💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 319
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 580
Големи комплексари са продуцентите. Станаха за смях. Пълен резил са 😂😂😂😂😂 Много се радвам, че най-накрая някой ги сложи на място и хич не му дреме за глупостите и извращенията им. Браво, Момчиле 🤘

# 2 581
Дааа, неам думи.
Цялата тая идея с бивш срещу бъдещ е ялова, тъпа и скучна.
Втората идея - някой да познава изхода на битката за НАГРАДА, че преди това е спечелил и да има какво да губи без да има право да се откаже от залога е безумна.
А да не говорим пък за повтарянето на трасето...

Аз го гледах на 2х скорост , че инак можеше да отида до кухнята да си сипя кафе докато Стратимир прекрачва една греда и да хрупна 2-3 чипса докато гази във "водното препятствие".

ето така е на двойна скорост:

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 05:07 от Soney

# 2 582
Добро утро,
За разнообразие тази седмица гласувах за Мастагарков Simple Smile , макар Момчи да ми е по на сърце.
Забелязах, че ИВ пак си оставиха вратичка:
"Стратимир не успя да превъзмогне първоначалното си изоставане и пропуска шанса си за директно класиране за All Stars сезона на Игри на волята.​"

# 2 583
Добро утро
Дано вятъра не е отвял кафето!
Аз НЕ гледах. Видях коментарите във СМ и ми беше достатъчно. Не мисля да гледам повече. Нито финал,нито ИВ.
Момчил го следвам и бих следила и подкрепила по някакъв начин негови бъдещи проекти и изяви. Няма какво повече да се коментира. Жалко за гаврата. С всички.

# 2 584
  • Другата България
Изгледах. Умирам от смях. Хора, стига бе. И Димо се ухили като пираня...Имам чувството, че гледах нещо като Скрита камера или Най-смешните животни и хора на планетата.
Нали? Същото писах снощи.
Така не съм се забавлявала скоро.
Остави Димо, Момчил не спря да се усмихва и той. Страшимир също. Joy
Много евтина постановка.
Ама то каквато продукцията, такава и постановката.

# 2 585
  • Сливен
Прехвърлих набързо сериала, да видя края /така правя и със скучните книги, искам да знам как свършват, ако ме изненада, се връщам да чета всичко/. Не върнах отначало. Изненада няма. Някак като извод дотук от сезона ми излиза в главата  - наказват те с битка - връщаш се с грошове, печелиш битка - за награда се връщаш с половината, от което имаш. Не я разбирам тази логика, обърква ми понятията кой е измамник и кой не е, и съответствието между грешка -наказание, победа - награда. Някакъв абсурд.

# 2 586
Този сезон е Биг брадър, не ИВ. Разбъркват картите постоянно, сменят правила, гонят участници и оставят тези с мисия.Няма логика, камо ли спортна или пък морал, важат само правилата и провокации на Биг Брадър.

# 2 587
  • софия
Брутро,  диванна армия! Днес разгул, дадоха ми грошовИтИ на Момчи, та напазарувах. Кафе, чай, топло мляко. Има и препечени филийки, палачинки, тутманик. Да е жива и здрава продукцията, щедра почерпка за всички.
 На Момчи с това мачкане, освен да го направят свръх герой, друго не постигат. А и той е хванал този наратив така, че не мисля, че щеше да използва грошовете. Ще се справи и без тях. Давай Сит Лъв, покажи им как са прави.
 В анкетата гласувах за Марто. Тази седмица той блесна и на терен и в опитите си да спаси кожата. Игра на всички фронтове на макс.
 Снощи искрено се забавлявах с играта. От кога си мечтая да видя така прехвалените възможности на Стратимир. Като ранен градински охлюв превземаше арената. Димо изброи всички мидички на плажа...три пъти.
 Дано сега повече народ види какъв въздух под налягане е наш Тими и спрат да му се връзват на редпилнатите дивотии.

# 2 588
Добро утро,
За разнообразие тази седмица гласувах за Мастагарков Simple Smile , макар Момчи да ми е по на сърце.
Забелязах, че ИВ пак си оставиха вратичка:
"Стратимир не успя да превъзмогне първоначалното си изоставане и пропуска шанса си за директно класиране за All Stars сезона на Игри на волята.​"
Не гледах, но като ви чета ми навява на следната картинка . Стратимир е симпатяга, името му все още се спряга, за това, ще е добра идея , да влезе в Ол старс. За съжаление , за целите на сценария, трябва да загуби . Момчи да изглежда съвсем онеправдан .Обран и очернен . Накрая печели и народа ликува . Въпреки схемите на Продукцията , съвсем сам и само разчитайки на себе си. Знам знам, имало спойлери , че това не се случва , но пусто интуиция и следване логиката на постановката , продължавам, тъпо и упорито да мисля така. Обещавам, ако това не се случи, да се самокритикувам в дълъг пост. Да си посипя главата , с каквото кажете- яйца , мазнотии , ферментирали плодове, киселини (абе да си направя една маска за коса Joy)

# 2 589
Досега не разбирах за какво говорите като пишете , че сте се смяли с глас, но СлаБето днес ме побърка с това  "Като ранен градински охлюв превземаше арената". Как ги измисляте? Хубав ден на всички и да си пазите грошовете. Ако някой ви викне на кастинг го пратете да чисти сняг.

# 2 590
Ми то не остана какво да се коментира за тая пошлост наречена ИВ. Освен да започнем да си споделяме рецепти за маски за коса, манджи и плетки, друго не виждам.

# 2 591
Прави сте, няма какво да коментираме. Замислих се какво са гените- пълна завист изпитвам към Вили и Дени за възможностите, които демонстрират физически на арената. Имам и няколко битови загадки- защо в този сезон някой, дори от радост, не се е хвърлил в басейна в "резиденцията"? Освен барбекю и нагъване на наденица с течен шоколад как пък наистина не додеха някой нещо да сготви, някой по задушевен разговор. Опитвам се да си спомня някоя положителна емоция, но се хващам, че по-скоро съм треперила да не се претрепат. И ако наистина искам да видя някого на арената и в играта е Димо. Мисля, че би ли имал с какво да ни изненада.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 09:43 от victoria vassileva

# 2 592
Имам и няколко биови загадки- защо в този сезон някой дори от радост не се е хвърлил в басейна в "резиденцията"? Освен барбекю и нагъване на наденица с течен шоколад как пък наистина не додеха някой нещо да сготви, някой по задушевен разговор.
Ами те хората сигурно си водят всякакви разговори, ама не ги излъчват, защото не трябва да са ни интересни, най-вероятно.

# 2 593
Това с охлюва е много добро. 😁 Ами съжалявам, ама наистина беше толкова бавен. А попр го харесвам, но просто ОЧЕВАДНО не е в нужната форма.
Продукцията ново дъно удари, ми не е честно да му взимат грошовете, които с толкова труд е изкарал и това си е. Ама нали Биг Брадъра трябва да върви...

# 2 594
Ха! Ето ви гениална идея в един от горните постове- Димо в All stars! Ето това вече би ми оправило настроението Simple Smile Стратимир не го ща да го гледам никъде, достатъчно ми е, че най-редовно го засичам по улиците, мега арогантен поглед. И като взе да се обяснява, че бил просто един дебелак,  който изглежда добре и бил попаднал сред атлети, ми стана пределно ясно какво ще гледам в следващия един час.
А тази ми ти Продукция как пък за 5 сезона не се научи какво искат да видят зрителите!?!? Кой би бил харесван, кой не би? Какъв рейтинг можеха да постигнат с тазгодишния каст, ех... но не, трябваше да натровят и контузят половината, а другата половина позорно да изгонят.  Наистина ли не знаят мнението на зрителите за Юлиян, Фифо, Гого, не вярвам да са чак толкоз ignorant

Общи условия

Активация на акаунт