💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 682
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 470
Браво на Момчил! Затвори им устата с едно изречение!

# 1 471
Сценарият в ход !!

# 1 472
  • Другата България
Хайде другарския съд за пореден път започна.
Преповтаряне, преповтаряне, преповтаряне, омаскаряване, очерняне.....грозни хора.
А Виолета интересно откъде знае, след като тя не е била продължително време с Момчи? ЕЖК?
Не мога да я гледам с лъскавата ѝ мутра!

# 1 473
Браво, Момчи! Добре им отговори! Но го заболя-видя се по очите.

# 1 474
Браво, Момчи! Добре им отговори! Но го заболя-видя се по очите.
Да, а онези наглите се и подсмихват !  Rage

# 1 475
  • София
Продукцията и придворните ѝ са пълно дъно.
Дано във финалите лично Момчи ги премахне и двамата нагли играчи.
Целенасочено преди битката повдигат тази тема, за да наранят Момчил.

# 1 476
  • Другата България
Аз му вярвам.
Че ще ги отсвири всички.
Ама много му вярвам.
Това злобата и завистта са голям порок....

И защо споменаха Мастагар, като той снощи мълча? И сега мълча, а можеше да се обади и да защити Момчил, как беше - арената ще изоре....е, за 987654321 път от страх да не се изложи пред хората, си мълча като .....пффф, верно “грозни хора“.

# 1 477
При положение, че го има на запис, сам си го казва, даже не виждам за какво се обяснява мистър "Рекордьор по победи".

Тоя сезон наистина бутат някои от играчите до безкрай, още по-грозно става от това, че си затварят очите за някакви неща, които явно не са по правилата, ама ги оставяме за всеки случай. Пример - балата сено на Дунев на елиминационната.

# 1 478
Не разбирам защо изобщо трябва да се обяснява с др.играчи Момчи.Има кой да следи за спазването на правилата.

# 1 479
Дали няма да му забранят да участва в днешната битка за наказание?

# 1 480
Момчи го признавам за силен обаче много му се вдигна самочувствието и "сит лъв" ми се набива при всяка битка вече.

# 1 481
Момчи го признавам за силен обаче много му се вдигна самочувствието и "сит лъв" ми се набива при всяка битка вече.
Най-мразя самочувствие без покритие !!

# 1 482
Най-мразя самочувствие без покритие !!

Рекордните 25+ победи ако не са покритие в тази игра не знам какво е....

# 1 483
  • Sofia
Чиста измама Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко ми е мъчно обаче...

# 1 484
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оф, за какво го правят това отново?! Докога? Ако е мамил Момчил, сега ли е времето да се обсъжда? След дъжд качулка? Като е мамил, да са гледали водещите и да са взели необходимите мерки, а не Димо да си гледа в краката. Като не са видели и не са реагирали, сега да си мълчат, че тези камъни са в тяхната градина. Не се сложени там за красота, нали за това им плащат - да следят дали се спазват правилата.

А Дуньо се е влюбил в Момчи, където седне, където стане, все за него говори: "Момчи каза това, Момчи каза онова, Момчи вече го каза това".... Joy
Дано наистина му остане лоялен, че нещо никак не им вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт