💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 393
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 460
ЧРД, Момчи. Няма да черпиш, щото няма с какво.

# 2 461
  • Другата България
Подведох се.
Сценарият в действие.
Не знам защо изобщо дори можех да го предположа, че ще оставят Момчи с толкова кинти. Joy
Смешковци.

# 2 462
Е сега чак страховито представяне...нито стаховито беше, нито запомнящо. Колкото е посредствена политическата му кариера толкова ще е посредствена и играта му в новия сезон.

# 2 463
Абе на Момчил по нищо не му личи че е с контузия.Играе с пълна мощ Явно му е преминала
То и на Ръльо не му личи. Blush
Обезболяват ги.
Факт. Ама то и обезболяващи те действат до време. Ако е по сериозна контузия в един момент спират да действат. А при Момчил е от доста време. Е все пак по добре е да им в минало
Ох... взеха му ги, гадовете

# 2 464
Димо е прав като ветерани са. 😜😆

# 2 465
Държавата била зле заради Мартин. Това просто печели палмата на гениалните мнения. Мартин спечелил вчера със заговор, казали му анаграмата и так далее.Smiley Да, само удобно пропускаме факта, че съперницата му получи огромно предимство и имаше доста време да помисли над сентенцията и да я реши, преди той дори да е стигнал до този етап. Момчил пък бил репресиран. Еми, аз категорично подкрепям Мартин, надявам се да спечели сезона, а ако успее и да отстрани Момчил в някакъв етап ще е страхотно.  Гледа ми се сеир тука и развиване на теории за черни магии, уговорки и прочее.
Явно Тими слънчасал от някъде дращи Simple Smile  Мартин спечели с мудна игра , падане на халки, най-бавно преминаване на обръч. Като ти се гледа сеир  и нерваци по-добре зяпай Хелс Китчън , за теб е формата. На теб се връчва приза  "златен кочан" за гениалност. Черните магии ги остави за разтуха на родата Simple Smile
Ми не знам, попринцип са ми смешни теории на конспирацията, не че и аз не развивам такива, а и ми е забавно когато "златното момче" губи. Иначе ми е все тая кой ще спечели, събрали са рядко неприятни участници тоя сезон.

# 2 466
  • София
Пладнешки обир беше това...

# 2 467
Е сега чак страховито представяне...нито стаховито беше, нито запомнящо. Колкото е посредствена политическата му кариера толкова ще е посредствена и играта му в новия сезон.
Този Бисер известен ли е ?

# 2 468
Много жалки продукцията. Значи Момчил спечили битката и наградата е залагане в което ще му отнемат половината пари. Че да беше паднал. Бясна съм. ЖАЛКИ, ЖАЛКИ И ПАК ЖАЛКИ. Ще му вземат парите за нещо за което не е виновен. Ако това са им наградите стой гледай наказанията. А сетих се 100 гроша на Виолета. МЕГА НАКАЗАНИЕ.

# 2 469
  • София
Верно му взеха грошовете.
Баси безобразието.

Много слаб епизод.
Добре, че свършиха тези кастинг битки.
Хубава идея, но както винаги с тази продукция - лошо изпълнение.

# 2 470
Липсваха ми заяжданията на Мартин и Вили ,но в понеделник ще има наслада за окото Trollface

# 2 471
Вила пак ще се трепе в понеделник на хималайската стълба.

# 2 472
  • Другата България
Добре де, аз пак се почувствах замислена.
Каква битка за територия, няма ли да ги обединяват?
Дяволо, хелп! Кога ще свършва тая мъка?
Че и не е само моя....

# 2 473
  • При семейството си
Ето нещо, в което не го бива Момчил - в залаганията. Simple Smile
А защо, след злополучния си опит миналата седмица, не заложи на новака?

# 2 474
  • София
Не беше интересна битка и двамата бяха слаби. Не, че и Мартин вчера впечатли, но той идва от стопанство, изморен, контузен, с мазоли и покерджия. Като за неговия профил беше ок, докато Бисер и Стратимир влизат с профил машини. Очаквах по-добро представяне.

Общи условия

Активация на акаунт