💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 495
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 815
Мда, да допълня и за пеменницата – чудех се откъде идва самочувствието ѝ – отваря се на Дунев (да той прекали с патриархалните си очаквания, но тя като спортист би трябвало да благоговее пред него), подценява Момчи (тук определено има остра умствена недостатъчност от нейна страна) и очаква мъжете да са кавалери. Доста мутренско поведение. Да повторя и това, което писах за Оряшкова – какво направи ти за онеправданите съотборници, че да очакваш закрила?

# 1 816
  • София
Иска ми се да вляза в Игри на волята, само за да мога да затапвам продукцията в лицето на Ралица на всеки съвет. Изключително, безумно и адски антипатичен образ за мен. Е, вярно, сигурно ще ме гледате до втори съвет, макс, но ще си струва!!!
Няма да те вземат, Там случайни хора не вземат. Трабва да имаш поне чичо Владика.
А ако все пак се случи чудото и влезеш, по-рано в темата се каза една кодова дума: Казваш на арената, че ще раздадеш на 108% и така ще се знае че си наш човек GrinningGrinningGrinning

# 1 817
  • София
Отвратителен, отвратителен епизод. Хем бях чела страницата и пак се потресох. Горкичкото ми лъвче, това беше подъл удар под кръста. Успяха да го разклатят преди играта, че и на съвета после. Злобари!
Браво на Мишката, пресече опитите на статистите ОТНОВО да пращат Момчил да се доказва. Как резна корделката също много ми хареса. Оряшковица - разочарованието на сезона. Тая да не е тайно влюбена в Момчил, все гледаше да го пипне и погали, а сега очаква той да я спасява, ужас. Браво, сумистке,  сама си подпечата билета, когато "добродушно" каза, че Момчи послъгвал. Joy  видяхме го, чак се сепна като чу това от Оряшковица, не беше очаквал от нея. И правилно 2 гласа по предназначение, стига толкова благотворителност. Лъвчето за първи път дава вота си с ясното съзнание, че праща човека на елиминация. До сега винаги е пускал празни гласове, и това го накараха да направи. Иначе Мимето не ги провали само на вчерашната игра, тя е ненужен товар, който ги дърпа към дъното. Обиди се, че не я виждали в осмицата чак, баси нереалната самооценка! Спирам, че пак се ядосах. Ще гледам докато играе Момчил. После - да се оправят. Пфу!

# 1 818
Иска ми се да вляза в Игри на волята, само за да мога да затапвам продукцията в лицето на Ралица на всеки съвет. Изключително, безумно и адски антипатичен образ за мен. Е, вярно, сигурно ще ме гледате до втори съвет, макс, но ще си струва!!!

Нямаше да те излъчат, вероятно щяха да споменат, че си напуснала по здравословни причини Simple Smile

# 1 819
  • Другата България
За да създадеш образ на измамник, той трябва да е в контекста на честна игра. Трябва да е противопоставен на чистото, правилно и честното.

Мартин е нечестно в играта, Виолета и Дунев са в играта с много уговорки за това колко е морално оставането им, макар и по правилата, Денислава и Виолета си подсказваха на терена, Мастагарков си призна, че вижда на една игра, Оряшкова си е влязла с коалиция, Мишо разби носа на Рълев...Самата продукция в едни и съши ситуации прилага двоен аршин. Също така битката с Виктория, където Момчил си помагаше с ръце неправомерно той дори не я спечели, няма как да му отнемат победа, която не съществува.
Ето и с това съм напълно съгласна, много пъти сме го писали и говорили.
И се чудя как въпреки него има хора, които се връзват на евтините продуцентски номера. То нищо честно няма в този сериал, до Момчил опряхме....

# 1 820
Няма да те вземат, Там случайни хора не вземат. Трабва да имаш поне чичо Владика.
А ако все пак се случи чудото и влезеш, по-рано в темата се каза една кодова дума: Казваш на арената, че ще раздадеш на 108% и така ще се знае че си наш човек GrinningGrinningGrinning
Е, то някой ако ме вкара като "свой човек" със сигурност ще има определени изисквания в каква роля влизам, какво мога да правя и какво не. Иначе, може и да имам някой "вуйчо" тук-там, ама, за съжаление, от всички мускули, само езикът ми е във форма Simple Smile

# 1 821
Първата шмекерия бе подмяната по възраст в предварително подготвяните отбори. Втората шмекерия бе внасянето на играчи тип зяпачи. Третата шмекерия е да отпаднеш ей така, на принципа пращат те някъде и там някъде други казват оставаш ли си тръгваш. И т.н. и т.н. Влизането по средата на играта "по заместване" също не ми се вписва.

Ох, и аз иначе гледам игри, на които тече гласът на Димо, а той е на заден фон някъде в далечината и рее поглед към хоризонта. Ралица, за да я мразим толкова, добре си играе ролята, за която и плащат.

# 1 822
  • София
Е, то някой ако ме вкара като "свой човек" със сигурност ще има определени изисквания в каква роля влизам, какво мога да правя и какво не. Иначе, може и да имам някой "вуйчо" тук-там, ама, за съжаление, от всички мускули, само езикът ми е във форма Simple Smile
Тя и Мани 1 можеше да си вдига само миглите, ама пак я взеха, така че това не е толкова важен критерий JoyJoyJoy

# 1 823
  • София
Аз видях въпросния лист от сценарий и вече може да го изкоментирам,нали? Simple Smile
Значи там има въпроси към Мартин,Виолета и отново Благо...
Той е изрязан всячески при монтажа,хъм.
И другото,което не ни е излъчено е : Как смятате,трябва ли да отнемем титлата на Момчил за рекордьор на сезона?
Щеше да ми е интересно да чуя отговорите Simple Smile

# 1 824
Тя и Мани 1 можеше да си вдига само миглите, ама пак я взеха, така че това не е толкова важен критерий JoyJoyJoy
Навиваш ли ме? Wink

# 1 825
То и за самите участници вече в пети сезон трябва да е ясно, че участват в един сериал с образите, които продукцията им е избрала. Все пак и повечето зрители се научиха и прозират манипулациите лесно. Играчите, които се нагаждат към правилата(странно понятие за тази игра) запазват шансове за победа, ако имат и физически данни, но и неизбежно опротивяват на зрителите. Другите, които са по-бунтарски настроени, не искат да влизат в изкуствен образ и не са безропотно съгласни на всякакви манипулации на монтажа и играта, биват наказани и изхвърлени по един или друг начин. Мисля, че така предаването е обречено да има винаги победител, който не е любимецът на публиката. Донякъде Андрей наистина беше най-харесваният от тримата финалисти и най-достойният, но и в този сезон за мен титлата любим играч отиде при Морунов. Просто там той отпадна твърде рано и не се помни така ярко както Юлиян, Ваня и Фифо, а сега предполагаме и Момчил.

# 1 826
Не е за слаби сърца. Страховито падане на Мастагарков, слагам го скрито.

Скрит текст:
 Точно на този момент направо извиках , не знам как човек не се контузва при това падане.

Никой не може да ме убеди,че за да нахъсваш и подкрепяш някой в игра е необходимо да обиждаш отсрешния, тая агресия не е нормална . Племенника е баскетболист на 14 години, сестра ми ходи на мачове и е изумена колко агресивни агитки на родители има, особено от по-малките градове. И това се предава на децата , не е ОК

# 1 827
Мине се не мине някой напише тук "темата замирала ,няма да гледам повече това тъпо предаване" и още незнам си какви писания. Темата изобщо не замира ,който иска и има време  се включва някой дори с цели "чаршафи" , гледането на ИВ също не е задължително  до края му. Върлите фенове на предаването ще ме разберат .

# 1 828
Не е за слаби сърца. Страховито падане на Мастагарков, слагам го скрито.

Скрит текст:
 Точно на този момент направо извиках , не знам как човек не се контузва при това падане.

Никой не може да ме убеди,че за да нахъсваш и подкрепяш някой в игра е необходимо да обиждаш отсрешния, тая агресия не е нормална . Племенника е баскетболист на 14 години, сестра ми ходи на мачове и е изумена колко агресивни агитки на родители има, особено от по-малките градове. И това се предава на децата , не е ОК

Кой е обиждал?

# 1 829
  • София
Кой съм аз да навивам някой когото не познавам? Всеки сам си преценява за себе си. Но винаги съм казвал, че не си струва въобще човек да се подлага на цялата тази помия. Участие в ИВ не бих пожелал и на най-големия си враг.
П.С. За мен беше важно да "отвия" мойта, че по едно едно време съвсем сериозно се беше зарибила. Е слава богу всичко се размина и сега на спокойствие си гледаме стари сезони на оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт