💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 410
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 535
Аз на мястото на Момчил щях да им хвърля всички грошове на тея измекяри. Защо половината, без грошове докрая и тва е.

# 2 536
  • Другата България
На мен в анкетата най-много ми харесва отговорът на въпроса : “За кое племе ще стискате палци?“.
Отговорът, събрал най-много гласове до момента - “Все ми е едно“.
Най-сериозния показател за /без/интереса, масов, към Тупаревския сериал. На доста хора явно ни е все едно какво ще става, само да приключва по-бързо.

# 2 537
  • Sofia
Дяволче, загледах Надкаста с Иван (Иван и Андрей) и много те хвалят там, да си знаеш Simple Smile

# 2 538
Не знам дали е комвнгирано, днес пак го повториха. Супер странно ми стана колко се разстроиха и двамата водещи и не смогваха да си бършат сълзите за Оряшкова. Не помня за някой досега толкова да са страдали...

Джаферович е спечелила тази седмица някаква награда за Жена на годината на Glamour... Дано представянето й в ИВ не е сред причините за избора...

# 2 539
Голяма омерта, обаче, в социалните мрежи. Предаването въобще не се коментира никъде от никой участник. Големи са били бакиите и зад камера.

# 2 540
Точно Ви изчетох. Битката няма да я гледам. Ново дъно на продукцията, как пък не излезнаха от другата страна на земното кълбо вече ? Само Сит Лъв.🫶
Четох , че Стратимир едва ли не припаднал след плуване. Даааа бе, повЕрвах.🤣 Той ,че не е плувец не е , ама сравнително прилично си плАваше в неговият сезон. Сто процента по-добре от Оряшкова. Освен ,ако не са им натирили понтона на километри в морето. И на всичкото отгоре нали е уж треньор в някакъв Софийски фитнес, как така изведнъж е загубил форма ? Претенденти подготвя, а пък самият не е във форма. Съвсем за балъци ли ни мислят ? Що за глупост е от страна на продукцията все да си прецакват най- добрият фаворит не знам. Стратегия ли е , че видиш ли рейтинга ще се вдигне или показност, срещу нас не може да се играе...ама каквото и да е са в голяма грешка.Не ги бива в тази дейност мисленето продуцентчетата. Губят скорострелно верни фенове. За първи път аз лично няма да изгледам епизод дори и на запис. Браво на тях, голЕми.

# 2 541
  • SF
Да, Гламър точно за представяне в Игри на волята раздават награди.

Тая седмица явно целяха да изкарат Момчи черен и да му вземат малко от грошовете, само че не разбраха феновете коя страна ще вземат. Много ще се изкефя, ако спечели сезона и им затвори устите на тези измислили целия този цирк.

Феновете на кого?

Joy 05, не са загубили никакви верни фенове. Зрителите гледат ли - гледат.
Предаването е снимано лятото. Всякакви проучвания показват, че сезонът е интересен и ще бъде гледан, а всеки следващ епизод - очакван.
Аз в събота вечер не гледам битките, защото не ми е интересно две поредни вечери да гледам едно и също. А в съботната битка участват и някакви хора, които ще гледам догодина евентуално.

# 2 542
А пък Фифо тренира с Георги (влезлия в сезон 6 претендент) на снежения Белмекен. ❄️
Фифо още в Чакалкаста, последния, в който беше гост, се изказа много ласкаво за този Георги.
Доколкото разбрах, и тримата го харесват.
Фифо и Гешев са приятели отдавна.Тренират в един и същи клуб по кросфит и както някой каза в момента са на лагер на Белмекен,подготвяйки се за последното им състезание за годината.При последното си гостуване при Чакалкаста,Фифо каза,че Георги е невероятен атлет,но го посъветва да спазва хранителен режим готвейки се за влизането в игрите.

# 2 543
  • София
Съжалявам, че тази вечер гледах доста от епизода на "Хумор, сатира и забава", вместо друго.
Стратимир ли беше, Стратиграф ли, пълна пародия. За пари, его или слава какво ли не прави човек (а както вече е прагматично ежедневно - и за лайк, клик, спонсор и т.н.). Поне Момчил показа, че е над нещата.
@Diorela (Не е връщане на цитат, аз също им се чудя на мераците.)
Скрит текст:
Чудя се кой им се връзва на тези да участва в подобни Игри на измамата? Разбирам да има някакъв награден фонд, според времето на участие, да има смисъл да си рискуваш здравето с подобни тежести и други рискове и да се подлагаш на подобни манипулации и унижения.  Но при награда само за последния оцелял, по избор на продукцията, не си заслужава.
Всеки е свободен да преследва мерак,слава,доход,тщеславие,хоби-краста-или-страст,абонати,фенове,детска наивност,самоизява... - както намери за добре. Това, че в територията винаги побеждава тупаревщината (или кенанщината - някои ще се сетят какво думам), прави едни да изглеждат инфантилно-упорити, а други да предизвикват емпатия и съпричастие от околните (в случая: телЕзрителите). Нищо не се променя. Перукан не подава оставка, 3-те шоу-гениални колектива правят продукциите в БГ-то, телевизиите се пъчат (въпреки 3000 "кутийки", с които мерят рейтинг сред 6.5 млн. електорат).
Под-, Над-, Сред-, Във- и всякаквите -касти. Бях гледал няколко на т.нар. Слави Клашъра - за да разбера, че няма да гледам повече. Тази година изгледах цели 4: 2 музикални и 2 заради ИВ - не помня името на автора, но помня добре няколко от изводите му "какво ти трябва за да влезеш в ИВ".
Скрит текст:
Впрочем (само за инфо), когато отпочва бъдещият феномен в Мрежата, подкастът е "вид аудио/радиопродукция". И няколко от най-големите световни портали за това творчество продължават да събират/предлагат аудио на всякакви теми (без картина на седящи по диванчета и вмъкнати кадри от минали/излъчени някъде-някога видеопотоци).

За -найсти път ще напиша към потенциалните бъдещи участници: няма как да знаете дали публиката/зрителите ще ви заобичат или намразят. Готови ли сте за второто? Но даже да сте трансформери на терен - сценарият се пише от други и по-вероятно в него вашата роля ще бъде на гротесков анимиран миниатюрен суперМарио.

# 2 544
  • София
Аз от цялата работа не разбрах другата събота ще има ли епизод, като се свършиха тия скалъпени кастинг битки? Мислех, че в понеделник е обединението, излиза, че не.

Днес голяма скука. Как пък не им беше неудобно, за кой ли път се питам, и се чудя,.че все още се изненадвам.
За грошувити говоря, не за пионките по пясъка, нали.

# 2 545
  • София
Днешният водевил дори успя да синхронизира феновете на Рълев и Момчил - за всички е ясно какво се случи.
Специално отворих да прочета малко коментари в Инстаграм и Фейсбук - имат какво да кажат хората с цветисти думи.

# 2 546
  • SF
Ааа, аз много обичам да изненадвам продукцията, като си харесвам не точно този, когото тя ми е предвидила. Simple Smile

# 2 547
Макар че знаех какъв ще бъде резултатът тази вечер, скритият мазохист в мен си го причини да го гледам. Е, с едно око и едно ухо, защото реших да готвя, но ТВ-то е на 1 м., така че все пак се заглеждах. Тази вечер Димо безумно ме издразни /иначе, от време на време се случва/. Такива дитирамби за Бисер, такова отбелязване на всеки негов успех и същевременно умората на Стратимир, изоставането му, сякаш искаше да ни внуши колко велик е Бисер. Но, това, което аз чувах в интонацията му, беше просто радостта от "сготвянето" на Момчи. Всичко останало не ми се коментира, вече е направено от повечето от вас. И други манипулации на Продукцията са ме дразнели, но тази вечер за пръв път почувствах "отвращение". Така беше и минилата година на битката между Алекса и Филип, който много ми прилича по някои качества на Момчил - физическа сила, дистанция, неучастие в коалиции. Момчи ми е само една идея по отговорен и съпричастен към племето си.

# 2 548
Аз от цялата работа не разбрах другата събота ще има ли епизод, като се свършиха тия скалъпени кастинг битки?

Другата събота Момчил ще залага на Манчестър Сити и Ливърпул. Ако познае, ще се чуе с Гатьо, ако не - ще му вземат и другите грошове.

# 2 549
  • София
Аз най-вече съм обидена от това, че подценяват интелигентността на нас зрителите. Фродо, миличък, един вагон книги  те дели от нас.

Ние не сме им таргет. Масовите зрители не са изчели вагони с книги.

Еми това е. Ако масовият зрител е средностатистически олигофрен, няма как да одобри възпитано, интелигентно момче като Момчил.  В тази държава да си умен не се прощава. Дай им селски тарикат като Алексата, така им остава усещането, че щом Алекса може и Ганьо може. А при лъвчето си личи, че няма стигане. И това дразни.

Смях се и аз на днешната прожекция. Ето какво било нужно за да виждаме усмивката на лъвчето - продукцията да се излага като кифладжия и пак да не може да го бутне.
Дали Момчил ще се отпусне вече и ще играе за кеф и за да дразни сценаристите? Вярвам, ясно му е било, че няма да го оставят да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт