💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 383
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 430
Браво на Момчил за жеста към Димо, когато последния едва ли не със задоволство за кой ли път каза, че ще му вземат грошовете! Вече и без думи Момчил се подиграва на продукцията 😂

# 2 431
  • Stockholm
И така- аз мислех, че съм чула всичко вече от тез' Игри, ма те верно ми тестват волята - да издържа да ги догледам до края на сезона! Това с Момчил беше брутално! Брутално, хора! Аз гледам със закъснение... и не, не твърдя, че не е сгафил,  ние всички видяхме как сменя ръцете или там се бута с крак. Но аз за секунда няма да повярвам, че го е правил, за да измами и прецака другите и видиш ли?!? Да избута някак си до финал. Леле! Ми като не искат да го правят победител- да не го! То отдавна стана ясно кого гласят. Нужно ли е да накърняват така личността, наистина, не неморално,  ами подсъдимо е това за клевета. Особено пък с фризбито- те го насолиха здраво и той след 20 мин пак същото хахахах втора група детската градина. Горе-долу за такъв капацитет ни има тази велика Продукция. Чак съм обидена малко за каква тъпа ме вземат Simple Smile Пък за утре просто нямам думи- ми като не щете някой да трупа грошове, наложете лимит! Ама той и да бие утре, ще намерят начин да му ги вземат, че иначе току виж стигнал до къдет' не трябва, този метОд си е лична и неприкосновена привилегия единствено и само на Алекса! Да си купува пътя към финала с грошове...нали...
А аз съм някаква луда, защото още повече му се кефя на Момчи, чак секси ми стана - как в състезанията се вселява в него демонът на спортната злоба 😄 като Джекил и Хайд Simple Smile още по-привлекателен ми е хахаха ми тъй де, да мяука като Мастагара или да лае като Мартинката ли? Аз също обитавам спортна фамилия и ще ви кажа, че скандиранията са си част от играта.
Но виждам аз познатата ни сюжетна линия... водещият по брой победи НЕ става победител... Фифо беше женомразец, Момчил е измамник, да, да... не може ли да не бият, но да си запазят поне малко имиджа, а?
Тука слагам сърце, думите са излишни:blue_heart:

# 2 432
  • Другата България
Браво на Момчил за жеста към Димо, когато последния едва ли не със задоволство за кой ли път кода, че ще му вземат грошовете! Вече и без думи Момчил се подиграва на продукцията 😂
Това беше много, много яко. Точно както усмивката в началото.
Тръпна в очакване през последната седмица какво ОЩЕ могат да му вземат.

# 2 433
Искрено се извинявам на всички почитатели на Момчил, но просто толкова много исках Стратимир да се сгромоляса, че явно уроките ми са пробили пространствено-времевия континуум и са хванали със задна дата Grinning

# 2 434
Ами като ги викат ден-два преди битката, няма как да са във форма. Затова и Валери им е отказал. А Морунов е отишъл след запой. 🤣🤣🤣

# 2 435
Браво на Момчил за жеста към Димо, когато последния едва ли не със задоволство за кой ли път кода, че ще му вземат грошовете! Вече и без думи Момчил се подиграва на продукцията 😂
Това беше много, много яко. Точно както усмивката в началото.
Тръпна в очакване през последната седмица какво ОЩЕ могат да му вземат.

Аз пък с нетърпение очаквам следващите реакции на Момчил към продукцията 😀

# 2 436
Ох, голямо пъшкане чак аз се изморих 😜😁. Приличат на пенсионери, сигурно се борят да влезат в Игри на волята Трета възраст. 😂😂

# 2 437
Ох силно се надявам това падане на Бисер да помогне на Стратимир...но се съмнявам 😒.

# 2 438
Ами като ги викат ден-два преди битката, няма как да са във форма. Затова и Валери им е отказал. А Морунов е отишъл след запой. 🤣🤣🤣
Ми по добре да отказват след като не са във форма, вместо да колабират по арената

# 2 439
Днес бозав и безинтересен епизод. Гледам с досада, само за да видя ще има ли обир или не.

# 2 440
За пари всичко правят. Много добре съзнават,че не са във форма. Ако не им е платено, няма да се излагат.

# 2 441
  • София
Момчиле, да беше си похарчил грошовете овреме, сега ще отидат зян..

# 2 442
  • София
Ами само Фифо и Андрей впечатлиха истински и бяха във форма.
Жоро също ама си личеше, че не е в онази форма от неговия сезон. Но спечели убедително и пак беше цар на плуването.
И Зорница ми хареса каква хала беше на трасето.

И това беше, което ще се запомни.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 21:02 от Diavolo

# 2 443
  • София
В Максимал нямаше плуване.
Тими винати е казвал, че плуването му е ахилесова пета (не само при него е така де).

А и той стана подкаст звезда с това 10 от 10 и редпил идеологията.
Не знам колко тренира ама изглежда пред колапс.
Каква звезда, стана за смях с глупостите си. Истинска жена не би погледнала мъж с такива разбирания. Всичките са големи само на думи.

Подкаст не е имало от над 5 месеца, така че ако това му е оправданието.

Самочувствието му е в повече, все говори как е бил най-добрият и в неговия сезон, а дори не е в (моя) топ 3 - Андрей, Морунов, Боби.

П. П. Не ти нападам мнението, знам, че той така се представя, с него не съм съгласна.

# 2 444
  • Другата България
С глас се смея, направиха ми вечерта, всички до един.
Тупарев, Димо, Момчи, Стратимир.....всичките.
Ей това е “Игри на волята“, смях, ама много смях, дори не знам кое ми е най-смешно - сценарият ли /ако все пак се изпълни/, Момчи ли и насмешката, с която реагира на манипулациите на продукцията, Димо ли с неговите реплики по сценарий, които нямат нищо общо с това, което се случва на екран, Стратимир ли, когото Мартин покерджията удари от земята с представяне в същата игра....наистина не знам. Ама много се забавлявах, не знам за вас, епизодът беше един от най-приятните за мен до момента, от началото на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт