💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 310
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 550
A eто и анкетата за  качество на  епизод 68,   събота, 18-ти

Кликнете картинката.

# 2 551

Joy 05, не са загубили никакви верни фенове. Зрителите гледат ли - гледат.
Предаването е снимано лятото. Всякакви проучвания показват, че сезонът е интересен и ще бъде гледан, а всеки следващ епизод - очакван.
Аз в събота вечер не гледам битките, защото не ми е интересно две поредни вечери да гледам едно и също. А в съботната битка участват и някакви хора, които ще гледам догодина евентуално.
Еее аз не гледам и поне за още няколко знам. А и съдейки по постовете не съм сама. А можех категорично да причисля себе си в графата верни фенове доскоро. И не , причината не е ,че са ми повтарящи се битките в събота. А и никъде в поста си не съм уточнявала бройката на отказалите се.😁

# 2 552
Аз най-вече съм обидена от това, че подценяват интелигентността на нас зрителите. Фродо, миличък, един вагон книги  те дели от нас.

Ние не сме им таргет. Масовите зрители не са изчели вагони с книги.

Абе я Фродо да си направи публично сепуко!

# 2 553
  • Някъде там...
Между другото, наскоро видях Фифо до мола на Стамболийски. Разминахме се на тротоара. Мислех, че е по-висок.

Изчетох ви, видях че съм повторила част от вече казани неща. Hug Отивам да похуля малко пошлата продукция в ИГ.
Дяволче, пак си сложил Момчил в анкетата, май резултатът е предизвестен. Joy
Иначе за липсата на коментари сред играчите отбелязах и аз вчера. И за първи път от началото на сезона Момчил пусна в стори подкрепа и похвали от фенове. Или поне аз не съм виждала такива досега от него. Другите си пускат редовно.
Давай, Лъвче! Blue HeartAnimal Lion

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 23:56 от Жабче

# 2 554
  • София
Мисля, че щеше да е по- справедливо да му вземат половината грошове и да върнат Марто в племето 🤣

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:33 от ketito

# 2 555
  • софия
Току що изгледах.
Е, не познах. Грошовете отидоха в нищото...

Момчил -  " пределно ясно" вика Kissing Heart

Нищо друго не ставаше за гледане днес.

Сит Лъв HeartHeart

# 2 556
Похвала за Момчил за нормалната реакция, когато загуби грошовете Grinning

# 2 557
Не знам дали някой го е споделял до момента,но малкия Рълев срещу Крум и Гого на трасе,което е правено от Гого.

https://www.youtube.com/watch?v=XI1M4TGtlI0
https://www.youtube.com/watch?v=2D-QHipfYuM

# 2 558
  • Paris
Дали Виолета няма да отпадне заради контузия в следващия епизод?

# 2 559
  • София
Щом го показаха в промото, значи няма.

# 2 560
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не го гледах епизода, но ви чета. Добре, че съм пропуснала помийната яма, която е спретнала продукцията. Такова грозно, целенасочено и отявлено нападане на участник от продукцията е отвратително за гледане. Момчил излиза морален победител каквото и да стане, толкова са безсилни и жалки в злобата си, че дори избраха да му отнемат ЧЕСТНО спечелените грошове ден преди рождения му ден. Ами, долни и смешни некадърници.

# 2 561
  • При семейството си
Изгледах епизода.
Винаги съм се опитвала да гледам максимално обективно, безпристрастно на нещата.
Сега ще кажа, този епизод беше странен и остави странно чувство в мен.
Бисер, четвърта година пробва, Стратимир завършва четвърти в сезона си. Скача от самолети, катери, ясно на кого ще заложи Момчил (и аз бих).
Доста добър старт за Стратимир, добро плуване и изведнъж…ръждясал ли е, слънчасал ли е, препил ли е предишния ден…забавен каданс.
В един момент, ако го е чул от Димо на Арената, какво е наказанието на Момчил, се връща в играта, затичва, забързва, стреля, реди.
Бисер, според Момчил, се подпира, клати, бута гредата, плочки не падат…следващ кадър, цялата се клати, пусти плочки не помръдват пак… “еб@ваш ли се, човек”….ама наистина.
И завършекът- дай сега половината грошове, защото не може да му отнемем половин или цяла порция луканки, протеини, храна.
Не знам…сготвиха, предобриха, заиграха се.

# 2 562
  • Sunshine state
Не го гледах епизода, но ви чета. Добре, че съм пропуснала помийната яма, която е спретнала продукцията. Такова грозно, целенасочено и отявлено нападане на участник от продукцията е отвратително за гледане. Момчил излиза морален победител каквото и да стане, толкова са безсилни и жалки в злобата си, че дори избраха да му отнемат ЧЕСТНО спечелените грошове ден преди рождения му ден. Ами, долни и смешни некадърници.
Абсолютно!
Нямам думи направо.. 😡

# 2 563
Не знам дали някой го е споделял до момента,но малкия Рълев срещу Крум и Гого на трасе,което е правено от Гого.

https://www.youtube.com/watch?v=XI1M4TGtlI0
https://www.youtube.com/watch?v=2D-QHipfYuM

Гого е номер 1.🤩❤️

# 2 564
Гого така и не каза кого е подготвял. Щял да го направи в последствие. чух го в един от подкаст/надкаст.... Поне аз си помислих, че са Мудеви /нали Мудев е от Сливен/. След това дойде ред на Рълев.
Сега си мисля дали не са тренирали с Момчил.
С Рълев май е имал занимания.

Общи условия

Активация на акаунт