💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 480
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Брюксел / София
Синьото племе е много токсично и не защото Мартин беше в него. Сините просто не могат да се надскочат.
Червените се държат мн по- нормално, въпреки че не могат да се гледат, поне си казват нещата право куме в очи.
Не мога да разбера каква е тази групова жалейка за Момчил ?! Момчето не е умряло, просто продукцията се  опита да го сготви неуспешно. Не виждам никакъв проблем: правят интрига , за да има гледаемост. Нищо невиждано и нечувано не се е случило.
Момчил не е моят човек, но обвиненията към него са толкова скалъпени, че няма накъде…
И пак да си кажа, червените правят чудеса от храброст и играят като за последно. Харесват ми!

# 1 711
Аз се чудих защо не изпратиха Вики срещу Мартин, ами то няма начин той да я победи на това трасе 😆и явно вече са го били монтирали и смениха участничката. 😜
А Дени какво като искаше да се упражнява в хвърляне на диск, Рълев и Мартин вече го бяха хвърляли, това не е ли предимство за тях. А  тази същата Дени като се въртя с крак на въртележката и благодарение на това влезе в играта, ама Момчил мами.
Момчил може да си говори разни врели некипели :"мачкаме ги", но винаги вдъхва кураж на своите: "супер си, няма нищо", никога не обвинява никого и винаги той поема вината. Срещу него да тичат не могат да го стигнат. А, че си има странности има си, но то прекаленият светец и Богу не е угоден.
Мастагарков днес беше супер на трасето, а неговите го увикаха. А Мартин не саботира само защото си беше направил сметката, че от сините ще има шанс за по-лесен противник от Мастагарков.
Един голям + за Мишо.

# 1 712
  • София
Ако бяха изпратили Вики първа, щеше да е точно коалиционно, а сега гласуваха по представянето. Не е трагична в игрите Оряшкова, добър спортист, но вече останаха по-добри конкретно на компонентите в предаването. Няма какво да се сърди, все се налага тя да почива, когато имат право на избор. А и досега не е била, падна ѝ се и преодолим съперник. Не е като да е срещу Мастагарков или Рълев. От нея си зависи дали ще остане.

# 1 713
Кубчето на Рубик - "големия въпрос"от началото на сезона. Joy
Защо Момчил, който е по- малкия брат е в отбора на Старейшините, а не батко му Васко.

Отговор- защото Момчил беше в отбора победител  защот, само той можел да го реди. Демек, ако можеше друг да го нареди, Момчил щеше да е при изгубените. Hands V

А Момчил нищо не е направил, споко, просто го нареди Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

Вальо също можеше да го реди, така, че тоя довод не е много точен. Поне така каза Вальо, че го знае.

Дори и да може Вальо да го реди, кой ще гарантира че ще го нареди по бързо от Момчил.Всичко беше приготвено за старейшините.Продукцията играят на сигурно.Затова в другото племе не трябва да има кой да нареди кубче.

# 1 714
  • Sofia
Какво го отписахте, “погребахте”  и то най-големите му фенове?!

Написала съм ти какво точно имам предвид с "пътник".
Никъде нито съм го отписала, нито съм го погребала. Според мен той ще е финалист.
Друг е въпросът има ли шанс Момчил да спечели в това точно предаване, което е най-известно с правилата, честността и ненамесата...!?
Не питам Simple Smile

# 1 715
За мен няма абсолютно никакво значението докъде ще стигне Момчил, той си спечели всенародната любов, както и в предишния сезон(въпреки че не съм го гледала, но по вашите мнения) Филип и Гого са победителите, а не Алеска.

# 1 716
  • Stockholm
Истината е, че Момчил беше пътник, още когато не заплю Ситнилска пред строя в "телефон-гейт". Ако не е бил и от по-рано даже...

Animal Lion Heart
И не му намери до момента Продукцията цаката?!

"Пътник" в смисъла на това да бъде употребен в сюжета и посмачкан, където им е удобно. Защо да го изхвърлят рано рано, я виж какъв рейтинг им прави!? Екстра си го оползотвориха.
Не гледам епизода, но като чета, Момчил няма никакъв шанс, изобщо не е застрашен да стане пътник тази седмица. Даже за съюзник едва ли ще го вземат.
Какво го отписахте, “погребахте”  и то най-големите му фенове?!
На косъм беше работата. Имаше сериозни психоатака с цел да бъде номиниран или да се  се самономинира и съответно да изгърми от Мартин знаем как- с огромно предимство, спечелено от Рълев и липса на подходящ секундант за Момчи, който да бие Рълев. Но Мишо беше железен, че трябва да се гласува според представяне в битката, а Оряшкова си вкара автогол, като изтърси, че Момчи послъгвал. Така че този съвет беше направо ножа до кокала, но чак да го погребваме.

# 1 717
  • София
Чудехме се как ще преодолее Мартин предимството, което Момчил ще спечели - ето нА, вероятно няма да е той съюзник. Мимето се обиди на всичките мъже +Дени и ѝ остана само Вики, която Рълев явно ще победи.

Вие сте написали всичко, но и аз да изразя почуда от неадекватната самооценка на Оряшкова. Смята ли наистина, че е редно да е стигнала дотук на фона на някои от отпадналите? Че и да рони сълзи, когато най-сетне я номинират?

Дунев и той, пращали го били "на гибел" Scream Че и злопаметен, сега ще си го връща на тия, дето са се осмелили да го номинират!

На фона на всичко това утре съм за Мартин, не вярвах, че ще го кажа. Той поне се раздава в битките и е борбен.

И въпреки черната точка, която писах на Момчил за "мачкането на нещастници", докато Мастагара се пребиваше, продължавам да го смятам за най-достойния за победител. Надявам се, че не са му приготвили някоя голяма гавра.

# 1 718
А сега  гледах промото.Има халки, и двамата падат като зрели круши!
Нищо чудно утре Мимето "да свети маслото" и да вземе главата на Ламята.А той после да обяснява, че е паднал достойно от ...шампион!

# 1 719
  • София
Мен ме дразни пак това намилане, че жените трябва да се пазят и на битки да ходят мъже. Ми Оряшкова не е ходила на елиминация. Време и е и на нея.
Още повече, че тази игра тя ги закопа!

И не само тази игра. Оряшковица е един брашнян чувал, който мъкнат от сумати време. Че и нагла на всичкото отгоре. Момчил не заслужавал финал. Леле, тук бих се разпсувала като Виолета. Ама го номинира, щото бил най-силен! Когнитивен дисонанс! Сега кой ще вземе Мимето за съюзник? Дали ще си плюе на суратя и ще избере тозикойтопослъгва? И дали той би играл за нея? Подозирам, че ще отиде да се троши, този "измамник" и "лицемер". Пфу

Браво на Мишката, добре им го рекна!

# 1 720
  • España
Предлагам “да си стиснем ръцете” ! Ако Момчил е лъв ( сит; гладен…няма значение) , то Рълев е гепард ( бърз; гъвкав и неуморим !

# 1 721
Е айде сега, Мария не ходила да се мазни и да се уговаря с някого, ама колко ѝ беше удобно в орбитата на Мартин. Дори и негласно все се опитваше да се прикачи някъде. А този телетъбис Дени откъде я измисли тази коалиция, че и себе си сложи в нея. Много ме изкефи реакцията ѝ като ѝ казаха, че не, тя не е там Joy

# 1 722
  • София
Сега разбрах защо Оряшкова е толкова близка с Мудеви… Едно и също мислене, че всички да им длъжни.

Тук имам друго мнение, но няма да го напиша, защото ще ме баннат.
Оряшкова е една нещастна жена и това, че е приютила два паразита да й смучат кръвчицата,  няма да я направи по-щастлива в живота. Оряшкова, отърви се от президетското семейство, иди на козметик и психолог, разкарай кахърния поглед и се срещай с хора. Не да си едновременно бодигард и бавачка на бавно развиващите се. Аман!

# 1 723
  • софия
Предлагам “да си стиснем ръцете” ! Ако Момчил е лъв ( сит; гладен…няма значение) , то Рълев е гепард ( бърз; гъвкав и неуморим !
Участвам Hands HandHands Hand С две ръце и една "мъжка дума" - съгласна съм Grinning

А този телетъбис Дени откъде я измисли тази коалиция, че и себе си сложи в нея. Много ме изкефи реакцията ѝ като ѝ казаха, че не, тя не е там Joy
JoyJoyJoy  И съвсем искрено се изненада, най - накрая естествена реакция от Дени. Grinning Аз чак и се изкефих на тази патица шантава....Kissing Heart

Мишо и него харесах днес. Най- накрая. Grinning

# 1 724
Днес от новините за размириците в София... докато прибираха някакъв ранен фен, един от полицаите се обърна. И нещо ми е познат:
Скрит текст:

Той е на всеки протест и сблъсък, където се "изисква" биене, политически, футболни, пазене на Моча. Червената агитка по едно време изкарваха транспаранти против него на мачовете си. Мъжът ми беше ходил на един от мирните и си бяха говорили за ИВ.

И кой е този?

Общи условия

Активация на акаунт