💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 327
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Sofia
Мился, че щеше да е по- справедливо да му вземат половината грошове и да върнат Марто в племето 🤣

Тц! Най-справедливо щеше да е да му вземат всичките грошове и на момента да го изгонят, възможно най-позорно. Само така този долен измамник и изпечен лъжец ще си получи заслуженото. От плажа в Царево с белезници и полицейски ескорт, право в софийския затвор. Умишлени престъпления са все пак, а в този сезон всеки си заслужава заслуженото. На място на Момчил връщат Мудев,  Мудевица и Оряшкова, и без това Мудьо е бил първият им избор, та да не отива зян. Дават им да решават пъзел (за първи клас), който го реши получава 100 000. Завесата пада, гасИме лампите, Димо крещи КРАЙ, продукцията доволна и всичко в този сезон си идва на мястото! Шапки долу!

# 2 566
  • Paris
Мился, че щеше да е по- справедливо да му вземат половината грошове и да върнат Марто в племето 🤣

Тц! Най-справедливо щеше да е да му вземат всичките грошове и на момента да го изгонят, възможно най-позорно. Само така този долен измамник и изпечен лъжец ще си получи заслуженото. От плажа в Царево с белезници и полицейски ескорт, право в софийския затвор. Умишлени престъпления са все пак, а в този сезон всеки си заслужава заслуженото. На място на Момчил връщат Мудев,  Мудевица и Оряшкова, и без това Мудьо е бил първият им избор, та да не отива зян. Дават им да решават пъзел (за първи клас), който го реши получава 100 000. Завесата пада, гасИме лампите, Димо крещи КРАЙ, продукцията доволна и всичко в този сезон си идва на мястото! Шапки долу!

Това беше добро признавам 😀😀😀

# 2 567
Представянето на Стратимир определено не оправда очакванията ни, но това в никакъв случай не означава, че не заслужава да бъде в all stars. Жалко, защото щеше да бъде интересно да го гледаме. Той определено не е от стандартните и сиви играчи.
Туньо, искрено ти се чудя какво толкова интересно видя в представянето на Стратимир в сезона му - мрънкане против коалиции, когато беше в лоша позиция, самочувствие до небето и откровена игра подчинена на Паолина. Най-големият му плюс беше силата на арената, но очевидно и това го няма вече. (за редпил глупостите няма да започвам дори)
Та аз съм голям ПАС да го гледам отново, но като нищо пак може да решат да го вземат.

Иначе след представянето им днес - един голям РЕСПЕКТ към Оряшкова и особено Мартин - гладни, изморени и разбити от сезона до тук се справиха в пъти по-добре от Бисер и Стратимир на тази тегава битка!

ПП А за "наказанието" на Момчил - в следващото видео, че няма да ми стигнат символите тук да кажа истинското си мнение...

# 2 568
  • При семейството си
Не знам дали някой го е споделял до момента,но малкия Рълев срещу Крум и Гого на трасе,което е правено от Гого.

https://www.youtube.com/watch?v=XI1M4TGtlI0
https://www.youtube.com/watch?v=2D-QHipfYuM

Готини…всички. Жалко, че от малкия Рълев не успяхме да видим почти нищо, но той е прекалено малък, има време да се изяви.

# 2 569
Когато описваш на аверите си от ловната дружинка какъв звяр ти е изскочил пред цевта Laughing Sweat Smile

# 2 570
  • София
Outcast, току що ти изгледах последното видео. Много си политкоректен Simple Smile
Нищо де, сложи някоя емотка тук, щом във видеата трябва да се пази поведение Wink

# 2 571
Outcast, току що ти изгледах последното видео. Много си политкоректен Simple Smile
Нищо де, сложи някоя емотка тук, щом във видеата трябва да се пази поведение Wink
хаха АЗ? Политкоректен?
Това ми се случва за пръв път, обикновено хората ме обвиняват в обратното - че съм твърде остър и постоянно критичен към продукцията и играчите. Та ще го приема като комплимент Relieved
Аз няма защо да съм политкоректен, нямам интереси и никой няма да ме вика в All-Stars Wink
Единствено се опитвам да съм колкото мога обективен и да гледам от двете гледни точки, но не винаги успявам признавам.

# 2 572
Хора, не знам за вас, но на мен ми се иска да гушна майката на Момчил. Какво ли е преживяла горката жена, едното и дете се претрепа, другото го изкараха печен измамник и го ограбиха...

# 2 573
А нали Мартин трябваше да се чуе с близките си, какво стана с това? Уж не пропускам епизод, а това съм го пропуснала.

Това “сит лъв” от къде дойде?

# 2 574
  • При семейството си
Хора, не знам за вас, но на мен ми се иска да гушна майката на Момчил. Какво ли е преживяла горката жена, едното и дете се претрепа, другото го изкараха печен измамник и го ограбиха...
Стига, де, и двамата са живи, здрави, работещи, самостоятелни младежи, участвали в някакви Игри,
Ако майката, бащата, те двамата имат нужда от виртуални, реални прегръдки заради същите тези Игри, ами…

# 2 575
  • Sofia
Момчил сам си се нарече "сит лъв". Поне аз за първи път го чух, когато с Амазонките спечелиха стопанството, затова реших, че идва от зодията и че най-накрая е сит. Но продължи да го използва и в резиденцията. Simple Smile

# 2 576
  • Берлин
Изгледах. Умирам от смях. Хора, стига бе. И Димо се ухили като пираня...Имам чувството, че гледах нещо като Скрита камера или Най-смешните животни и хора на планетата.

# 2 577
  • софия
Наистина ли хич няма нищо в ИГ?
Не разбирам?
Гузни ли са другите участници? Thinking
Или пък може би са съгласни с продукцията? Thinking
Никаква комуникация помежду им?
Всички мълчат. Thinking
Нали са се събирали след снимките,  говорили са си. Толкова ли различно е сега с монтажите, дори и за тях? Изненадани ли са от епизодите или от реакциите на зрителите?
В началото имаще що годе по нещо, а колкото по- напредва сюжета, толкова по-тихо става....
Наистина не разбирам.  Какво става???

# 2 578
  • Някъде там...
По кампанията Продукцията срещу Момчил няма ни дума. Нито коментар, нито стори, мълчание. Игнор ли е, вид протест ли е, съгласни ли са, страх ли ги е, не знам. Харесва ми, че Момчил днес мълчи и с нищо не отрази гаврата. Ми, така трябва.
Иначе в СМ предимно коментари срещу продукцията има. И злобеещи срещу Момчил и как така му се падало. Отследвах ги навсякъде аз ИВ. Изнервиха ме яко!
Всеки сезон има моменти, в които ми избива чивията заради някоя несправедливост, но такова чудо не е било никога!

# 2 579
Здравейте, другарчета. След финала на всеки сезон, независимо колко о*ран е бил, винаги съм си казвала, че въпреки разочарованието ще гледам пак. Но това лято като прочетох какви латино теленовели са ни приготвили, нещо изгубих интерес и за пръв път не съм гледала нито част от предаването, нито пък съм чела така любимите ми теми тук. Надявам се сезонът да ви харесва, може би по-нататък ще прегледам на запис битките, но малко ме е яд, че продукцията с техните тъпни(като например повечето да се познават и да са вътре с връзки, нагласени игри, промяна на правилата в последния момент, двоен аршин и тн, и тн, и тн, и тн), насила ме лишиха от удоволствието да си бъбря с вас. Много съм се смяла с коментарите ви предните години и много съм се радвала на всички пикантни неща, които споделяте. Видях реклама преди малко и ми стана носталгично, та ще ме извинявате за лишения от смисъл коментар. Пожелавам ви победителят да си е заслужил победата!

Общи условия

Активация на акаунт