 1 415
Подозирам, че ще го приеме като въпрос на чест и ще помогне на Мартин.

# 1 416
И според мен Благо е добряк и не би отказал. Те не приемат нещата толкова навътре, колкото форумът. Joy

# 1 417
Вчера гледах Крум при Гала.Преместил се в София и зарязал съдийството ,заради приятелката му .Сега бил  фитнес треньор.Съжалява ,че отпаднал от Дунев ,защото Дунев не е имал хъс за това предаване ,а между другото влязъл с дъщеря си.Мислел ,че като спечели срещу Дунев ,ще спечели грошовете му и ще се издигне в племето.Мишо му е направил лошо впечатление още като е отишъл при Гладиаторите.Чувствал го е ,че искал да стане лидер на Червените.Не го е искал в племето ,за да не се обединят срещу тях.Но Крум не го интересувало кой какво мисли за действията му.Крум се извини публично на Гатьо ,че казал в блиц във  Vbox ,че е най -глупавият.Всички са го упрекнали за саламите ,където е взел.С приятелката си е от 7,8 месеца.Живеели заедно вече.Фаворит за спечелването му в ИВ е ...Рълев .

# 1 418
  • София
Надявам се Мастагарков да си продължи хубавата линия и да отсвири Мартин, ако той го поиска за съюзник.

Едно, че няма право да го отсвири и второ все пак би могъл да спечели 30 гроша и ще залага на кастинг битката. А, тъй като финалът е съвсем близо и май няма да има повече капитански, очаквам, че наградата ще е или огърлицата - имунитет, която Крум отказа или нещо друго, но отново лично. Така че, по-скоро ще му е изгодно да отиде, пък и макар с цената на това да опита да спечели точно за Мартин предимство.
Друг е въпросът, че ако има номиниран син - мисля, че Момчил ще е другият съюзник и него ще видим да залага на кастинг битката, а не опонента му ☺️

# 1 419
Няма право да го отсвири.

Защо да няма? Винаги като избират съюзници, ги питат дали би му станал ? Аз не виждам защо в случея да не каже , еми не LaughingLaughing

# 1 420
Защото беше заявено в началото на етап две, че съюзниците нямат право да откажат да бъдат такива.

# 1 421
  • Sunshine state
Другарски съд от племето ли? Не, не очаквам. Мисля, че го боготворят.
И да загубят, точно Денислава няма да бъде пратена на елиминационна битка.
Аз очаквам Мастагарков срещу Мартин. За съжаление.
От продукцията. От няколко епизода насам ни подготвят за това. Обсъждат едно и също абсолютно от нищото.

# 1 422
  • При семейството си
Ако наистина се изправят Мартин и Благо един срещу друг, чоп ли ще теглят кой да им е съюзник. Или ще дадат “предимство” на първия номиниран първи да избира.

# 1 423
  • София
Ако наистина се изправят Мартин и Благо един срещу друг, чоп ли ще теглят кой да им е съюзник. Или ще дадат “предимство” на първия номиниран първи да избира.

Веднъж, не помня в кое племе беше - червени или сини - в такава ситуация капитанът реши кой първи да избира. Предполагам, че пак ще е така.

# 1 424
  • София
Аз пък залагам, че преекспонираме сценария и другарския съд. Като нищо фродовците  са го пуснали нарочно и сега ни гледат сеира. Ралица ще си каже репликите, Момчил ще отговори кратичко, по интровертски, ще питат гурутата Мартин и Виолета дали да му отнемат ТИТЛАТА, хаха. Виолета може и да влезе в роля, но не вярвам Мартин да подкрепи предложението. И това ще е. Но ще разстроят лъвчето ми, много е чувствителен на тая тема Sad

Общи условия

Активация на акаунт