💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 319
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Пусната е новата анкета!

# 2 491
  • Sofia
Гледам с приятели с деца. Едното искрено не разбира какво щяли да му вземат, ако нямал грошове, а другото хлапе се разплака.
На мен ми е тъпо... Хем съм голям човек.

*Ааа да, забравих  Animal Lion Heart

# 2 492
  • При семейството си
Ето нещо, в което не го бива Момчил - в залаганията. Simple Smile
А защо, след злополучния си опит миналата седмица, не заложи на новака?

Тогава Стратимир щеше да бие ... с разлика. Satisfied
И, за да играят тези театри, сценки, по колко им плащат?!

# 2 493
Аз най-вече съм обидена от това, че подценяват интелигентността на нас зрителите. Фродо, миличък, един вагон книги  те дели от нас.

Ние не сме им таргет. Масовите зрители не са изчели вагони с книги.

# 2 494
Териториална в понеделник?
Явно все пак финалът наистина ще е на 2 декември.

# 2 495
  • София
Изобщо този сценарий със залозите ми е много тъп, и хич не образователен, а гледат и деца, не трябва да се зарибяват по хазарта Sunglasses Ама нали трябва да си заработят парите за рекламата.

# 2 496
Представянето на Стратимир определено не оправда очакванията ни, но това в никакъв случай не означава, че не заслужава да бъде в all stars. Жалко, защото щеше да бъде интересно да го гледаме. Той определено не е от стандартните и сиви играчи. Обаче не може и да се подмине, че моментната му форма е потресаваща Smiley

А иначе, моят седмичен епизод вече е качен и който иска може да хвърли едно око, да изкаже мнение и най-вече - да се абонира, че гоня 1000 абонати за монетизация на канала Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=6jEjyxkk6gM&t=11s

Готово. Абонирах се. Знаеш, че съм ти фен.

Физиономията на Димо, усмивката му, когато взе грошовете на Момчи - безценна.
Усмивката на Момчи - също. Вероятно тази Димова усмивка трябваше да означава - “хак да ти е, като си много отворен“, но аз съм сигурна, че отново е игра на монтажа и преди това е имало реплики и дуплики, които са изрязани.
Липсата на всякаква реакция на участници в мрежата за мен е показателна относно това какво мислят за разигралото се фиаско тази вечер. Тишината е оглушителна. Така е, договорите са железни, никой няма право на мнение, още повече когато то не е по свирката на продукцията.
Е, не е ли смешно? Joy
Мери, то от няколко дни е това затишие. Как да ги има, когато повечето го посочиха с пръст. Някой нещо им говорил и те в общия хор. Сега при гледането на епизодите разбраха, че Момчил за никой не каза лоша дума. Дори за Марто каза, че заслужава да е напред в игрите. Кой и как ги излъга /разбирай написа им сценария/ но сега е по-добре наистина не пишат.
То и моята мъжка дума да не  пиша тази вечер повече е като на тези в играта Simple Smile

# 2 497
Накрая много свежарска му беше усмивката на стратимир, изведнъж му дойдоха силите ( сигурно са тези, които Мима призоваваше, ама са дошли със закъснение 😁).
Сигурно затова и Гого е отказал тия двубои. Не е той човек, който може да си плюе на физиономията и заради пари, да участва в унижение и подигравка на друг човек!

# 2 498
  • Другата България
Не, по-скоро имах предвид, че повечето не са съгласни с тази гавра с Момчил, но заради продукцията не смеят да имат публични изяви в тази връзка.
Кой питаше с какво Момчил е влязъл /за първи път/ в полезрението на Вито с рога? Защото е изказал възмущение за тежките игри, на които са били подложени Амазонките, в началото, и то след продължителен престой на реката. И за обезопасяването. Тоест, липсата на такова.

Териториална в понеделник?
Явно все пак финалът наистина ще е на 2 декември.
Това коментирахме с Дяволо, май ще така.
Аз съм измамената камила, очаквах финал в идната събота.
Сега още две седмици мъка.

# 2 499
  • София
Да ходиш на залози за кастинг битка се оказва не привилегия, а наказание. 😄
Ако познаеш печелиш разговор с брат ти - идват финалите скоро, на Момчил ще му трябват имунитети, саби на спасение, преднина в битка по негов избор - нещо от тоя тип, а те му предлагат среща с брат му - голяма простотия. А наказанието - абсолютен обир.

За грошовете трябва да измислят нови правила и да могат да се използват и преди битки и докато са на реката и тн. с които да си купуват различни неща - храна, удобства и предимства. Сега е много тъпо само по време на съвет и то всеки път различно спрямо настроението на Ралица.

# 2 500
Гледам с приятели с деца. Едното искрено не разбира какво щяли да му вземат, ако нямал грошове, а другото хлапе се разплака.
На мен ми е тъпо... Хем съм голям човек.

*Ааа да, забравих  Animal Lion Heart

Милите дечица Cry Hug Скъса ми се сърцето Cry
Не знам какво да кажа вече...
Ако гледам, то е насила и с превъртане.
Има ли как да поканим Момчи в темата, поне да знае колко много хора го подкрепяме? Идеи?
Че то май друго не остана...
И друго се замислих, по принцип като играеш хазарт, нали трябва да приемеш/откажеш залога?

# 2 501
Убедена съм, че ще видим и Стратимир и Зорница в Ол Старс. И двамата си изиграха отредените от продукцията роли. Просто трябваше Мартин да стане гладиатор, а Момчил да бъде ограбен.

# 2 502
  • Другата България
Убедена съм, че ще видим и Стратимир и Зорница в Ол Старс. И двамата си изиграха отредените от продукцията роли. Просто трябваше Мартин да стане гладиатор, а Момчил да бъде ограбен.
Същото мисля.
То няма и други желаещи за тъпия им Ол Старс сезон, ако ще и на Сейшелите да го изнесат, и Димо да повтаря в несвяст как това ще е нещо “грандиозно и невиждано“, което НЕ е правено до момента у нас. Какво още може да ни предложи тази продукция, грандиозно и невиждано? Ако хората го гледат ще е заради любимците си, а не заради обещанията на Вито и Тупарев. Силно се надявам да НЕ видя Момчил в тоя сезон, мисля и че няма да е сред поканените.
Но че Зори и Стратимир ще присъстват, в това съм убедена.
Никой не им вярва, попрехвърлих в нета, по групите - ври и кипи, масово мнението е, че Стратимир е паднал нарочно и целта е била да се унизи Момчил на рождения му ден, за пореден път.

# 2 503
Защо пък злоба?
Просто българските продуценти опорочиха колумбийския вариант и е време да им го отнемат.
Съмнява ме в оригинала да има такова мачкане на играчите, купуване на място (Мартин) и всички циркове, които излъчват.
Най-малкото там на по-късния етап жените се състезават с жени, а мъжете само с мъже. На последното , което гледах отборите не се редят от продукцията, а според качествата и издръжливостта им … имаха първа битка, така да се каже и се подредиха по отбори !!!
Да ако говориш за тазгодишния много ми хареса и на мен. Със спринт по ужасния баир ,и така се наредиха в отбори.Първо само мъже ,после само жени.Еххх как искам да гледам такъв сезон тук,но хич ни няма и откъм продукция и откъм участници.

# 2 504
"Ако на куп пред себе си заложиш спечеленото - смело хвърлиш зар, загубиш и успееш пак, и можеш да премълчиш за неуспеха стар."

Момчил ще успее пак. Само дето той не е желал нищо да залага, че да спечели. Извиха му ръцете. Но в нашата мила родина какво е както трябва, та това предаване да е както трябва. Децата от малки се учат, че нещата не стават както е редно и справедливо, а както този с власт разпореди и му е кеф.

Общи условия

Активация на акаунт