💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 480
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 220
Ралица:
Мартине, изоставаше през цялото време!
Аз: О свещена простота! Тъкмо обратното! Не изоставаше през цялото време, а настигаше все повече.
Човек ако чуе "Добро утро" от Ралица, може да отива да гледа залеза.

Мимата трябваше да е отпаднала много отдавна. Преди Цвети. Преди Мудеви!  Преди Васко! Преди Радо!  Преди Крум!  Преди Ива!  Преди Цецо!
Лично мнение. Вярвам, че мнозина от вас няма да са съгласни.

Ама била добър човек. Хубаво, жива и здрава да е. Но това шоу се печели с качества - физически, интелектуални и социални.
Е да признавам има и още едно нещо освен качествата - продукцията да не те вземе на мерник.

# 2 221
  • София
Според мен Мартин както и Мария имаха предостатъчно време да разгледат буквите, с които разполагат в процеса на играта.
Наредените букви пък в анграмата бяха дотатъчни да се сети човек какво пише.

# 2 222
Имайте предвид,  че Мартин може да е видял някак си масата с буквите още докато е тичкал по терен и през цялото време да е мъдрил.  Топ момент на седмицата ми е как Оряшкова стои и гледа в хоризонта и му се моли Simple Smile  🤔
Значи е мамил Simple Smile
Нали и Денислава искаше да се упражнява !!

# 2 223
Вече виждам хвалебствието на финала- Рълев, ти победи шампиона по победи Момчил, защото си достоен, честен, ала бала, Виолета и Дени пляскат отстрани... и да подчертая, че аз до скоро щях да съм много доволна да спечели Рълев, въпреки че фаворит ми е Момчил. Но начинът, по който стъпкаха момчето, ще направи победата на Рълев аналогична на Алекса. Ей това най ме дразни! Защото Ръл си се добута сам, би заслужил да спечели, ама тази победа в моите очи вече ще има мнооого негативен нюанс...
А за на Момчи грошовете- аз мисля, че той никога не би ги ползвал за личен имунитет, ей така от чест, по-скоро нещо за гласове, при това не да спаси себе си, не да натопи някого целенасочено, а с някаква друга цел- да спаси Дунев например... така че всичката тази схема с вземане на грошовете ви е излишна, Продукцийо! Щото Момчи не е Алекса, жалко, че не го разбрахте.
Само се опасявам, че Момчил след тази история няма да иска ол старс, пък аз непременно го искам пак на екран с Фифо, Гого, Жорката,  Андрей и дано Цецо (макар че се съмнявам да го викнат)

# 2 224
  • София
Кога се очаква да е сливането на племената?

И аз питах вече два пъти, ама още не знам.
Мислех, че ще е другата седмица - нещо ми се върти в главата, че някой спеше на дивана в резиденцията след обединението, защото нямаше достатъчно легла, тоест били са 9. А и Катя от С2 я похвалиха в Надкаста, че е влязла в топ 9. Но как беше миналата година, не помня.
Като гледам, явно ще има още една седмица.

# 2 225
  • SF
Чак ми е невероятно, че на изпращането на Мария се разплаках. Добре, че и Димо пророни сълзи, защото ако беше само Ралица, щях да си кажа: тя - хормони, ами аз???
Мило ми  стана на финала.
А знаете, че хич не харесвах Мария Оряшкова. И това не е точно казано - не я забелязвах въобще, освен когато бавеше племето си по трасетата. Известно време бях за синия отбор и дойдеше ли ред на Оряшкова да минава по трасето, знаех, че това е шанс за Гладиаторите, които не харесвах.
Накрая ми стана тъпо за нея.

Мария нямаше как да се справи с анаграмата преди Мартин. Добре че го имаше този елемент, за да дадат шанс и на Мартин. Такива огромни предимства лишават битките от интриги.
Сентенцията е елементарна. Повечето тъпунгери са си я татуирали по бедрата. Нещо като "Само бог може да ме съди".

# 2 226
Аз пък се надявам ИСТИНСКИ стойностните момчета Фифо, Гого, Момчил да откажат Ол Старс. Гледаемостта да е 0 и да им отнемат лиценза най-накрая!
П.п. Гого има невероятни сторита в Инстаграм за тренировки , лечебно гладуване, лайф стайл като цяло, направо е учебник за здраве!

# 2 227
Мария добрата жена влезе с "тайна" коалиция още отначало, наплю тоя оня, скатава, а сега за благодарност и лекичко очерни човека, който й се възхищава и й помага...какво добра жена ...
Момчил, изписаха ти вежди, и не само! Не съжалявам за нищо! Смачкай ги Kissing Heart

# 2 228
Не мога да повярвам какви дискусии се водят за “измамата” на Мартин. Реално всички са го чули какво казва, а не са видели какво прави - на синхрона се хвалеше, но реално си имаше някакво лутане с думичката.
Често решавам подобен тип игри с думи и отлично знам, че на моменти от една буквичка щракваш какво е изписано, на други се луташ дълго, колкото и да са лесни.

А и не е като Мартин да не е един от най-интелигентните участници.

# 2 229
А не може ли Момчи да откаже да залага?

# 2 230
  • SF
Естествено, че е така. Елементарни фразички, които се употребяват всеки ден. Нямам случай, някой да ми споделя за нещо тежко, през което преминава и да не си кажем, че това, което не ни убива...
Или Кръвта вода не става, или Дойдох, видях, победих...
Да не им задават да разгадаят формулата на газираната вода!!! Даже ми е странно, че не се сещат, но си го обяснявам с адреналина.
Оряшкова знаеше, че това й е слабо място, а Мартин знаеше, че с анаграмата ще обърне играта, стига да се добере до нея.

Учудващо Мария мина перфектно през клатещата се скара с по-тромавите си и по-късите си крайници. Почти не лъсна премиството на Мартин на този елемент, а аз очаквах, че там тя ще е по-спъната и напрегната, а той само ще разтваря краци  от дупка в дупка и точно там ще я изпревари.
Също не очаквах, че на монджакото няма да има никакъв усет как да го мята. На него все едно му дадоха кубче, с което да цели по плочките. Изобщо не се възползва от размаха на монджакото.

Абе всеки си има трески за дялане.

По принцип не го искам него обратно в играта. А Оряшкова пък не е интересна, за да е вътре. С много любов се разделиха, но Оряшкова се беше отрекла от Сатаната. Нищо, че за нея беше чест....

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:17 от Esmee

# 2 231
  • Sofia
А не може ли Момчи да откаже да залага?
Съмнявам се! А и веднага ще го обвинят, че е страхливец, не само лъжец и измамник. Веднъж влезеш ли им в полезрението, измъкване няма!

# 2 232
  • SF
Аз пък се надявам ИСТИНСКИ стойностните момчета Фифо, Гого, Момчил да откажат Ол Старс. Гледаемостта да е 0 и да им отнемат лиценза най-накрая!
П.п. Гого има невероятни сторита в Инстаграм за тренировки , лечебно гладуване, лайф стайл като цяло, направо е учебник за здраве!

Е, защо такава злоба сега? Ще залезе предаването от самосебе си и същата тази продукция ще направи ново. Ще купи друго предаване и така, докато има телевизия, предаванията ще се сменят. Преди време ги плюеха, че не знаят как се прави Биг Брадър. Ми, нА ти сега Игри на Волята. Вероятно работят и по други проекти.
Ако си излъчват предаването по Нова в 20:00 (21:00 за летния сезон), чакай ти да има гледаемост 0.
Стойностните играчи Фифо, Гого и т.н., затова живеят. Ако откажат, ще е по много уважителни причини, които не могат да пренебрегнат - работа договор, семейство, сватби, деца, ангажимент в чужбина. За тях това е популярност.
Сега моя приятелка ходи на фитнес с инструктор, като инструкторът е точно от Игри на волята. Много е доволна, че е успяла да се вреди точно при него. Ако го поканят да влезе в игри на волята, ще влезе със засилка.

# 2 233
Защо пък злоба?
Просто българските продуценти опорочиха колумбийския вариант и е време да им го отнемат.
Съмнява ме в оригинала да има такова мачкане на играчите, купуване на място (Мартин) и всички циркове, които излъчват.

# 2 234
  • SF
И аз се надявам.

Мартин има потенциал да бие малко от участниците. Повечето вече не са в Игрите. За какво му е да плаща за място, като само ще се набута или с опити да се коалира, ще докара някой по-успешен от него до финал? Той изобщо няма такова мислене. На финал, без поддръжници няма да успее. Значи, ще се пазят с някого, примерно ще си избере това да е Рълев, Момчил, и накрая да го думнат на финала и да завърши пети.

Не ги мисли колумбийците. Създали са продукт - продават си го. Нямат никаква сметка, да отнемат лицензи.

Общи условия

Активация на акаунт