💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 897
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Другата България
Аз и самата Мария не я разбирам.
Снощи не го включила във финалистите, днес при Ивка или там който и да води смешния им подкаст го посочила за фаворит и победител.....явно като се гледат епизодите и приоритетите също се сменят, знам ли....

# 2 341
Давай, непемегенийче!

# 2 342
Всъщност, Blush това не  е вярно.
Много пъти се е коментирало в темата, а и в нета съм срещала коментари за това прословуто стори, баш Иван Рълев е на него, и Денислава, като акцентът е на ръцете им една върху друга.
Аз не разбирам защо толкова упорито се отрича връзката между двамата, все едно някакво престъпление вършат. Ами харесали се, взели се. Какво, на Ръльо ще му падне реномето ли от тази връзка?

Или на Денислава Grinning
И двамата отричат по лайфове, че са заедно. Денислава даже каза, че не бил неин тип. (тука в темата се писа при последния им лайф даже).

В крайна сметка те си знаят, ние само си клюкарим.

# 2 343
  • Другата България
Именно, коментираме публични снимки в нета, а аз поне от опит знам, че дим без огън няма.
Но кой с кого си ляга изобщо не ме интересува, ако публично не ми го навира в лицето. Blush
Ако са се взели - да са живи и здрави.

# 2 344
Надявам се все пак да не вземат грошовете на Момчил.
Съмнявам се, че няма да го направят. Твърде богат стана Момчил, а продукцията не харесва това. 😎 Както коментираха и надкастърите, когато в края на втора фаза за елиминация на капитан Момчил получи само 50 гроша. И то предварително обявени! Прецедент. Затова и залогът в кастинг битката (поредната пръчица в ръцете на продукцията, с която да дирижира сюжета) е такъв.
Мастагарков също си го цакаха с "личните награди" на капитанските битки.

# 2 345
  • Другата България
И аз мисля, че ще ги вземат.
Но наистина ще се изкефя на макс да ги вземат от него и да ги дадат на друг, все ми е тая на кой, просто да не отидат в нищото.

# 2 346
Но наистина ще се изкефя на макс да ги вземат от него и да ги дадат на друг, все ми е тая на кой, просто да не отидат в нищото.

Ами, ако ги дадат на Дунев или Дени?

# 2 347
  • София

В НПМГ ли е учил? Знаех си аз, че има за какво да го харесвам Simple Smile коя паралелка, знаем ли?

# 2 348
  • Другата България

Ами, ако ги дадат на Дунев или Дени?
Да ги дават. Тъй или иначе останаха само протежетата на Вито и Биг Тупар, на който и да ги дадат, дано му потрябват. Момчил ще стигне на финал и без пендарите им, Рълев си има, Мастагар и той - това е моята тройка. Останалите да се спасяват, с помощта на продукцията и чужди грошове ще е още по-забавно.
То това ни остана, да се смеем с това, което гледаме.

# 2 349
Скрит текст:

В НПМГ ли е учил? Знаех си аз, че има за какво да го харесвам Simple Smile коя паралелка, знаем ли?
Физика.

# 2 350
  • На Изток от Рая
Честно, аз ако съм на мястото на Момчил, направо им ги давам всичките, халал да им са. Той и без това каза, че не знае какво да ги прави. Все си мисля, че той не би ги използвал за себе си, а за да защити някой друг.
Да, той сега е най-богат от всички, но 320 или колкото там има не е някакъв рекорд по богатство, миналият сезон Жорката нямаше ли около 500-600 гроша.

# 2 351
Не просто съмнително, а очевадно Мартин беше подпрян от продукцията. Не, че Оряшкова имаше капацитета да се сети за сентенцията, но нищо не оставят на случайността, а видимо считат Мартинчо за безценен кадър щом ги е страх да не го изтърват. Умен е, но няма как да се сетиш на мига коя е сентенцията. Поне минутка да беше се замислил, а не да го нареди за отрицателно време. Беше му подсказана предварително, за да избие предимството спечелено от Момчи.

Няма да ми липсва Оряшкова. Харесвах я в началото, но спрях в мига, в който осъзнах колко инертна е, човек без собствено мнение, щях да пиша, който не си отстоява мнението, но тя просто няма такова. А на финала съвсем спрях да й симпатизирам с това нахално усещане, което изградиха с другите девойки, че някой им е длъжен да ги дотътри до финала без да се потрудят затова ходейки на елиминации. Че и се сърдят мадамите, как така Момчи, като най-силен не иска да се жертва за тях и не ходи на всяка елиминация та "всички да се запазят" и колективно да са на финала?! Rolling Eyes
Все бях гледала наглост, но като тази година от страна на женската част на Старейшините направо е в някакви уродливи размери. Те са убедени, че Момчи им е длъжен да ги докара до финала.
Оряшкова чак и сълзи проля! Trollface

# 2 352
Представете си да вземат грошовете на Момчил и да ги дадат на Мартин Joy Joy Joy

# 2 353
  • Другата България
Аз съм за Мишо.
Така или иначе си няма никакви, така или иначе и него ще го сготвят, поне да забогатее малко и той.

# 2 354
...
Да, той сега е най-богат от всички, но 320 или колкото там има не е някакъв рекорд по богатство, миналият сезон Жорката нямаше ли около 500-600 гроша.

Имам някакъв спомен, че миналата година на Жорката му взеха всичките пари, за да е сред финалистите – последните 9?!?

Общи условия

Активация на акаунт