Аз от доста време се чудя на семейно-приятелската идилия на Мудеви с Оряшкова. От десет години - те Мудеви на колко са, по на 22-25? Оряшкова 34 ли беше? Че той Мудев е бил хлапе, а тя голяма кака, какви приятели, какви пет лева?
,от година на година все по-зле ... Догодина пак ще им се ядосваме

Убеден съм, че не хитрува умишлено на днешната игра. Очевидно беше подхлъзната от шмекера на сезона и видно си взе бележка и се разкая за постъпката си. Обаче тотално няма чувство за социална игра това момиче. Някак много нелепо и неестествено ѝ се получават нещата, след като лъсна без личния си щит Мартин. Ама доколкото разбрах, преди Игрите е била подготвяна от Туджарката, който за мен е един от най-нелепите социални играчи за всички времена и най-вероятно просто е напълнил главата на момичето с неговите си шантави идеи за "социална игра" (Туджарка, знам, че четеш тук, не е с лоши чувства, бате
).

Това двойно минаване от най-добрите всяка година носи позитиви в подобни ситуации. Дори и изморен, Рълев ще го мине по-бързо втория път, отколкото някой, който тепърва ще се напасва по трасето. За точността, видяхме колко им повлия. Препоръчани теми