💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 595
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 575
Този път кои правила варуши Дени? Защото не ми стана ясно!
Сравнението с пъзела е нелепо!
Не можело да разглежда пъзела , пардон да се упражнява, преди да стане време да го реди ??!!

# 1 576
Аз не разбрах защо е нарушила правилата Денислава с фризбито?
Само продукцията разбра! Щото тя си наруши собствените правила, като даже не ги и беше създала, за да си ги и спазва!

# 1 577
Епизодът ми обяснява добре защо Неделчо изплиска легена в последния Надкаст, посветен на темата Измамник ли е Момчил. Въпреки че, нали, много се пази от спойлерите! За честта на покемона им Дени, която не се е обособила още кандидатка за турски сериал ли е с нейното Ай, сакън, мажоретка ли, що ли. Злият Момчил подведе малкото момиче, а при Мартин така добре се развиваше😂

# 1 578
Не можело да разглежда пъзела , пардон да се упражнява, преди да стане време да го реди ??!!
Че те обиковено събират частите на пъзела по трасето

# 1 579
Това което най най най ме дразни е че продукцията мисли зрителите за прости и  лесни за манипулация!

# 1 580
Денислава изглежда много инфантилно с тази прическа Joy

# 1 581
Оряшкова почти никой не я спомена за финала ,освен Вики / от нямай си къде/ .Рълев също не беше споменат,освен от Дени.

# 1 582

Можело е колкото ще - гледайки миналия сезон Wink

Това което най най най ме дразни е че продукцията мисли зрителите за прости и  лесни за манипулация!

А то да не би да не е така??? Я как ври и кипи в темата. Това им е целта.

# 1 583
Виктория обаче гледа все да клъвне Момчил.

# 1 584
Никой от сините не споменава Мартин като човек за финал, дори Денислава, до скоро дупе и гащи и ревяща, че си тръгва… Мартин всъщност е доста силен играч, на няколко битки (тази с помненето на цветовете) остава последен от племето си. Срещу Момчил почти победи с пояса, ходил е на елиминации, капитански, печели точки, хвърля се в играта. Има така наречените злодеи в сървайвър, за мен Мартин е от тях, но и злодеите ги харесват.

# 1 585
А казано ли е, че не може да се играе с фризбито?
Именно де … защо на Ралица като много знае някой не й каза … ами това не беше изрично казано като правило … и точка !!

# 1 586
Е, то не може само да се скатаваш и да си безгласна буква,Оряшкова.

# 1 587
Оряшкова 🥱

# 1 588
Оряшкова пък сега ще се засяга! А другите, които тя е пращала на елиминации?
Игра, игра, ама нали искат и да се доказват?

# 1 589
НОВА, ако нямате кой да измисли правила и да ги следи за спазването им, свирнете, ве - ще направя един сезон QA за вас.

Общи условия

Активация на акаунт