💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 870
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Sofia
Всъщност, Blush това не  е вярно.
Много пъти се е коментирало в темата, а и в нета съм срещала коментари за това прословуто стори, баш Иван Рълев е на него, и Денислава, като акцентът е на ръцете им една върху друга.
Аз не разбирам защо толкова упорито се отрича връзката между двамата, все едно някакво престъпление вършат. Ами харесали се, взели се. Какво, на Ръльо ще му падне реномето ли от тази връзка?

Или на Денислава Grinning
И двамата отричат по лайфове, че са заедно. Денислава даже каза, че не бил неин тип. (тука в темата се писа при последния им лайф даже).

В крайна сметка те си знаят, ние само си клюкарим.
Може би Рълев се срамува от избора си, още повече, че каквото и да се е случвало е било пред очите му. А реномето на Денката не много добро. Информацията, която имам потвърждава и за Мастагарков, и за Мартин, даже тук някой писа по темата. Няма да навлизам в подробности. Рълев е голям човек и може сам да избира, с кого да бъде, и не на последно място, не е моя работа.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:55 от Crystal_Noir

# 2 356
  • София
Аз съм за Мишо.
Така или иначе си няма никакви, така или иначе и него ще го сготвят, поне да забогатее малко и той.
Може да разиграят допълнително томбола между посочени от него кандидати Simple Smile

Аз пак да се върна на сентенцията.Пред тв малко се забавих,защото я знам по друг начин Simple Smile
"Това,което не те убива...
Не" всичко".И доста се засрамих Sad

# 2 357
"Димо бърше сълза с ризата си", "Ралица е развълнувана"[/i]Ей такива детайлчета са се сторили по-интересни на режисьорския състав, отколкото напереният Мартин, който се почесва там, където не го сърби...

За мен режисьорският талант често издиша, но и операторският издиша. Сцената ме развълнува и мен въпреки че си оставам на мнение че Оряшкова трябваше да е напуснала доста по-отдавна. Но факт е, че конретно "Димо бърше сълза с ризата" беше заснето случайно и недостатъчно. Поради това за монтаж  имаха на разположение, вероятно по-малко от половин секунда от тази доста впечатляваща сцена. (най-малкото защото се случва толкова рядко, почти никога). Не казвам че трябваше да гледаме Димо и емоциите му 1 минута!  Казвам, че ако тази половин секунда беше 3 секунди, сцената щеше да е още по-силна. Оттам правя извода, че няма начин да са я изрязали така брутално назорлем, следователно въобще е нямало повече заснето.

# 2 358
Не че Денка ми харесва , но Ръльо пък съвсем...да не се е залюбил с Виолета . Защо пиша по повод ,който нито ми е работа, нито ме интересува

# 2 359
  • На Изток от Рая
...
Да, той сега е най-богат от всички, но 320 или колкото там има не е някакъв рекорд по богатство, миналият сезон Жорката нямаше ли около 500-600 гроша.

Имам някакъв спомен, че миналата година на Жорката му взеха всичките пари, за да е сред финалистите – последните 9?!?
Май си купи имунитет, не помня вече, ама поне са похарчени за нещо, а на Момчил искат да му ги вземат едва ли не насила. Дано спечели залога.
Порових из гугъл за претендента на Стратимир, стори ми се познат по физиономия и се зачудих се как не са го взели в този сезон. Явно е публична личност

# 2 360
  • София
Скрит текст:

В НПМГ ли е учил? Знаех си аз, че има за какво да го харесвам Simple Smile коя паралелка, знаем ли?
Физика.

А такаа. Значи големите спортисти ги размазва един "зубър" (то и от визитката си ставаше ясно де). Ще почина от смях. Понеже нали оправданието, че нямат акъл за 5 стотинки е, че много са спортували като малки, хаха.

Еми доста обяснява това за поведението му, пак казвам, който е имал такова дете наоколо, ще разбере и стиснатите устни, и погледа, и самочувствието и начина на изразяване. Давай ос z-x!

Довечера ще му вземат грошувитИ, убедена съм. Аз ако бях на негово място направо всичките торбички им давам и да видим кой кого Joy

# 2 361
Хич не го харесвам Стратимир
И той като Зори хич не блести с акъл.

# 2 362
Все ми е пред очите Мартин как не може да се качи на понтона и как ,,писка" във водата,че го ритнали...Исками се да можех да видя кастинг битките как е преминал, че е ,,избран" сред хиляди....
💵
Махнали са анаграмата?

# 2 363
Те са без анаграма. Що така?

# 2 364
Щото продукцията поръчва музиката и си пуска, каквото ѝ е кеф. Wink

# 2 365
Те са без анаграма. Що така?
Щото Тими, а може и двамата ще окапят там..

# 2 366
Защо пък злоба?
Просто българските продуценти опорочиха колумбийския вариант и е време да им го отнемат.
Съмнява ме в оригинала да има такова мачкане на играчите, купуване на място (Мартин) и всички циркове, които излъчват.
Най-малкото там на по-късния етап жените се състезават с жени, а мъжете само с мъже. На последното , което гледах отборите не се редят от продукцията, а според качествата и издръжливостта им … имаха първа битка, така да се каже и се подредиха по отбори !!!

# 2 367
  • На Изток от Рая
Щом няма анаграма има шанс тоя пладнешки обир да не се състои

# 2 368
Извинявам се, ако се е коментирало, но знае ли се нещо за този ALL STARS сезон?

# 2 369
Тими  се измори рано -рано.

Общи условия

Активация на акаунт