💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 340
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 475
Представянето на Стратимир определено не оправда очакванията ни, но това в никакъв случай не означава, че не заслужава да бъде в all stars. Жалко, защото щеше да бъде интересно да го гледаме. Той определено не е от стандартните и сиви играчи. Обаче не може и да се подмине, че моментната му форма е потресаваща Smiley

А иначе, моят седмичен епизод вече е качен и който иска може да хвърли едно око, да изкаже мнение и най-вече - да се абонира, че гоня 1000 абонати за монетизация на канала Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=6jEjyxkk6gM&t=11s

# 2 476
Пощадиха Момчи все пак. Можеше да е -  Ако спечелиш залога оставаш, а ако загубиш - отиваш си в къщи. Едни кинти сега, айде моля ви се. То с пари всеки може...

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 22:52 от Баба Роса

# 2 477
  • Stockholm
Абе на Момчил по нищо не му личи че е с контузия.Играе с пълна мощ Явно му е преминала
То и на Ръльо не му личи. Blush
Обезболяват ги.
Или може би Момчи не е някакъв лигльо, който ще използва контузията си за получаване на съчувствие или оправдание. А, забравих, че е измамник, сигурно по време на някоя  измама се е контузил:rolling_eyes:

# 2 478
  • Варна
Ясно, сготвили са го.

# 2 479
  • София
Oх, душичка, домъчня ми за Момчи, как точно на РД му ги взеха! Продукцията дано измисли нещо по-гениално скоро, за да балансира.
Като гледам тази вечер Стратимир и този Бисер - какви машини са , а и как им взе силата тази битка, си представям вчера какво им е било на Мартин и Мария.

# 2 480
Хубавото на този епизод беше реакцията на Момчил! Браво!!!
Не можаха да го нахендрят с реакции, Пак ги победи!

# 2 481
Вече не се впечатлявам и ядосвам на супер евтиния сценарий, на мръсните номера на продукцията. Сигурно 90% от мъжете в екипа яко завиждат и на физическите данни на Момчил и на здравата му психика.
Сега много ми е интересно дали дават и всичките 100 000 лв или и от там си правят отбивки, я за потрошен инвентар, я за изядени 2 кг ябълки. Няма да се учудя, ако участниците си плащат и мизерните екипи 😂.
Тръскай Фродо, празния чувал! Все нещо ще успеете да спестите и да икономисате 😁

# 2 482
Е, момичета не се ядосвайте толкова много, бъдете над нещата( Продукцията), като Момчил. Той много добре знаеше какво го очаква, дори не се изненада. Искам като порасна да стана като Момчил 😂😁

# 2 483
Е сега чак страховито представяне...нито стаховито беше, нито запомнящо. Колкото е посредствена политическата му кариера толкова ще е посредствена и играта му в новия сезон.
Този Бисер известен ли е ?

Чак известен не. Познат в града си. Имаше напъни за народен редставител от ПП. Можеш да го мернеш по протести срещу ЛГБТ - пали знамена и тн. Защитник на традиционнити български ценности и родолюбец ( не съм сигурна че може да ти каже какви точно са тези ценности). Бута се във всякакви каузи.
Правеше проблеми и на ИГ по едно време заради замърсяване на плажове.

# 2 484
  • Другата България
Представянето на Стратимир определено не оправда очакванията ни, но това в никакъв случай не означава, че не заслужава да бъде в all stars. Жалко, защото щеше да бъде интересно да го гледаме. Той определено не е от стандартните и сиви играчи. Обаче не може и да се подмине, че моментната му форма е потресаваща Smiley

А иначе, моят седмичен епизод вече е качен и който иска може да хвърли едно око, да изкаже мнение и най-вече - да се абонира, че гоня 1000 абонати за монетизация на канала Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=6jEjyxkk6gM&t=11s

Готово. Абонирах се. Знаеш, че съм ти фен.

Физиономията на Димо, усмивката му, когато взе грошовете на Момчи - безценна.
Усмивката на Момчи - също. Вероятно тази Димова усмивка трябваше да означава - “хак да ти е, като си много отворен“, но аз съм сигурна, че отново е игра на монтажа и преди това е имало реплики и дуплики, които са изрязани.
Липсата на всякаква реакция на участници в мрежата за мен е показателна относно това какво мислят за разигралото се фиаско тази вечер. Тишината е оглушителна. Така е, договорите са железни, никой няма право на мнение, още повече когато то не е по свирката на продукцията.
Е, не е ли смешно? Joy

# 2 485
Е сега чак страховито представяне...нито стаховито беше, нито запомнящо. Колкото е посредствена политическата му кариера толкова ще е посредствена и играта му в новия сезон.
Този Бисер известен ли е ?

Чак известен не. Познат в града си. Имаше напъни за народен редставител от ПП. Можеш да го мернеш по протести срещу ЛГБТ - пали знамена и тн. Защитник на традиционнити български ценности и родолюбец ( не съм сигурна че може да ти каже какви точно са тези ценности). Бута се във всякакви каузи.
Правеше проблеми и на ИГ по едно време заради замърсяване на плажове.
Ясно, от младите и красивите е Joy

# 2 486
Абе на Момчил по нищо не му личи че е с контузия.Играе с пълна мощ Явно му е преминала
Колко да му е "преминала", като след ИВ е оперирал скъсан менискус....

# 2 487
  • София
Ето нещо, в което не го бива Момчил - в залаганията. Simple Smile
А защо, след злополучния си опит миналата седмица, не заложи на новака?

Тогава Стратимир щеше да бие ... с разлика. Satisfied

# 2 488
  • Другата България
Обезболяват го, той видимо накуцва, личи си особено когато ги дават отгоре, снимани отгоре, вървейки към “Палмс Бет Арена“, това гръмко название на треволяка, камънЯка и водораслите, както и зеленясалия “басейн“, на които си разиграват смехотворните битки.

# 2 489
А как толкова време е играл със скъсани менискус. Как не се е прецакала цялата става за толкова време и при такова натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт