💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 455
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 755
Ми те го смляха. Лъвът притиснат в ъгъла става звяр, дори преди това да е бил мило коте.

Сори, за никой не ми е жал вече, дори за Благо, когото харесвам. Точно той подхвана тая песен с лъжещия Момчил.

# 1 756
Soney, аз ще запомня Ралица с това, че е хубава, а не с успешното ѝ изиграване на една от героините ѝ Grinning

# 1 757
Моля някой да ми каже-по време на играта, когато Момчил е казал на Дени да упражни фризбито-тайно ли го каза? Нея докато е упражнявала хвърляне някой спря ли я с думите, че не е позволено?

Анкетата сама говори за това, което се случва.
Оряшкова си подля вода с думите-малко послъгва. Ако не се беше подвела по този наклон, почти съм сигурна, че Момчил нямаше да стреля по нея и като нищо щеше да се самономинира. Играта е на етап, където първо няма какво да се сърдят на коалиции (все едно Оряшкова не беше в такава с Мартин), второ доводи от типа-той трябва да пази племето са смешни-племена вече почти няма, на крачка са от събиране и вече всеки играе за себе си. До кога да го пази Момчил това племе? Докато останат Вики и Оряшкова ли?
Дени прекали, да намесва Дунев и Момчил в коалиции. Не са имали такава, може да са си говорили и коментирали някакви неща, но общи приказки , не конкретни коалиционни схеми. Мишо тук добре се намеси, най-накрая.
И другото сте написали-в някои игри повторението на трасето носи позитив, защото си минал и си усетил как се минава, това ти дава преднина. Вчерашната беше такъв тип игра и обстоятелствата бяха на страната на старейшините, въпреки, че се водеха застрашени като малобройни. Мне, точно това им помогна в случая.

ПП. Надъхването е надъхване именно, за да е надъхване Simple Smile
Аз съм родител на спортисти, над 10 години слушам надъхване от трибуната, викам с пълно гърло да подкрепям отбора и децата си. Тези, които се възмущават точно от надъхването явно само от малкия екран са имали допир до състезания и спортисти, много па ви нежни душите бе Simple Smile)))) Нищо грозно няма в надъхването. По-грозно е, когато няма фейрплей. Такива са битките с цяла обиколка преднина. Такова е и подривнането на устоите точно преди битка. Не може да един състезател точно преди старт да му кажеш-ти си пълен лузър пред всички, и после да го пуснеш да се бие и да печели.

Убедена съм, че Момчил е достатъчно умен и не чете простотии в интернетя, но ако случайно попадне по неведоми пътища тук и види това-дерзай, момче! Не е в твоя телевизор грешката. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 07:30 от фаастък

# 1 758
  • София
Момчил няма как да вижда кой е паднал и в какъв момент да контролира притока на адреналин. За мен са тъпи тези надъхвания по принцип - давай, мачкай, можеш, айде, машино, но съм далеч от спорта. Опитаха се да го очернят, но не могат. Сравнението с редене на пъзел беше неуместно.

# 1 759
Интересно ми е как психолози биха обяснили реакцията на публиката тук на противоречивия образ на Момчил. Ясно шмекерува поне 4 пъти- при въртенето с крак, при прикрепянето с ръка на дръжката на въжето при двобоя с Вики, при яденето на храна от стопанството ("казах ви да не ядете, ама вие..."), при разкриването на "коалицията" снощи от Дени. За мен поведението му е грубо и просташко. Нахъсвал ги бил, а Рълев мислел за себе си. Момчил е "на всяка цена". Самоконтролът, който се опитва да си наложи го прави да изглежда като надут балон да удържи тъмната сила в себе си. И това "мачкай"- ами грубо и недодялано.

# 1 760
Интересно ми е как психолози биха обяснили реакцията на публиката тук на противоречивия образ на Момчил. Ясно шмекерува поне 4 пъти- при въртенето с крак - това не е шмекеруване и други го правеха, не е имало правило да не си помагат с крак, не се е крил и не го е правил тайно, никой не го е спрял,ч е така не може
 при прикрепянето с ръка на дръжката на въжето при двобоя с Вики - тук да, и тук му бе отправена забележка. Ако е трябвало да го санкционират-да са го направили. Предупредиха го тогава, не е шмекерувал, всичко беше видно за всички,
при яденето на храна от стопанството ("казах ви да не ядете, ама вие...") - това не е шмекеруване, цялото племе е яло. На същия принцип можем да предложим Оряшкова за номинация, защото Момчил и е казвал-дай да не ядем, ама тя си е яла, нали? понесоха си колективно наказанието, това не е лично и подмолно шмекеруване само то Момчил
, при разкриването на "коалицията" снощи от Дени.  - коалиция няма. Дени нещо се опитва да шмекерува, не Мочмил, като го замеси в такава коалиция. Мочмил и Дунев нямаха нищо общо с това и дори Мишо се намеси и я опроверга, че това си е било някаква уговорка между тях двамата само.

За мен поведението му е грубо и просташко. Нахъсвал ги бил, а Рълев мислел за себе си. Момчил е "на всяка цена". Самоконтролът, който се опитва да си наложи го прави да изглежда като надут балон да удържи тъмната сила в себе си. И това "мачкай"- ами грубо и недодялано.

От 4 опита да се измъкне някакво шмекеруване, само 1 такова виждам аз, когато си помагаше с другата ръка, и за това му беше отправена забележка. За всичко останало-не, и е практикувано многократно и от другите.

Относно яденето от стопанството-всички са яли. В предходхи сезони-също. Не е имало проблем. Вади се като проблем само тогава, когато им трябва. Всяко племе, минало през стопанството е яло.

# 1 761
Кинг Джордж ги направи луууууди! От ден първи е най - гоненият играч.  Всички са срещу него, но дойде ли време за съвет ги обръща с вътрешностите навън! Ама той и той си е българче, де! Който не го е гледал - последния сезон на Ол Старс...  пфуууу.
О, искам да го гледам! Има ли ги някъде епизодите?

# 1 762
Мима:
Когато се замисля си казвам - спри!

Леля Вили намила как Марто го било страх, а също и Благо. Аз не видях нито единия чак толкова да го е страх нито другия.

Оряшкова, много достойният човек, тотал щета, обаче мъже да ходели срещу Мартин. Колко било лошо като си нямала грошове. Ма то Миме, грошове не се дават да се подхилкваш със силните, да пропускаш битки и да се планцикаш отзад на лодката докато другите хвърлят всички сили.

Ралица:
-Той те НАКАРА да тренираш!
Фродо, ай молим ти се - нищо не я е НАКАРАЛ!
А Денка в типичния си стил да бяга от потъващия кораб, веднага усети, че трябва да се изпусне че "решила да го послуша".

Мима:
-Момчи послъгва по малко.
А колко му се радва преди това, по корема го пипа, па главите си чукаха, па суперлативи му пуска..  Язък язък. Както каза някой преди много дни - изявени спортисти въобще не бива да влизат в това шоу. Нека си мислим, че са хубави хора, защо да ни развалят илюзията!
Не била прекрачила принципите си - не говорила с никого да не гласуват за нея. Сега, Миме, първо то не е имало кога. Все беше на завет. А ти колко хора изпрати на елиминация, а?  Второ, когато най-сетне се стигна до този момент,  и да беше говорила нямаше да има никаква файда. Така че тия приказки за принципите, въобще не хващат дикиш.

# 1 763
Не мисля, че продукцията е омаскарила или сготвила Момчил. Той сам си го направи.

И наистина се чудя как му дойде тази нагла идея да праща Дени да тренира с фрисбито, че след това и се оправдава, че било като загрявка на резервен играч на футбол. И това, когато техният отбор е с двама играча повече и всички други играчи от другия отбор в този момент са заети в играта. Ралица добре го постави на място на съвета.

Димо??? Нали ви плащаха само за да водите предаването. Да не пишете и тук на хонорар?

# 1 764
Вики само как наклепоти другарчето пред класната. Сигурно се е надявала да накажат Момчил, така както наказаха тета и тя да отърве номинацията. Забрави да спомене, че Димо ѝ каза, че и тя може да си смени ръцете, когато поиска.

Според мен това и беше целта.
Да накажат Момчил и тя да отърве номинацията.

# 1 765
Много пошъл опит ( неуспешен) от страна на продукцията да срине един положителен пример, какъвто е Момчил!
Много малко хора се вързаха на долните им и нечестни манипулации. Останалите зрители, които имат нещо в главата си, не им трябва двойно предъвкана манипулация, защото сами могат да си изградят мнение за даден участник от това, което той показва в игрите.
И нищо лично към когото и да било от тук списващите мъже, но завистта не е добър съветник 😀

# 1 766
Не е за слаби сърца. Страховито падане на Мастагарков, слагам го скрито.

Скрит текст:

# 1 767
Аз пак моля, понеже точно в този момент не гледах - когато Момчил е НАКАРАЛ Simple Smile) Денка да тренира с фризбито тихо на уше ли я подкукуроса? Някой видя ли Дени, че тренира? Димо? Друг? Някой отправи ли забележка, че не е разрешено, да прекрати? Така, както Димо предупреди Момчи да не се държи с две ръце? И така, както предупреди Жорката да си вдигне веригата от пясъка (не помня той ли беше, на игра с веригите около врата).

# 1 768
Еквивалент било да потренираш с фризби и да разглеждаш пъзела?! Сериозно? Съчиниха върховна простотия щото няма друго какво.
Само да вметна, че пъзелистите винаги гледаха частите и картинките на отбора, който вече редеше, докато дойдат техните. Даже на Амазонките в началото Гладиаторитев направо им показаха наредения си пъзел с призив, "Вики, виж!", преди да запонат да редят. Някой? Нещо?
@Balaban, ако постовете ти не бяха супер грамотно написани, щях да заподозра, че си Мудев Simple Smile Пък може и да си. То на Президента обикновено някой друг му пише речите Simple Smile

# 1 769
Ами отново играят без никакви предпазни средства. Миналата година варелите бяха паднали на главата на един участник.
А след като видях заринатия с боклуци плаж -  зарязани десетки празни кутии от боя и какво ли още не, за мен продукцията стигна ново дъно.

Общи условия

Активация на акаунт